Astăzi 16 Februarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 22:12
Abonamente

Horoscop 6 Iunie 2019, ora 08:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 IUNIE 2019. BERBECII PRIMESC VEȘTI DESTABILIZATOARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi răscoliți de o situație care vizează familia și pe cei dragi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se concentrează intens pe rezolvarea unei situații de familie. Nativii pot afla niște informații bulversante, pot primi niște vești destabilizatoare, care să le dea peste cap niște calcule sau niște planuri. Dezacorduri cu rudele se vor contura în toată această perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie pe cât posibil de imparțiali și obiectivi în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în posesia unor informații prețioase pentru un proiect, pentru o situație, pentru un context pe care nativii îl dezvoltă în prezent, posibil chiar legat de personalitatea lor și de schimbările pe care le doresc în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu creadă tot ceea ce aud și nici să nu se bazeze integral pe vorbe, mai ales dacă trebuie să ia decizii. Ulterior, pot apărea răsturnări de raționament și gândire.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții tensionate legate de un partaj, de o moștenire sau de o sumă de bani pe care o dețin cu terți, cel mai probabil cu persoana iubită. Nativii se vor conforma cu greu unor cerințe, pretenții impuse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă răbdare și să abordeze cu calm și diplomație contextul. Lucrurile se pot îmbunătăți pe parcurs.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar în contextul actual, în care planeta Mercur a intrat în zodia Rac, acolo unde se află și Marte, vedem să fie interesați puternic de relația cu persoana iubită, chiar și cu partenerii de afaceri, însă mai degrabă își analizează atitudinea față de aceștia și unele convingeri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, mai ales acei nativi care au afecțiuni cronice. Niște simptome pot reveni acum și este recomandat să le trateze, în primul rând din punct de vedere emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a vindeca o traumă emoțională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de blocaje în comunicarea cu un prieten și nu este exclus să apară tensiuni și contradicții de principii și planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să ia decizii radicale. Nativii le pot regreta și reevalua ulterior, cel mai probabil în luna august.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu superiorii, cu o persoană care-și manifestă o autoritate puternică în fața lor, posibil un șef sau o persoană care reprezintă o instituție a statului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de calm și diplomație în dialog. Nu este momentul să se impună prin decizii radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a vedea cu ochi mai puțini buni o propunere care îi întâmpină. Poate fi vorba de o călătorie, de un curs, un semnira, însă nativii par să nu-și ofere încrederea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu rateze șansa de a acumula cunoșțtințe noi. Mai târziu posibil să regrete decizia de acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte serioase cu persoana iubită. Nativii pot primi reproșuri, pot fi acuzați pe fondul unor confuzii, însă toate aceste neînțelegeri vor destabiliza puternic cuplurile care nu sunt bine sudate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o ruptură, o despărțire.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi constrânși să ia atitudine într-o situație care le vizează, cel mai probabil, sectorul profesional. Nativii vor fi puși în fața faptului împlinit și vor trebui să rezolve prin propriile puteri o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să apeleze la înțelepciunea ancestrală cu care au fost înzestrați. Vor găsi soluții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri legate de sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă, în unele cazuri chiar de salarizare. Nemulțumirile vor fi spuse fără menajamente, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu ia decizii radicale în această direcție profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi foarte creativi, romantici, sentimentali și sensibilitatea de care vor da dovadă acum le poate reînvia talente ascunse. Nativii nu vor fi foarte lucizi și raționali, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizii majore, mai ales dacă presupun o proiecție în viitor. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 16 Februarie 2020, ora: 08:14 de Silviu Tănase

De ce mint „experții” /// Socialiștii lui Dodon sunt adevărata EXTREMĂ DREAPTĂ

De ce mint „experții” /// Socialiștii lui Dodon sunt adevărata EXTREMĂ DREAPTĂ Din editia print

Ștefan Gligor, „expertul juridic” cu studii la ULIM afirmă la emisiunea „POLITICĂ” moderată de Natalia Morari la Tv8 că unioniștii sunt de extremă dreaptă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:07

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Ne amintim de părintele sculpturii moderne ca de un sfânt, un dac adevărat, suflet de român, vertical, curat. Bleah. Ieri, într-o conferință de presă, cântăreața pop Irina Rimes a fost desemnată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, noul ambasador al Zilei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:01

14 persoane au fost trimise în judecată în dosarul tinerilor germani ținuți în sclavie în Maramureș

14 persoane au fost trimise în judecată în dosarul tinerilor germani ținuți în sclavie în Maramureș

DIICOT a dispus, vineri, trimiterea în judecată a 14 persoane, printre care se află soţii Schumann Bert Sieghard şi Schumann Babett, dar şi un asistent social, în dosarul tinerilor germani ţinuţi în sclavie într-un centru din localitatea Vişeu de Sus, județul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 16:55

EURO 2020: Peste 28 de milioane de solicitări de bilete la campionat

EURO 2020: Peste 28 de milioane de solicitări de bilete la campionat

Peste 28 de milioane de solicitări de bilete au fost înregistrate până acum pentru meciurile de la EURO 2020, primul Campionat European desfăşurat în 12 ţări de pe continent, un nivel de interes nemaiîntâlnit până acum, potrivit unui comunicat al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 16:39

Compania MOLDCELL, vândută pentru 31,5 milioane de dolari. Cine este noul beneficiar

Compania MOLDCELL, vândută pentru 31,5 milioane de dolari. Cine este noul beneficiar

Compania Telia Company a anunțat că își vinde acțiunile deținute în compania Moldcell. Compania Fintur Holdings B.V. (Fintur), deținută în întregime de compania Telia Company, a ajuns la o înțelegere în vederea vânzării cotei sale de 100% de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)