Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Horoscop 7 August 2019, ora 07:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 AUGUST 2019. RACII POT FI EXAGERAT DE VISĂTORI

Marime Font

Horoscopul zilei de 7 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot fi exagerat de visători și se pot iluziona ușor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Din ce în ce mai mult începe să crească neîncrederea în propriile lor puteri, și asta pentru că nativii din zodia Berbec se simt deziluzionați și dezamăgiți de un context financiar. Fie au făcut o investiție proastă, fie remunerația primită pentru o muncă depusă nu îi satisface și nu le reflectă meritele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători deoarece, pentru moment, contextul astrologic nu-i susține financiar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Conflictele în cuplu, în familie, dar și cu partenerii de afaceri tind să prindă tot mai mult contur și să se aprindă până la explozie. Nativilor Taur le va fi absolut imposibil să ajungă la un compromis și vor fi excesiv de tranșanți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să cântărească cu atenție situația și să nu acționeze din impulsivitate.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să dea dovadă de diplomație la locul de muncă, deoarece nu este exclus ca cineva să încerce să le pună bețe în roate, să-i bârfească pe la spate, să le strice un proiect, plan avut. Se întrevăd tensiuni, încordare în relațiile colegiale și stres. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să iasă cu prietenii, să stea de vorbă cu persoana iubită și să caute să se detașeze și să se relaxeze.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Nativii din zodia Rac au tendința de a visa, de a exagera cu iluziile și speranțele și nu este exclus ca ulterior, când acest context astrologic va trece, să se simtă debusolați și deziluzionați. Se conturează stări emoționale puternice și intense. Din acest motiv, horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu facă declarații și promisiuni mărețe, dar nici să nu ia decizii majore.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se întrevăd griji și probleme legate de locuință, de o casă sau de un bun de patrimoniu, poate o moștenire de care nu se pot ocupa. Nu este exclus să fie vorba de casa părintească. Cei născuți în zodia Leu trebuie să se aștepte la vești mai puțin plăcute din această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu rudele sau pot afla informații despre starea de sănătate a unui membru al familiei care să nu le fie pe plac.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt prea bine astăzi, nu au entuziasm să se ocupe de chestiunile uzuale și nici răbdarea nu este de partea lor. Nativii pot fi irascibili și deloc comunicativi și empatici. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se contrazică cu cei din jur și să nu fie acizi în dialog doar pentru că starea lor de spirit este una proastă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se întrevăd nemulțumiri financiare pentru nativii din zodia Balanță, mai ales dacă așteaptă ca o sumă de bani să le intre în cont, să li se returneze o datorie sau dacă așteaptă răspuns în urma unei negocieri privind o mărire de salariu. Contextul astrologic nu este favorabil investițiilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite inclusiv cheltuielile majore pentru că își pot destabiliza veniturile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai sensibili și mai emotivi decât de obicei și nu este exclus să rememoreze situații din trecut, să se confrunte cu amintiri și doruri. Important de punctat este că nativii își vor menține calmul și vor da dovadă de multă răbdare cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și folosească intuiția și să-și asculte instinctele în abordarea evenimentelor cu care se vor confrunta.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Săgetătorii se simt epuizați de un context profesional, de cerințele de la locul de muncă și de imposibilitatea îndeplinirii acestora. Se întrevăd relații dificile cu colegii și nu este exclus ca unele nereguli să iasă la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să încerce pe cât posibil să-și ducă la bun sfârșit atribuțiile și să ceară ajutorul superiorilor în cazuri extreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți zodia Capricorn pot avea parte de discuții în contradictoriu cu prietenii și totul poate porni de la bani. Nativii se pot afla în ipostaza de a împărți un beneficiu care, de fapt și de drept, le revine sau poate fi vorba de un conflict de interese în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie foarte atenți la socoteli, dar și la comportamentul celor care sunt (se cred) prieteni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se recomandă foarte multă prudență pentru nativii din zodia Vărsător deoarece aceștia s-ar putea să fie luați în vizor la locul de muncă sau cineva să încerce să le strice imaginea. Nu sunt excluse bârfele și atacurile din partea colegilor care, fie o fac din invidie, fie râvnesc la poziția lor sau la statutul la care și nativii aspiră. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la ipostazele profesionale în care vor fi puși și să-și apere cu curaj și îndrăzneală poziția.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de mult entuziasm, energie și poftă de viață. Nativii își vor manifesta starea nu în direcția persoanei iubite sau a familiei, ci și în direcția unui hobby. Nu este exclus să ducă la un rang mai înalt o pasiune mai veche sau un proiect pe care-l abandonaseră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le favorizează idei ingenioase, creative și revoluționare.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)