Astăzi 23 Februarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la 22 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 6 Ianuarie 2020, ora 07:54

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 IANUARIE 2020. CAPRICORNII POT LUA DECIZII SENTIMENTALE RADICALE

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn pot lua decizii radicale în viața sentimentală.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec nu trec printr-o stare psihică și emoțională tocmai bună. Nativii își fac gânduri cu privire la situația financiară, își fac calcule, socoteli, dar dezvoltă și foarte multe ambiții financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai prudenți în modul în care își administrează și cheltuie banii.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au nevoie de mai multă liniște, mai multă stabilitate în viața personală sau în relația cu persoana iubită. Nativii pot avea parte de gânduri care-i frământă, însă în sensul constructiv. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a lua decizii bune de viitor, de a-și face niște calcule sau un program care să le aducă echilibru.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Gândurile cu privire la partea financiară sau la propriile lor resurse, psihice, emoționale sunt copleșitoare, iar cei născuți în zodia Gemeni nu se vor afla în cea mai bună stare psihică. Unii nativi pot regreta cheltuieli din trecut sau anumite situații de viață care le-au consumat întocmai aceste resurse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se detașeze de tot ce-i macină și să încerce să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Relațiile de prietenie vor intra în vizorul celor născuți în zodia Rac, iar nativii pot căuta fie consolarea, fie restabilirea unei relații cu o persoană dragă. Posibile discuții legate de un plan, proiect de viitor sau legate de implicarea în acțiuni caritabile a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie îngăduitori cu privire la prieteni pentru căp pot avea tendința de a pretinde prea mult de la o astfel de relație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Se cere foarte multă atenție la locul de muncă pentru că cei născuți în zodia Leu ar putea fi ținta unor reproșuri, ținta unor bârfe care să le afecteze în mod direct imaginea. Se întrevăd probleme de autoritate cu superiorii, în sensul că nativii nu vor accepta impunerile celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie cooperanți și dispuși să muncească mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Atașamentele față de unele idei, față de unele principii le pot deveni dușman celor născuți în zodia Fecioară. Nativii nu vor accepta alte idealuri decât ale lor, nu vor accepta să li se dea sfaturi și nici nu vor asculta contraargumentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere smai multă adaptabilitate la cei din jur. Raționamentul, deși justificat, poate fi exagerat și pot pierde încredere, susținere în urma dialogurilor avute.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță .s-ar putea să scoată niște bani din buzunar ăentru susținerea cuiva din familie. Dacă sunt părinți, posibil să trebuiască să-și susțină copiii. Pe de altă parte, poate fi vorba de o negociere, un dialog privind un bun de patrimoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate adice o soluție remarcabilă pentru a pune în valoare, a valorofica un bun imobiliar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Comunicarea nu va fi punctul forte al celor născuți în zodia Scorpion. Nativii pot avea parte de dialoguri în contradictoriu cu cei din jur și s-ar putea să nu primească susținere în ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că pot întâmpina dificultăți în lucrul cu actele, documentele sau pot pierde susținerea cuiva într-un parteneriat, proiect.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Se întrevăd nemulțumiri, stres și antipatii la locul de muncă, iar cei născuți în zodia Săgetător pot întâmpina obstacole în definitivarea unui proiect, în îndeplinirea sarcinilor. Unii nativi pot avea parte de schimbări la job care, chiar dacă nu țin de ei, îi vor impacta. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibăp mai multă grijă la sănătate. Pot fi impactați negativ de stresul profesional.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Ipostaze de viață noi, legate de relație, de persoana iubită, pot fi impactante astăzi pentru cei născuți în zodia Capricorn. Nativii vor trece prin schimbări sentimentale care, deși pe de o parte le aduc liniște, pe de altă parte le provoacă frământări și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează pe nativi că pot afla amănunte mai puțin plăcute despre persoana iubită și pot lua decizii radicale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de azi vine cu dialoguri în familie, cu discuții tensionate legate de valoarea unui bun imobiliar, de regimul unui bun de patrimoniu. Unii nativi simt nevoia să păstreze ceva ce le amintește de trecut în ciuda a tot ceea ce li se spune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce tensiuni în relația cu părinții. Nu este exclus ca o rudă să le ceară de urgență ajutorul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești s-ar putea vedea nevoiți să se supună unor contexte care vizează cercul de prieteni care nu le sunt deloc pe plac. Dacă vor fi maleabili sau rigizi, va depinde de fiecare nativ în parte. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că ar putea rupe o relație sau ar putea părăsi un anturaj, iar motivul poate fi nesupunerea unor reguli care le încalcă principiile morale.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:51

Piperul este un condiment des utilizat pentru a da gust salatelor si fripturilor, insa – inca din vremuri antice – proprietatile piperului au fost folosite atat in medicina, cat si in gospodarie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:45

Procurorul Teodor Niţă, care instrumentează cazul celor 16 containere cu deşeuri, care în acte figurau ca fiind obiecte de uz casnic second hand, descărcate în Portul Constanţa de pe o navă olandeză venită din Marea Britanie, a declarat vineri că acesta ar fi unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:36

Autoritățile italiene au anunțat, sâmbătă, că o a doua persoană infectată cu coronavirus a murit. Este al doilea deces înregistrat de Italia în mai puțin de 24 de ore și, de asemenea, este al doilea cetățean european care este răpus de virusul apărut în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 20:22

Vedetele din „Friends” se reîntâlnesc într-un nou episod realizat pentru HBO Max. Serialul „Friends” a fost difuzat timp de 10 sezoane, începând din 1994, iar ultimul episod a avut 52.5 milioane de telespectatori doar în Statele Unite....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 19:43

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Simona Halep, campioană la Dubai. O partidă cu mult tenis frumos, dramatism, emoții

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat, sâmbătă, trofeul turneului de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6. Este pentru a doua oară când românca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 16:57

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

Va denunța Moldova Convenția Europeană a Drepturilor Omului?

 Decizia CEDO în cauza Ojog si Alții (nr. 1988/06) a readus in discuție problema recuperării prejudiciilor cauzate de către judecători prin adoptarea hotărârilor ilegale, care mai apoi au generat condamnarea Guvernului la CEDO.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. Când începe și ce tradiție bizantină NU e bine să o neglijezi

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

Consilierul Premierului tehnocrat Chicu este cunoscut ca o persoana ciudată ce distribuie postări bizare pe pagina sa de facebook. Anterior Vitalie Drăgancea a dedicat mai multe postări dedicate liderilor opoziției parlamentare. Mai jos vă prezentăm câteva „idei” din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)