Astăzi 18 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 12:23
Abonamente

Horoscop 7 August 2019, ora 07:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 AUGUST 2019. RACII POT FI EXAGERAT DE VISĂTORI

Marime Font

Horoscopul zilei de 7 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac pot fi exagerat de visători și se pot iluziona ușor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Din ce în ce mai mult începe să crească neîncrederea în propriile lor puteri, și asta pentru că nativii din zodia Berbec se simt deziluzionați și dezamăgiți de un context financiar. Fie au făcut o investiție proastă, fie remunerația primită pentru o muncă depusă nu îi satisface și nu le reflectă meritele. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie răbdători deoarece, pentru moment, contextul astrologic nu-i susține financiar.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Conflictele în cuplu, în familie, dar și cu partenerii de afaceri tind să prindă tot mai mult contur și să se aprindă până la explozie. Nativilor Taur le va fi absolut imposibil să ajungă la un compromis și vor fi excesiv de tranșanți. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să cântărească cu atenție situația și să nu acționeze din impulsivitate.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să dea dovadă de diplomație la locul de muncă, deoarece nu este exclus ca cineva să încerce să le pună bețe în roate, să-i bârfească pe la spate, să le strice un proiect, plan avut. Se întrevăd tensiuni, încordare în relațiile colegiale și stres. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să iasă cu prietenii, să stea de vorbă cu persoana iubită și să caute să se detașeze și să se relaxeze.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Nativii din zodia Rac au tendința de a visa, de a exagera cu iluziile și speranțele și nu este exclus ca ulterior, când acest context astrologic va trece, să se simtă debusolați și deziluzionați. Se conturează stări emoționale puternice și intense. Din acest motiv, horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu facă declarații și promisiuni mărețe, dar nici să nu ia decizii majore.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se întrevăd griji și probleme legate de locuință, de o casă sau de un bun de patrimoniu, poate o moștenire de care nu se pot ocupa. Nu este exclus să fie vorba de casa părintească. Cei născuți în zodia Leu trebuie să se aștepte la vești mai puțin plăcute din această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu rudele sau pot afla informații despre starea de sănătate a unui membru al familiei care să nu le fie pe plac.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt prea bine astăzi, nu au entuziasm să se ocupe de chestiunile uzuale și nici răbdarea nu este de partea lor. Nativii pot fi irascibili și deloc comunicativi și empatici. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu se contrazică cu cei din jur și să nu fie acizi în dialog doar pentru că starea lor de spirit este una proastă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se întrevăd nemulțumiri financiare pentru nativii din zodia Balanță, mai ales dacă așteaptă ca o sumă de bani să le intre în cont, să li se returneze o datorie sau dacă așteaptă răspuns în urma unei negocieri privind o mărire de salariu. Contextul astrologic nu este favorabil investițiilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să evite inclusiv cheltuielile majore pentru că își pot destabiliza veniturile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi mai sensibili și mai emotivi decât de obicei și nu este exclus să rememoreze situații din trecut, să se confrunte cu amintiri și doruri. Important de punctat este că nativii își vor menține calmul și vor da dovadă de multă răbdare cu ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și folosească intuiția și să-și asculte instinctele în abordarea evenimentelor cu care se vor confrunta.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Săgetătorii se simt epuizați de un context profesional, de cerințele de la locul de muncă și de imposibilitatea îndeplinirii acestora. Se întrevăd relații dificile cu colegii și nu este exclus ca unele nereguli să iasă la suprafață. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să încerce pe cât posibil să-și ducă la bun sfârșit atribuțiile și să ceară ajutorul superiorilor în cazuri extreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți zodia Capricorn pot avea parte de discuții în contradictoriu cu prietenii și totul poate porni de la bani. Nativii se pot afla în ipostaza de a împărți un beneficiu care, de fapt și de drept, le revine sau poate fi vorba de un conflict de interese în anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie foarte atenți la socoteli, dar și la comportamentul celor care sunt (se cred) prieteni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Se recomandă foarte multă prudență pentru nativii din zodia Vărsător deoarece aceștia s-ar putea să fie luați în vizor la locul de muncă sau cineva să încerce să le strice imaginea. Nu sunt excluse bârfele și atacurile din partea colegilor care, fie o fac din invidie, fie râvnesc la poziția lor sau la statutul la care și nativii aspiră. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la ipostazele profesionale în care vor fi puși și să-și apere cu curaj și îndrăzneală poziția.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 august 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de mult entuziasm, energie și poftă de viață. Nativii își vor manifesta starea nu în direcția persoanei iubite sau a familiei, ci și în direcția unui hobby. Nu este exclus să ducă la un rang mai înalt o pasiune mai veche sau un proiect pe care-l abandonaseră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le favorizează idei ingenioase, creative și revoluționare.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:23

Gătită la perfecţie, friptura de fazan umplut la cuptor în vas roman poate face cinste oricărei mese festive, de sărbători sau în familie. Este o friptură fină, ce se distinge prin carnea fragedă şi suculentă, având o piele crocantă şi o umplutură rafinată....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:09

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei premiilor Academiei de film americane, ce va avea loc pe 9 februarie, au fost anunţate luni, de actorii Issa Rae şi John Cho. Ediţia de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 Ianuarie 2020, ora: 12:01

Grigore Vieru, poetul poporului român, care a luptat pentru Mișcarea de Eliberare Națională a Basarabia. Poetul ce a trezit poporul român la conștiința națională, la dragostea de patrie. După 11 ani de la moarte, el rămâne a fi un simbol pentru neamul românesc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 10:14

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Exporturile de produse agricole ale Țărilor de Jos au crescut cu 4,6% în 2019, atingând un nou maxim istoric de 94,5 miliarde de euro, a anunţat vineri Institutul naţional de statistică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 10:11

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Industria de apărare va deveni curând un vector pentru dezvoltarea României, a afirmat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:48

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS - principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS - principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pаvel (Pavalаchii) Alexаndrovici Crușeveanu (Krușevan, în rusă Павел Александрович Крушеван) (n. 27 ianuarie (stil vechi) 1860, satul Ghindești, Ținutul Soroca, gubernia Basarabia — d. 18 iunie (stil vechi) 1909, Chișinău) a fost un jurnalist,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:42

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

După atât timp, România intră în rândul lumii și va avea, în sfârșit, buletine biometrice. Îți vor încăpea în portofel, dar fac mai mult decât să fie mici.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:40

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Anchetatorii din Cazul Caracal au acționat ca în filme. Dacă în spațiul public se vehicula ideea că Dincă nu va putea fi descusut de oamenii legii și de procurorii DIICOT, teoriile s-au dovedit a fi false. Anchetatorii au introdus un polițist sub acoperire în celulă cu Dincă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

Șefa FMI, Kristalina Georgieva, a avertizat asupra riscurilor unei noi mari crize economice la nivel global, comparabilă cu cea de la sfârșitul anilor 20, marcată de inechitate și instabilitate financiară, potrivit Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul Partidului Unității Naționale, deputatul Octavian Țîcu, vine cu o reacție la declarațiile fostului consilier al Maiei Sandu, Vladislav Kulminski, care ar încerca să dezbine electoratul românesc și proeuropean al R.Moldova. Potrivit lui Țîcu, acțiunile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:08

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

Tragedie într-o localitate din Tiraspol. O fetiţă de 11 ani şi-a pus capăt zilelor. Copila a fost găsită spânzurată în podul casei, anunţă aşa-numitul Minister de interne din stânga Nistrului, informează publika.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:00

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax. Site-ul pentru adulți Pornhub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:46

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

Sucul de grapefruit arde rapid grasimile si este unul dintre cele mai performante remedii anticelulitice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:27

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

La începutul lunii noiembrie am scris despre faptul că, un elev din Ucraina a elaborat o tehnologie unică de producere a hârtiei din frunzele căzute, acesta fiind premiat cu medalie de aur în cadrul Olimpiadei Geniilor în SUA. Nu a trecut mult timp, că proiectul a și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:21

Mască cu miere și banane pentru părul uscat

Mască cu miere și banane pentru părul uscat

Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:13

Ministrul Mediului promite demararea, în primăvară, a celei mai ample campanii de împădurire pe care a avut-o vreodată România

Ministrul Mediului promite demararea, în primăvară, a celei mai ample campanii de împădurire pe care a avut-o vreodată România

Cea mai amplă campanie de împădurire a terenurilor degradate în vederea protejării solului, a refacerii echilibrului hidrologic şi a îmbunătăţirii condiţiilor de mediu va fi demarată în România în primăvara acestui an, a anunţat ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:12

7 BENEFICII necunoscute ale frunzelor de Aloe Vera

7 BENEFICII necunoscute ale frunzelor de Aloe Vera

Numită și „crinul deșertului”, Aloe Vera este planta miraculoasă atât de binefăcătoare, încât te vei simți pătrunsă la un moment dat de evlavie în fața tuturor proprietăților sale. Conținând peste 200 de substanțe benefice, planta pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:05

Maia Sandu și măcelul dintre partidele de dreapta

Maia Sandu și măcelul dintre partidele de dreapta

Campania electorală prezidențială încă n-a început, dar măcelul dintre partidele e dreapta este in toi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 07:48

Ucraina: Preşedintele Zelenski a respins demisia premierului Goncearuk

Ucraina: Preşedintele Zelenski a respins demisia premierului Goncearuk

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a respins vineri seară demisia prezentată în cursul dimineţii de premierul Oleksi Honcearuk, care a luat această decizie după ce publicarea unei înregistrări audio a provocat o criză politică la Kiev.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 18 Ianuarie 2020, ora: 07:46

Voicu le răspunde deputaților PPDA. „Criminalitatea este produsul societății, nu al poliției separat”

Voicu le răspunde deputaților PPDA. „Criminalitatea este produsul societății, nu al poliției separat”

Ministrul de interne Pavel Voicu le răspunde deputaților Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), care i-au cerut astăzi să prezinte un raport cu privire la situația infracțională din ultima perioadă. De asemenea, Voicu a acuzat fostul Guvern de „problemele care au generat”...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 07:34

DEFRIȘĂRI ÎN MASĂ, LA DONDUȘENI. Copaci de 10.000 de lei, tăiați ilegal/ VIDEO

DEFRIȘĂRI ÎN MASĂ, LA DONDUȘENI. Copaci de 10.000 de lei, tăiați ilegal/ VIDEO

Defrișări în masă, la Dondușeni. Pădurile din raion sunt tot mai des atacate de tăietorii iliciți. Numai în primele săptămâni ale acestui an, au fost tăiați ilegal arbori în valoare totală de aproape 10.000 de lei.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)