Astăzi 13 Iulie 2020, Luni - Ultima actualizare la 12 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 5 Mai 2019, ora 07:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 MAI 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 5 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur sunt favoriții zilei, Luna Nouă formându-se întocmai în semnul lor și aducându-le noi începuturi pe toate planurile, în special financiar, sentimental și personal, casa personalității fiind activată.

Luna Nouă din zodia Taur va aduce noi începuturi pentru toate zodiile, cele mai favorizate fiind Taurul și Scorpionul, dar și Leul și Vărsătorul. Impactul major va fi în următoarele două săptămâni, însă se va resimți până la următoarea Lună Plină din Taur, atunci când, într-adevăr se vor vedea și se vor culege roadele a ceea ce sădim acum. În primul rând, această Lună Nouă va aduce o preocupare mai mare pentru zona financiară, pentru a obține stabilitate materială, pentru a ne îmbunătăți veniturile și vor fi susținute în principal activitățile artistice și de creație. Cu alte cuvinte, ar trebui să ne exploatăm talentele cu care am fost înzestrați pentru a le transforma în surse de venit, chiar dacă venit suplimentar și nu stabil. Domeniile artistic și financiar vor cunoaște o înflorire acum.

Luna Nouă în Taur ne poate determina să ne preocupăm mai mult de imaginea noastră, de felul în care arătăm, să facem o schimbare de look, să începem o dietă (deși Taurul e gurmand, am putea descoperi o dietă și sănătoasă și gustoasă). De asemenea, putem primi mai ușor un credit, un împrumut, putem să ne achităm datoriile, ne putem cumpăra o casă, putem renova și reamenaja locuința. Totodată, Luna Nouă în Taur vorbește și despre dragoste și poate favoriza manifestări frumoase ale iubirii, mai mult romantism, mai multă sensibilitate, emoție, mai multe declarații de dragoste, dar și mai multe șanse de a ne întâlni jumătatea, mai ales după data de 15 mai, când și Venus, planeta iubirii și a beneficiilor, va intra în zodia Taur, zodie pe care o guvernează.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de noi începuturi în domeniul financiar. Nativii pot descoperi acum noi căi de a face bani, pot primi noi propuneri de parteneriate profitabile și nu este exclus să primească chiar și o mărire de salariu, mai ales că sunt susținuți în negocieri de Mercur, care a intrat în zodia Berbec, dar și de planeta beneficiilor financiare, Venus, care a intrat în zodia Berbec. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite cheltuielile care nu sunt urgente și obligatorii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi norocoșii zilei, dar și ai perioadei, deoarece Luna Nouă le aduce începuturi noi pe toate planurile. Nativii care sunt singuri pot începe o nouă relație, iar la modul general, pot avea parte de evenimente care să le șteargă cu buretele niște principii de viață vechi și să le aducă noi viziuni. Schimbarea mentalității și a atitudinii față de anumite situații le poate aduce evoluția. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce discuții legate de noi proiecte de colaborare care să le îmbunătățească veniturile.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi favorizați de Luna Nouă să-și analizeze în profunzime niște gânduri, niște decizii și acțiuni din trecut cu scopul de a se înțelege mai bine pe ei înșiși și astfel de a se liniști. Nu este exclus ca o persoană din trecut să le revină în viață acum și chiar să le reaprindă flacăra iubirii. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a descoperi un tratament naturist care să le vindece o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de noi începuturi legate de prieteni. Posibil ca nativii să reia o veche legătură, să se împace cu o persoană dragă, iar la modul general, interesul pentru a petrece timpul cu cei din anturaj va crește. Nu este exclus să cunoască noi persoane cu care să descopere că au multe lucruri în comun. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia de a pune la cale planuri noi de viitor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de noi începuturi legate de carieră. Nativii pot avansa într-o funcție, pot schimba locul de muncă cu unul mai bun sau pot să-și îmbunătățească imaginea în fața colegilor și superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia unui dialog pe teme profesionale. Unii nativi pot simți nevoia să schimbe sectorul de activitate și pot cere sfatul persoanelor în care au încredere.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot primi cadou o vacanță sau pot plănui o călătorie în afara granițelor țării. Nu este exclus să primească vești din străinătate sau să se întâlnească cu o persoană pe care nu au mai văzu-o de multă vreme, posibil chiar fost coleg de școală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și canalizeze atenția asupra cursurilor de dezvoltare profesională care le pot înlesni traseul către îmbunătățirea situației financiare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea ocazia să demareze proiecte care să le aducă o îmbunătățire considerabilă a situației financiare. Nativii vor fi susținuți de partenerii de afaceri, dar și de persoana iubită. Cei care au afaceri de familie vor observa o creștere a veniturilor în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o aventură celor singuri, însă va depinde de ei să o transforme în ceva serios și de lungă durată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de acest aspect de Lună Nouă întocmai în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Vedem o mare posibilitate, conturată mai ales în cuplurile longevive, de a fi ceruți în căsătorie, însă și nativii, la rândul lor, pot face propunerea. De asemenea, un aspect pe care trebuie să-și concentreze atenția în perioada imediat următoare este îmbunătățirea situației financiare prin intermediul partenerilor și parteneriatelor de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia celor singuri să întâlnească un posibil viitor partener de viață.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu colegii de muncă și superiorii, însă se conturează și posibilitatea schimbării actualului serviciu. Nativii pot primi noi sarcini și responsabilități, însă poate fi vorba de un nou început, poate chiar o nouă funcție care să atragă după sine și o îmbunătățire a situației financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia de a descoperi un tratament care să le vindece o afecțiune mai veche.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de noi începuturi în zona sentimentală. Nativii care sunt singuri au ocazia să dea curs unei noi relații, iar cei care formează deja un cuplu pot deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește ca în toată această perioadă să pună mai mult accent pe talentele cu care au fost înzestrați la naștere deoarece pot deveni o sursă de venit pentru viitor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de noi începuturi în toate aspectele care vizează casa și familia. Nativii se pot muta separat de părinți, să pot muta împreună cu persoana iubită, își pot cumpăra o casă sau, în funcție de harta natală, pot vinde o casă, o pot închiria. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o împăcare cu o rudă sau, dacă sunt căsătoriți, pot trece într-o nouă etapă de evoluție alături de partener.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia ca odată cu această Lună Nouă să devină mai deschiși în comunicare. Nativii pot avea parte de dialoguri constructive cu cei din jur, pot afla informații importante, pot primi sfaturi pe care, ulterior, să le folosească pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține deplasările pe distanțe scurte, probabilitatea de a cunoaște la drum persoane noi, importante în ascensiunea lor personală și profesională, fiind foarte mare în această perioadă.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Internațional 12 Iulie 2020, ora: 10:51

40.000 de ruși au scandat „PUTIN, DEMISIA” în timpul protestelor față de arestarea unui guvernator din Orientul Îndepărtat

40.000 de ruși au scandat „PUTIN, DEMISIA” în timpul protestelor față de arestarea unui guvernator din Orientul Îndepărtat

Zeci de mii de oameni au strigat "Putin, demisia" în timpul unui protest față de arestarea unui guvernator local dintr-un oraș aflat la granița cu China și aproape de oceanul Pacific, scrie Digi24.ro

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Iulie 2020, ora: 11:29

Față de iunie 2019 prețurile la Fructe au crescut cu aproape 40% la ouă cu 57% iar la energia electrică cu 10%

Față de iunie 2019 prețurile la Fructe au crescut cu aproape 40% la ouă cu 57% iar la energia electrică cu 10%

Biroul Naţional de Statistică informează că în luna iunie 2020 inflaţia anuală (pentru ultimele 12 luni) a constituit 4,25%, inclusiv la: produse alimentare – 8,48%, mărfuri nealimentare 0,30% și servicii prestate populaţiei – 3,53%.

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 11 Iulie 2020, ora: 10:53

Statele Unite ar urma să investească peste 130 de milioane de dolari pentru modernizarea bazei aeriene de la Câmpia Turzii, cea mai mare investiție într-un proiect militar american în Europa pentru anul 2021

Statele Unite ar urma să investească peste 130 de milioane de dolari pentru modernizarea bazei aeriene de la Câmpia Turzii, cea mai mare investiție într-un proiect militar american în Europa pentru anul 2021

Potrivit publicației Stars and Stripes, citată de hotnews.ro, baza de la Câmpia Turzii va deveni un hub pentru operațiunile Forțelor Aeriene SUA în sud-estul Europei.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 11 Iulie 2020, ora: 10:17

CNA-ul condus de consilierul lui Dodon anunță un „mare” caz de corupție / A încercat să mituiască un polițist de frontieră cu... 100 de dolari. MARELE CORUPT riscă 5 ani de închisoare

CNA-ul condus de consilierul lui Dodon anunță un „mare” caz de corupție / A încercat să mituiască un polițist de frontieră cu... 100 de dolari. MARELE CORUPT riscă 5 ani de închisoare

Un bărbat din Ceadîr-Lunga este cercetat penal de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de corupere activă. Acesta ar fi propus unui ofițer de investigații din cadrul Direcției regionale Sud a Poliției de frontieră 100 de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 11 Iulie 2020, ora: 10:09

Fostă ministră a Justiției, despre rezilierea contractului de concesionare a aeroportului: „Dodon face în fel și chip ca țara să piardă 900 mln USD”

Fostă ministră a Justiției, despre rezilierea contractului de concesionare a aeroportului: „Dodon face în fel și chip ca țara să piardă 900 mln USD”

Urmăriți acțiunile lui Dodon dacă vreți să vedeți cum mai zboară un miliard de dolari din Republica Moldova. Astfel a comentat fosta ministră a Justiției, Olesea Stamate, acțiunile de ieri ale guvernării privind rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 09:01

O familie din România câștigă, în medie, puțin peste 1.000 euro/lună

O familie din România câștigă, în medie, puțin peste 1.000 euro/lună

Veniturile totale medii lunare ale unei gospodării din România, în termeni nominali, au fost de 5.119 lei în primul trimestru al acestui an, din care s-au cheltuit în medie 4.269 de lei, potrivit Institutului Naţional de Statistică (INS).

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 08:40

Ungurii tocmai au luat o decizie scandaloasă. Au bătut palma cu rușii într-un domeniu sensibil

Ungurii tocmai au luat o decizie scandaloasă. Au bătut palma cu rușii într-un domeniu sensibil Foto: simbol

Conform unui comunicat, compania energetică controlată de statul ungar MVM Zrt. și Rusatom Service Rt., filială a corporației ruse de stat pentru energie atomică Rosatom, au înființat o firmă mixtă în Ungaria.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 08:30

Republica Moldova primeşte a doua tranşă din asistenţa macrofinanciară oferită de Uniunea Europeană

Republica Moldova primeşte a doua tranşă din asistenţa macrofinanciară oferită de Uniunea Europeană

Comisia Europeană, în numele UE, a aprobat vineri, 10 iulie, debursarea a 30 de milioane de euro din asistența macrofinanciară pentru Republica Moldova. Aceasta este cea de-a doua și ultima tranșă din cadrul actualului program de asistență macrofinanciară, prima tranșă în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Iulie 2020, ora: 07:37

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia

Alina Bica, condamnată definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, a fost prinsă de poliţişti în Italia

Fosta şefă a DIICOT Alina Bica va fi adusă în ţară, vineri seară, după ce fusese dată în urmărire de poliţie, potrivit conducerii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Iulie 2020, ora: 07:37

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie: „Este internat la Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii”

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie: „Este internat la Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii”

 Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu, cel care l-a interpretat pe Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, ar fi fost diagnosticat cu leucemie, iar în aceste clipe se află în stare gravă la Institutul Regional de Oncologie Iași. Potrivit prietenilor și...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 11 Iulie 2020, ora: 07:30

Condamnare la închisoare pe viaţă pentru intenţia de a ataca locaţii turistice din Londra

Condamnare la închisoare pe viaţă pentru intenţia de a ataca locaţii turistice din Londra

 Justiţia britanică a condamnat joi la închisoare pe viaţă un fost şofer al companiei Uber care intenţiona să comită atacuri cu armă de foc şi cuţit în locaţii turistice din Londra, după ce fusese achitat de acuzaţii de terorism, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 11 Iulie 2020, ora: 07:28

Un francez suspectat de abuzarea sexuală a peste 300 de minori, arestat la Indonezia

Un francez suspectat de abuzarea sexuală a peste 300 de minori, arestat la Indonezia

Poliţia din capitala indoneziană Jakarta a anunţat vineri arestarea unui bărbat cu cetăţenie franceză suspectat că a abuzat sexual peste 300 de minori, transmite dpa.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 11 Iulie 2020, ora: 07:08

Coronavirus: O echipă specializată a OMS se îndreaptă spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originii virusului

Coronavirus: O echipă specializată a OMS se îndreaptă spre China pentru a organiza o investigaţie asupra originii virusului

 Experţii OMS, specialişti în biologie şi epidemiologie, vor colabora cu oameni de ştiinţă din China pentru a stabili sfera de acţiune şi parcursul investigaţiei, după cum a declarat purtătoarea de cuvânt a OMS, Margaret Harris, în cadrul unei informări de presă.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 11 Iulie 2020, ora: 07:00

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 11 IULIE 2020. Chiron intră în retrograd! Adevărul iese la iveală

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTĂ 11 IULIE 2020. Chiron intră în retrograd! Adevărul iese la iveală

Chiron isi incepe astazi miscarea retrograde si simti ca vrei sa tipi. Tipi de durere? Plangi de furie? Strigi dupa ajutor? Sau toate la un loc? Luna intra in Berbec, iar Berbecul nu stie de gluma. Este timpul sa iti onorezi propriile sentimente si sa actionezi. Pe masura de Luna face cuadratura...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 11 Iulie 2020, ora: 06:50

A patra seară de proteste în Belgrad. Sârbii au rupt gardul din fața Parlamentului

A patra seară de proteste în Belgrad. Sârbii au rupt gardul din fața Parlamentului

Mii de protestatari din Belgrad au rupt gardul din fața clădirii Parlamentului sârbesc și au urcat scările acestuia pentru a aprinde torțe, potrivit Balkan Insight. Aceasta este a patra seară de proteste în capitala Serbiei față de modul în care guvernul a gestionat perioada de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 11 Iulie 2020, ora: 06:48

CINE SUNT GĂGĂUZII / Rătăciți prin istorie

CINE SUNT GĂGĂUZII / Rătăciți prin istorie

Dosarul găgăuzilor se constituie într-unul dintre cele mai interesante şi mai puţin cunoscute episoade ale istoriei moderne ale românilor de pe ambele maluri ale Prutului. 

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 11 Iulie 2020, ora: 00:58

Sfânta Sofia: Grecia condamnă gestul Turciei pe care-l consideră „o provocare a lumii civilizate”

Sfânta Sofia: Grecia condamnă gestul Turciei pe care-l consideră „o provocare a lumii civilizate”

„Grecia condamnă cu tărie” decizia Turciei care deschide calea transformării fostei Hagia Sofia din Istanbul în moschee, a declarat premierul grec Kyriakos Mitsotakis, vineri seara, potrivit AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 10 Iulie 2020, ora: 20:40 de Alecu Reniță

STATALITATEA DODONISTĂ – CÂT DE REPREZENTATIVĂ ESTE?

În spaţiul public se aruncă mesaje-cheie menite să buimăcească lumea şi să-l avantajeze pe Igor Dodon. Nu ştiu câte din mesajele-cheie sunt lansate din prostie sau la comanda stăpânilor lui Igor Dodon. În ultimele 2-3 luni, „cârtiţele” din...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)