Astăzi 15 Noiembrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la ora 09:44
Abonamente

Horoscop 6 Iunie 2019, ora 08:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 IUNIE 2019. BERBECII PRIMESC VEȘTI DESTABILIZATOARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi răscoliți de o situație care vizează familia și pe cei dragi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se concentrează intens pe rezolvarea unei situații de familie. Nativii pot afla niște informații bulversante, pot primi niște vești destabilizatoare, care să le dea peste cap niște calcule sau niște planuri. Dezacorduri cu rudele se vor contura în toată această perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie pe cât posibil de imparțiali și obiectivi în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în posesia unor informații prețioase pentru un proiect, pentru o situație, pentru un context pe care nativii îl dezvoltă în prezent, posibil chiar legat de personalitatea lor și de schimbările pe care le doresc în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu creadă tot ceea ce aud și nici să nu se bazeze integral pe vorbe, mai ales dacă trebuie să ia decizii. Ulterior, pot apărea răsturnări de raționament și gândire.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții tensionate legate de un partaj, de o moștenire sau de o sumă de bani pe care o dețin cu terți, cel mai probabil cu persoana iubită. Nativii se vor conforma cu greu unor cerințe, pretenții impuse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă răbdare și să abordeze cu calm și diplomație contextul. Lucrurile se pot îmbunătăți pe parcurs.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar în contextul actual, în care planeta Mercur a intrat în zodia Rac, acolo unde se află și Marte, vedem să fie interesați puternic de relația cu persoana iubită, chiar și cu partenerii de afaceri, însă mai degrabă își analizează atitudinea față de aceștia și unele convingeri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, mai ales acei nativi care au afecțiuni cronice. Niște simptome pot reveni acum și este recomandat să le trateze, în primul rând din punct de vedere emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a vindeca o traumă emoțională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de blocaje în comunicarea cu un prieten și nu este exclus să apară tensiuni și contradicții de principii și planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să ia decizii radicale. Nativii le pot regreta și reevalua ulterior, cel mai probabil în luna august.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu superiorii, cu o persoană care-și manifestă o autoritate puternică în fața lor, posibil un șef sau o persoană care reprezintă o instituție a statului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de calm și diplomație în dialog. Nu este momentul să se impună prin decizii radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a vedea cu ochi mai puțini buni o propunere care îi întâmpină. Poate fi vorba de o călătorie, de un curs, un semnira, însă nativii par să nu-și ofere încrederea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu rateze șansa de a acumula cunoșțtințe noi. Mai târziu posibil să regrete decizia de acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte serioase cu persoana iubită. Nativii pot primi reproșuri, pot fi acuzați pe fondul unor confuzii, însă toate aceste neînțelegeri vor destabiliza puternic cuplurile care nu sunt bine sudate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o ruptură, o despărțire.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi constrânși să ia atitudine într-o situație care le vizează, cel mai probabil, sectorul profesional. Nativii vor fi puși în fața faptului împlinit și vor trebui să rezolve prin propriile puteri o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să apeleze la înțelepciunea ancestrală cu care au fost înzestrați. Vor găsi soluții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri legate de sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă, în unele cazuri chiar de salarizare. Nemulțumirile vor fi spuse fără menajamente, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu ia decizii radicale în această direcție profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi foarte creativi, romantici, sentimentali și sensibilitatea de care vor da dovadă acum le poate reînvia talente ascunse. Nativii nu vor fi foarte lucizi și raționali, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizii majore, mai ales dacă presupun o proiecție în viitor. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 09:44

 Graba indecentă cu care a fost format și învestit noul Guvern creează impresia că Dodon se temea că Maia Sandu se va răzgândi și îi va accepta condițiile de formare a unei noi alianțe, renunțând la funcția de premier în favoarea altcuiva din blocul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 09:25

Victor Chironda a acceptat propunerea lui Ceban și devine viceprimar de Chișinău

Victor Chironda a acceptat propunerea lui Ceban și devine viceprimar de Chișinău

 Activistul Victor Chironda, care a candidat la alegerile din capitală din partea Mișcării politice „Forța Nouă”, acumulând 2,73% din voturi, în turul I, a anunțat că a acceptat funcția de viceprimar, propusă de Ion Ceban.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 09:01

Turul 2, alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis vs Viorica Dăncilă, start oficial pentru lupta electorală

Turul 2, alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis vs Viorica Dăncilă, start oficial pentru lupta electorală

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în care se înfruntă Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, a început oficial de azi, 15 noiembrie, de la miezul nopții și se va încheia sâmbătă, 23 noiembrie, ora 7:00. Cei doi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 08:59

Vladimir Putin amenință din nou Europa cu „arma energetică”: Există riscul ca tranzitul gazului prin Ucraina să se întrerupă

Vladimir Putin amenință din nou Europa cu „arma energetică”: Există riscul ca tranzitul gazului prin Ucraina să se întrerupă

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că există riscuri ca tranzitul de gaz natural spre Europa prin Ucraina să se întrerupă, relatează Reuters, preluată de Agerpres. Prezentul acord privind tranzitul de gaz între Rusia şi Ucraina expiră la finalul acestui an şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 08:39

Fosta europarlamentară Monica Macovei: „Maia Sandu poate în continuare să facă o alianță cu PD și să dea jos acest guvern”

Fosta europarlamentară Monica Macovei: „Maia Sandu poate în continuare să facă o alianță cu PD și să dea jos acest guvern”

Ex-ministra justiției din România, Monica Macovei, susține că Maia Sandu ar putea aplica același scenariu, ca și al socialiștilor, pentru a demite Guvernul Chicu, învestit în grabă. Fosta europarlamentară propune ca Sandu să creeze o alianță cu Partidul Democrat și să dea jos...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Noiembrie 2019, ora: 07:48

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 NOIEMBRIE 2019. RACII SE POT ÎNDRĂGOSTI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 NOIEMBRIE 2019. RACII SE POT ÎNDRĂGOSTI

Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 17:16

Care sunt cele mai cuminți femei în funcție de zodie

Care sunt cele mai cuminți femei în funcție de zodie

Vă întrebați dacă mai există astăzi femei cuminți? Dacă ne-am lua după standardele de acum 100 de ani, răspunsul ar fi, cu siguranță, nu. Dar ce înseamnă să fii cu adevărat cuminte? Criteriile sunt destul de subiective, mai ales când ești înconjurată de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 16:58

Caz dramatic. Un adolescent a avut nevoie de transplant pulmonar din cauza ţigărilor electronice

Caz dramatic. Un adolescent a avut nevoie de transplant pulmonar din cauza ţigărilor electronice

 Plămânii adolescentului de 17 ani erau prea deterioraţi pentru a mai putea funcţiona optim. În luna octomibrie a avut loc primul transplant pulmonar ca urmare a folosirii ţigărilor electronice. Pacientul, un adolescent de 17 din Detroit, prezenta semnele afecţiunii care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 16:55

Rețeta zilei: Salată cu piept de pui și crutoane

Rețeta zilei: Salată cu piept de pui și crutoane

 Iata o delicioasa reteta de salata cu piept de pui si crutoane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 16:53

Poliția britanică a destructurat o grupare de români care ținea în sclavie 29 de femei

Poliția britanică a destructurat o grupare de români care ținea în sclavie 29 de femei

Poliția britanică a arestat 17 persoane, în urma unei operațiuni care a vizat destructurarea unei rețele internaționale de trafic de carne vie, informează The Evening Standard. Au fost efectuate raiduri în 16 orașe din Marea Britanie, echipa britanică de intervenție fiind...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 16:47

Un moldovean stabilit în Marea Britanie, rănit grav de către un hoț care a încercat să-i fure automobilul. Prietenii au inițiat o campanie de caritate

Un moldovean stabilit în Marea Britanie, rănit grav de către un hoț care a încercat să-i fure automobilul. Prietenii au inițiat o campanie de caritate

Un moldovean a suferit un grav accident în Marea Britanie, în timp ce era la muncă. Bărbatul are nevoie de peste 50 de mii de dolari pentru tratament. Accidentul a avut loc pe data de 9 noiembrie anul curent, în timp ce Vadim Cangea făcea livrări, în calitate de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 16:40

O mamă și-a găsit copilul însângerat la grădiniță. Micuții ar fi fost lăsați fără supraveghere

O mamă și-a găsit copilul însângerat la grădiniță. Micuții ar fi fost lăsați fără supraveghere

O mama care-și duce copilul la o grădiniță din Capitală acuză personalul instituției că ar fi lăsat copiii nesupravegheați. Aceasta și-a găsit copilul cu fruntea tăiată adânc de marginea unui scaun. Ulterior, băiețelul a avut nevoie de o intervenție chirurgicală....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 14 Noiembrie 2019, ora: 14:20

Duș RECE pentru Maia Sandu și „ACUM” din partea lui Sturza: „Nu vă mai PLÂNGEȚI de milă pe la TV. Devine PENIBIL. Aveți curajul să vă asumați măcar o parte din vină. Modelul cu guvern ONG nu a funcționat”

Duș RECE pentru Maia Sandu și „ACUM” din partea lui Sturza: „Nu vă mai PLÂNGEȚI de milă pe la TV. Devine PENIBIL. Aveți curajul să vă asumați măcar o parte din vină. Modelul cu guvern ONG nu a funcționat”

Ex-premierul Ion Sturza este extrem de dezamăgit că Maia Sandu a admis să fie demis Guvernul R. Moldova, iar în loc să vină reprezentanții lui „Dodon&Co”. Acesta îi îndeamnă pe cei de la „ACUM” să înceteze cu plânsetele pe la TV...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 14 Noiembrie 2019, ora: 11:52

VIDEO LIVE /// GUVERNUL ION CHICU A FOST VOTAT DE 62 DE DEPUTAȚI DIN PD și PSRM / Membrii executivului depun jurământul

VIDEO LIVE /// GUVERNUL ION CHICU A FOST VOTAT DE 62 DE DEPUTAȚI DIN PD și PSRM / Membrii executivului depun jurământul

Ion Chicu a fost votat în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. Programul de activitate și componența Guvernului au fost votate de deputații fracțiunilor PSRM și PDM. În cadrul prezentării programului de activitate, Chicu a declarat că Printre prioritățile...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 14 Noiembrie 2019, ora: 11:44

„După modelul rusesc - țarul și asistenul”. Igor Grosu: Ion Chicu va sta cuminte în anticameră și va face tot ce-i va spune Dodon (agora.md)

„După modelul rusesc - țarul și asistenul”. Igor Grosu: Ion Chicu va sta cuminte în anticameră și va face tot ce-i va spune Dodon (agora.md)

„Este profilul de candidat care o să stea cuminte în anticameră și o să facă tot ce o să-i spună Dodon. Atât. Dacă vreți, după modelul rusesc. Este țarul și este asistentul”, a declarat deputatul PAS. Potrivit lui, deputații blocului ACUM nu au discutat cu Ion...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)