Astăzi 19 Iulie 2019, Vineri - Ultima actualizare la 18 Iulie 2019
Abonamente

Horoscop 7 Aprilie 2019, ora 08:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 APRILIE 2019. SĂGETĂTORII SE POT ACCIDENTA

Marime Font

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se pot accidenta.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi preocupați de găsirea unor modalități rapide de a-și îmbunătăți veniturile. Unii dintre aceștia pot încerca să reducă cheltuielile, în timp ce alții pot căuta să-și reechilibreze veniturile din vânzarea unor bunuri. Moment favorabil primirii de cadouri și chiar sume de bani neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu apeleze la împrumuturi decât ca ultimă variantă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur trec printr-o etapă de reevaluare și reanaliză cu privire la toate segmentele de viață. Pentru unii viitorul va părea incert, nesigur și frustrant, în timp ce pentru alții viziunea va fi provocatoare și încărcată de mister. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că se pot suprasolicita și-și pot afecta starea de sănătate.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se pot simți obosiți, suprasolicitați, atât fizic, cât și psihic, de activitățile recente. Nativii pot trece printr-o analiză profundă a unor ipostaze de viață cu scopul de a-și reorganiza prioritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se relaxeze mai mult și să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot afla niște vești destabilizatoare, de natură să le dezechilibreze unele principii de viață. Nu este exclus ca unele secrete de familie sau care au legătură cu persoana iubită să iasă acum la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite conflictele cu cei dragi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu își analizează în profunzime situația profesională. Nativii vor simți nevoia unui salt în carieră, însă tendința va fi de a se duce către zone riscante, de a face salturi mărețe, evitând etape. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să rămână ancorați în realitate și să fie diplomați în abordările de viață și context.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de experiențe, evenimente, situații de natură să le pună la încercare unele principii, convingeri și contexte de viață. Nativii se pot frământa în găsirea unor răspunsuri care să le dea o direcție de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și păstreze luciditatea, dar să facă apel și la emoții și intuiție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot primi niște vești destabilizatoare cu privire la o sumă de bani. Nativii pot avea parte de discuții neplăcute pe teme financiare, chiar abordarea dintr-un alt unghi a unei surse de venit. Moment de reevaluare a resurselor materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să caute noi surse de câștig în zone pe care până acum le-au evitat.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de conflicte la limită cu persoana iubită. Se pot arunca vorbe grele, se pot face reproșuri și se pot aduce acuze chiar și nejustificate. Unii nativi vor simți ostilitate din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie foarte atenți la informațiile care pot veni din zona de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot confunta cu diferite probleme de sănătate de natură să le împiedice funcționarea unui plan sau să le strice starea de spirit. Nativii se pot confunta cu afecțiuni care țin de zona capului, insomnii, depresii și stări melancolice nejustificate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează să evite riscurile de orice fel deoarece se pot accidenta.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt dispuși să se dedice activităților distractive, detensionante, artistice și chiar sportive. Unii nativi pot petrece mai mult timp cu copiii și chiar pot participa la diferite concursuri și competiții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot fi tentați de a începe o aventură.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă parte de conflicte majore în relația cu membrii familiei. Nativii vor fi interesați de o poveste din trecut, de dezgroparea unor situații care se vor uitate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce discuții legate de vânzarea, cumpărarea, închirierea unui imobil.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o etapă de reanaliză. Nativii se vor izbi de diferite contexte care să le permită să-și schimbe o decizie cu privire la latura sentimentală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se concentrexze intens pe aceste sectoare de viață și să încerce să aducă îmbunătățiri.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 17:23

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu anunță că vor CREȘTE impozitele pentru cei cu „venituri mari” / Cât plătește un angajator pentru un salariu de 10 000 de lei

Maia Sandu: „Noi protejăm oamenii cu venituri mici. Chiar dacă vor fi majorări acestea vor viza oamenii cu venituri foarte mari. Cei care au venituri mari să plătească impozite mai mari. Cei care au venituri mici să plătească impozite mai mici”. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 17:14

Discuții aprinse în Parlament. ”Reglementarea și accizarea produselor de tutun care nu ard trebuie discutată la nivel de experți”

Discuții aprinse în Parlament. ”Reglementarea și accizarea produselor de tutun care nu ard trebuie discutată la nivel de experți”

Inițiativa legislativă cu privire la reglementarea și accizarea produselor de tutun încălzit a fost suspusă consultărilor publice în Parlament. Proiectul inițiat de deputatul Radu Marian a stârnit discuții aprinse și critici din partea societății civile. În timp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 15:00

Minute de coșmar pentru o familie din Bender după ce copilul lor de patru ani a căzut de la etajul geamul apartamentului, aflat la etajul trei. Acum băiatul se află în comă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:56

Tânărul a plecat de la domiciliul său, din Chișinău, și nu s-a mai întors acasă. Familia tânărului este devastată și cere ajutor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:53

Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Concurenţă mare la Academia de Poliţie: Pe câte locuri se bat cei 5.000 de elevi înscrişi  80 de teze de doctorat susținute în perioada 2011-2016 nu se regăsesc în format electronic în arhiva Academiei de Poliție,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:47

A fost sistat procesul de înstrăinare a companiei de asigurări „Moldasig”. Despre aceasta a anunțat președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:39

Consumul meselor inainte de a merge la culcare nu este obicei destul de bun, mai ales atunci cand vine vorba de alimente grase, greu de digerat. Dar, daca esti prea infometat si nu poti adormi din cauza asta, poti manca aceste ingrediente fara sa-ti fie teama ca te vei ingrasa sau ca vei avea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:32

O dietă bazată pe combinaţii haotice, fără să se ţină cont de un program echilibrat al meselor, conduce, în scurt timp, la declanşarea unui şoc toxic. Ignorând simptome banale ca roşeaţa, umflarea sau durerea, în timp, inflamaţiile ajung să se cronicizeze. Ca...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:24

Trăim într-o societate, iar acest lucru ne face să depindem unii de alții într-o oarecare măsură. De aceea, cerem ajutorul celor din jur oricând avem nevoie și oferim, la rândul nostru, sprijinul necesar. Totuși, această relație de co-dependență poate, de cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 14:06

Expertul în politici de securitate Rosian Vasiloi a fost numit joi, 18 iulie, la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase, în funcţia de şef al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră. El îl va înlocui în această funcţie pe Fredolin Lecari.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 18 Iulie 2019, ora: 13:33

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

(DOC) Rezerva de aur a BNM este de 74 kilograme și 133 grame / Banca Națională a României are peste 100 de tone

Conform informațiilor de pe site-ul BNM.MD, rezerva de aur a Băncii Naționale este de 74 kilograme 133 grame nu de 9 kilograme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 13:10

Fracţiunea Partidului Democrat (PDM) în Parlamentul Moldovei va fi condusă de preşedintele de onoare al partidului, Dumitru Diacov. Această decizie a fost luată miercuri, la şedinţa fracţiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 12:01

Președintele Igor Dodon și PSRM ar încerca, cu ajutorul rușilor, să fragmenteze fracțiunea PD, astfel încât la toamnă, după expirarea a 100 de zile de guvernare, să aibă voturile necesare pentru a debarca Guvernul condus de Maia Sandu și de a readuce R. Moldova pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:25

 Un adolescent din Adelaide, care a hackuit Apple cu două ocazii separate cu speranța că va primi o ofertă de job din partea companiei, a fost scutit de condamnare de către un tribunal. Băiatul, care are în prezent 17 ani, a hackuit mai întâi sistemul de calculatoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 11:05

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

CAZ TRAGIC /// Băiatul de 11 ani, care a fost muşcat de câine A MURIT la Spital

Băiatul de 11 ani, dintr-o suburbie a Chişinăului care a fost muscat de câine, iar ulterior internat în stare gravă la Spitalul municipal de Boli Contagioase pentru Copii din Capitală a murit în această seară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 09:05

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Patru ani de închisoare pentru că a mușcat un polițist de deget / VIDEO

Locuitorul raionului Hânceşti, acuzat pentru trei capete de acuzare, inclusiv: violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere, huliganism şi refuzul, împotrivirea şi eschivarea de la testarea alcooscopică, acțiuni comise de o persoană care nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:30

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Momentul în care o femeie împinge un preot de pe scenă, în timpul predicii / VIDEO

Mesajul unui preot din Brazilia a înfuriat atât de tare o enoriașă încât aceasta l-a împins pe slujitorul bisericii de pe scenă, chiar în timpul predicii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 08:27

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un lichidator de la Cernobîl s-a sinucis după ce a văzut serialul HBO

Un erou lichidator al dezastrului de la Cernobîl și-a pus capăt zilelor după ce a urmărit serialul eveniment de pe HBO, cu lacrimi în ochi, susține fiica acestuia, citată de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Iulie 2019, ora: 08:25

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

Haos total în PSD. Cum a ajuns partidul la un pas de implozie

PSD e divizat din cauza candidatului la prezidenţiale: Dăncilă, Firea sau Tăriceanu? Din exterior, partidul e atacat de Adrian Năstase, dar şi de foştii „reformişti“ Adrian Ţuţuianu şi Mihai Tudose, trecuţi în tabăra lui Victor Ponta, cel care arbitrează, de pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:40

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ruslan Codreanu crede că ordine la Piața Centrală poate fi făcută doar cu BULDOZERUL

Ordine la Piața Centrală din Chișinău poate fi făcută doar cu... buldozerul, afirmă fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu. Potrivit lui, la Piața Centrală există o complexitate de probleme greu de rezolvat, iar experiența orașului Moscova, acolo unde mai multe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:15

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac: Toate taxele pentru perfectarea actelor pentru obţinerea cetăţeniei române ar putea fi ELIMINATE

Deputatul român în Parlamentul European, Eugen Tomac, afirmă că modificările propuse la Legea cetăţeniei române privind descentralizarea procesul de procesare a dosarelor, ca în fiecare judeţ din România să poată fi depus dosarul şi în termen de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 18 Iulie 2019, ora: 07:09

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 IULIE 2019. VĂRSĂTORII SUNT PLINI DE ENERGIE ȘI VOIE BUNĂ

Horoscopul zilei de 18 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 iulie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iulie 2019, ora: 07:07

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

VIDEO / 18 iulie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 18 iulie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)