Astăzi 23 Iulie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 16:53
Abonamente

Horoscop 6 Iunie 2019, ora 08:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 6 IUNIE 2019. BERBECII PRIMESC VEȘTI DESTABILIZATOARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec pot fi răscoliți de o situație care vizează familia și pe cei dragi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se concentrează intens pe rezolvarea unei situații de familie. Nativii pot afla niște informații bulversante, pot primi niște vești destabilizatoare, care să le dea peste cap niște calcule sau niște planuri. Dezacorduri cu rudele se vor contura în toată această perioadă, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie pe cât posibil de imparțiali și obiectivi în dialog.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra în posesia unor informații prețioase pentru un proiect, pentru o situație, pentru un context pe care nativii îl dezvoltă în prezent, posibil chiar legat de personalitatea lor și de schimbările pe care le doresc în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu creadă tot ceea ce aud și nici să nu se bazeze integral pe vorbe, mai ales dacă trebuie să ia decizii. Ulterior, pot apărea răsturnări de raționament și gândire.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții tensionate legate de un partaj, de o moștenire sau de o sumă de bani pe care o dețin cu terți, cel mai probabil cu persoana iubită. Nativii se vor conforma cu greu unor cerințe, pretenții impuse. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă răbdare și să abordeze cu calm și diplomație contextul. Lucrurile se pot îmbunătăți pe parcurs.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, iar în contextul actual, în care planeta Mercur a intrat în zodia Rac, acolo unde se află și Marte, vedem să fie interesați puternic de relația cu persoana iubită, chiar și cu partenerii de afaceri, însă mai degrabă își analizează atitudinea față de aceștia și unele convingeri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu se pot confrunta cu unele probleme de sănătate, mai ales acei nativi care au afecțiuni cronice. Niște simptome pot reveni acum și este recomandat să le trateze, în primul rând din punct de vedere emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a vindeca o traumă emoțională.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de blocaje în comunicarea cu un prieten și nu este exclus să apară tensiuni și contradicții de principii și planuri de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să ia decizii radicale. Nativii le pot regreta și reevalua ulterior, cel mai probabil în luna august.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte cu superiorii, cu o persoană care-și manifestă o autoritate puternică în fața lor, posibil un șef sau o persoană care reprezintă o instituție a statului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de calm și diplomație în dialog. Nu este momentul să se impună prin decizii radicale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a vedea cu ochi mai puțini buni o propunere care îi întâmpină. Poate fi vorba de o călătorie, de un curs, un semnira, însă nativii par să nu-și ofere încrederea. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu rateze șansa de a acumula cunoșțtințe noi. Mai târziu posibil să regrete decizia de acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de conflicte serioase cu persoana iubită. Nativii pot primi reproșuri, pot fi acuzați pe fondul unor confuzii, însă toate aceste neînțelegeri vor destabiliza puternic cuplurile care nu sunt bine sudate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o ruptură, o despărțire.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi constrânși să ia atitudine într-o situație care le vizează, cel mai probabil, sectorul profesional. Nativii vor fi puși în fața faptului împlinit și vor trebui să rezolve prin propriile puteri o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să apeleze la înțelepciunea ancestrală cu care au fost înzestrați. Vor găsi soluții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de dialoguri legate de sarcinile și responsabilitățile de la locul de muncă, în unele cazuri chiar de salarizare. Nemulțumirile vor fi spuse fără menajamente, însă horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu ia decizii radicale în această direcție profesională.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi foarte creativi, romantici, sentimentali și sensibilitatea de care vor da dovadă acum le poate reînvia talente ascunse. Nativii nu vor fi foarte lucizi și raționali, prin urmare horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu ia decizii majore, mai ales dacă presupun o proiecție în viitor. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 16:32

Rise Moldova l-a localizat pe ex-ministrul Iurie Chirinciuc, condamnat al închisoare, după ce acesta a publicat mai multe poze de la mare pe rețelele de socializare. Este vorba de insula Hydra din Grecia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 16:10

O cunoscută activistă LGBT din Rusia a fost UCISĂ în Sankt Petersburg. Ar fi fost înjunghiată de mai multe ori

O cunoscută activistă LGBT din Rusia a fost UCISĂ în Sankt Petersburg. Ar fi fost înjunghiată de mai multe ori

Elena Grigorieva, una dintre cele mai proeminente activiste ale comunității LGBT din Rusia, a fost găsită moartă în Sankt Petersburg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:58

video NEWS ALERT / Guvernul Sandu a decis CREȘTEREA TVA-ului pentru pentru hoteluri, restaurante si cafenele de la 10 la 20%

NEWS ALERT / Guvernul Sandu a decis CREȘTEREA TVA-ului pentru pentru hoteluri, restaurante si cafenele de la 10 la 20% Foto: Simbol

Ministrul Finanțelor, Natalia Gavrilița, a anunțat marți, 23 iulie, că mai multe taxe vor crește, iar unele scutiri fiscale vor fi eliminate. Noile reguli urmează a fi aplicate de la 1 ianuarie 2020 și par a fi impuse de către Fondul Monetar Internațional.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:43

Astăzi la Chișinău are loc Forumul ”Reformarea Justiției și Combaterea Corupției” organizat de CRJM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:33

 Sunt anumite mașini la mâna a doua pe care ai face bine să le eviți atunci când vrei să-ți cumperi un autoturism, dar n-ai suficienți bani pentru unul nou abia ieșit pe porțile fabricii. Să nu te bucuri niciodată de un preț mai mic pentru că acela ascunde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:30

Moldovenii care care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia trebuie să ştie că, mâine, 24 iulie, transportul feroviar, maritim, cel public local şi al serviciilor de taximetrie, va fi perturbat, din cauza unei greve naţionale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:27

FOTO / Alexandru Dodon - ar fi fost implicat în MAFIA CĂRNII are un trecut DUBIOS și se afișează într-un costum sportiv al Federației Ruse

FOTO / Alexandru Dodon - ar fi fost implicat în MAFIA CĂRNII are un trecut DUBIOS și se afișează într-un costum sportiv al Federației Ruse Foto: Alexandru Dodon joacă biliard rusesc

Fratele mai mic al Președintelui Igor Dodon a revenit în atenția presei după ce portalul rus rbk.ru a dezvăluit că acesta face afaceri de milioane cu fiul Procurorului General al F. Ruse. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:15

FĂRĂ GEOPOLITICĂ? Dodon face un film despre „eliberarea de fascism” - Celebrarea ocupației sovietice este cel mai important eveniment din acest an

FĂRĂ GEOPOLITICĂ? Dodon face un film despre „eliberarea de fascism” - Celebrarea ocupației sovietice este cel mai important eveniment din acest an

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a prezidat, astăzi, o ședință de lucru a Comitetului organizatoric responsabil de pregătirea și desfășurarea acțiunilor dedicate aniversării a 75-a de la eliberarea Moldovei de fascism.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:10

Propunerea unui om de afaceri pentru alegerile primarului din Chișinău

Propunerea unui om de afaceri pentru alegerile primarului din Chișinău

Omul de afaceri și activistul Dmitri Voloșin a lucrat o zi alături de muncitorii care repară străzile din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 14:57

VIDEO: Un preot din Drochia a luat la pumni enoriaşii, pentru că nu l-ar fi chemat să oficieze o înmormântare

VIDEO: Un preot din Drochia a luat la pumni enoriaşii, pentru că nu l-ar fi chemat să oficieze o înmormântare

O înmormântare din raionul Drochia s-a transformat într-un adevărat ring de luptă. Preotul Ion Zicu din satul Şalvirii Vechi. Potrivit martorilor, slujitorul bisericii a provocat o bătaie în timpul unei înmormântări, pentru că oamenii nu l-au chemat să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 14:18

Cea mai încercată zodie din vara 2019. I se rupe inima în bucăţi

Cea mai încercată zodie din vara 2019. I se rupe inima în bucăţi

 Deşi vara 2019 este considerată, din punct de vedere astrologic, o perioadă favorabilă, acest lucru nu este valabil pentru toţi nativii. Există o zodie cărora vara îi va aduce ghinioane şi suferinţă. Este important ca nativii loviţi de suferinţă să devină responsabili...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 14:18

BREAKING / Boris Johnson e noul premier al Marii Britanii. Johnson e unul dintre marii promotori ai Brexit

BREAKING / Boris Johnson e noul premier al Marii Britanii. Johnson e unul dintre marii promotori ai Brexit

Boris Johnson e noul lider al Partidului Conservator și va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit unui anunț oficial al conducerii partidului. Johnson, fost primar al Londrei și fost ministru de Externe, a fost ales de majoritatea covârșitoare a membrilor partidului de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:55

Microbuz plin cu copii, lovit in plin de o mașină aflată în depășire

Microbuz plin cu copii, lovit in plin de o mașină aflată în depășire

Un microbuz care transporta mai mulți copii într-o excursie a fost implicat, marți, într-un accident produs pe DN1D, la Albești Paleologu. Microbuzul circula regulamentar și a fost lovit de o mașină care depășea un autoturism rămas în pană pe marginea drumului, scrie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:42

Incident tragic pe terasa unui hotel din județul Iași: cadavrul unui bărbat, care era sumar îmbrăcat, a fost descoperit marți dimineață. La scurt timp de la descoperire, autoritățile au fost alertate prin numărul 112.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 23 Iulie 2019, ora: 13:20

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, marți, în Birou Politic Național. Urmează ca propunerea să fie validată în CEx. Au fost doar două voturi împotrivă, toți ceilalți lideri PSD votând pentru premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:13

Prim-ministrul, Maia Sandu, și speakerul, Zinaida Greceanii, pleacă astăzi într-o vizită oficială la Bruxelles. Acolo, vor avea mai multe întrevederi, printre care cu Traian Băsescu dar și liderul grupului „Renew” Dacian Cioloș.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:08

Oamenii au votat dintotdeauna. Pentru că este dificil să adopți decizii care influențează viața unei comunități fără a putea cuantifica cu exactitate preferințele membrilor acestor comunități. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 12:48

Bulgaria renunță la votul electronic / Opoziția și avocatul poporului văd în decizie un semn că se pregătește fraudarea alegerilor locale

Bulgaria renunță la votul electronic / Opoziția și avocatul poporului văd în decizie un semn că se pregătește fraudarea alegerilor locale

 La propunerea guvernului Borisov, majoritatea parlamentară compusă din partidul centrist GHERB și naționaliștii din „Patrioții uniți” a decis renunțarea la votul cu mașină electronică în alegerile locale și cele parlamentare, dar menținerea votului pentru cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 11:16

Alegerile locale NU POT FI ORGANIZATE în aceeași zi cu alegerile pentru circumscripțiile unde deputații și-au dat demisia

Alegerile locale NU POT FI ORGANIZATE în aceeași zi cu alegerile pentru circumscripțiile unde deputații și-au dat demisia

„Recomandarea e de a face aceste alegeri împreună cu alegeri locale noi, măcar pentru un pic de economie de bani, dar trebuie să facă", a menționat Valeriu Pașa, expert Watchdog.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 11:14

Vlad Melnic este noul pretor al sectorului Râșcani al capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Adrian Talmaci, informează MOLDPRES. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 23 Iulie 2019, ora: 11:04

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, a avut o întrunire cu viitorii candidați PLDM pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Evenimentul a avut loc la Căușeni, cu participarea președintelui liberal-democrat al raionului Căușeni, Ion...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 11:01

Cartea unui autor de bestseller din Israel, a fost tradusa in Rusia omițându-se fragementul despre ”Putin minicinosul” și distorsionându-se capitolul despre invazia din Crimeea.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)