Astăzi 26 Mai 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 12:48
Abonamente

Horoscop 7 Februarie 2020, ora 07:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 FEBRUARIE 2020. VĂRSĂTORII FAC IMPRESIE BUNĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 6 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 6 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător au șanse mari să facă impresie bună în jurul lor.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec se concentrează pe sectorul sentimental, însă nativii sunt atenționați că pot deveni prea mândri și prea orgolioși în relația cu persoana iubită. Cei care sunt singuri pot cuceri astăzi prin impozanța lor, prin aerul degajat și personalitatea puternică. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce tensiuni în relația cu copiii. Zi bună pentru creativitate și pentru evidențiere prin talente artistice, native sau însușite. Nativii care susțin competiții, consursuri pot avea șanse mari de câștig.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Familia devine centru de interes pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii pot da dovadă de mândrie, de orgoliu în relația cu cei dragi, mai ales dacă la mijloc va fi vorba de autoritatea exagerată a părinților. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia să rezolve o situație ce vizează regimul unei locuințe sau bun imobiliar.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Comunicarea va fi un punct forte pentru cei născuți în zodia Gemeni și ar putea profita de acest aspect astrologic pentru a se pune în evidență, pentru a se face cunoscuți într-un mediu, pentru a-și face cunoscută o idee. Zi bună pentru deplasări, ieșiri la teatru, la operă și orice alte activități culturale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia unei împăcări, apropieri de rude, de frați – dacă este cazul.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac sunt mai hotărâți ca niciodată să scoată bani dintr-un proiect, colaborare, să-și îmbunătățească veniturile și, pe de altă parte, în cazul afacerilor personale, pot demara fel și fel de activități care să-i pună în valoare și să le atragă investitori. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și dea ei înșiși mai multă valoare pentru a se putea vinde mai bine în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Este o zi foarte bună, energică, plină de surprize plăcute pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii vor fi siguri pe ei, vor lăsa mândria deoparte și se vor împăca cu cineva drag sau se vor (re)apropia mai mult de persoana iubită. O serie de Lei vor simți nevoia să facă o schimbare de look sau să-și înnoiască garderoba. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia ed a se pune în valoare într-un context socio-profesional.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Fecioară ziua de azi vine cu provocări emoționale, dar mai ales mentale. Nativii pot digera cu greu o informație ajunsă la ei sau pot depăși cu greu o situație din trecut, poate chiar întâlnirea cu o persoană cu care, cândva, au avut o idilă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să acorde mai multă atenție odihnei, chiar să profite de zilele libere care urmează pentru a-și încărca bateriile.


Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță se vor pune în evidență în fața celor din anturaj și s-ar putea să fie foarte mândri și orgolioși cu privire la o relație de prietenie sau de iubire care i-a dezamăgit în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în punerea la cale sau demararea unor planuri de viitor, unor proiecte de grup îndrăznețe care să le aducă recunoaștere și admirație.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Este o zi foarte bună pentru ca cei născuți în zodia Scorpion să primească recunoașterea meritelor, să primească aprecieri legate de modul în care și-au desfășurat profesia și activitatea la locul de muncă. Nativii vor fi mândri de reușitele lor, însă horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că trebuie evitate micile orgolii între ei și superiori,

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia să se pună în evidență prin propriile lor concepții și filozofii de viață pe care și le vor susține cu multă vehemență. Nativii pot planifica o călătorie peste hotare sau pot ieși în evidență la un curs, seminar pe care-l urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate sau reluarea unei relații cu o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Discuțiile pe teme financiare se înflăcărează astăzi, mai ales dacă este vorba de bani deținuți împreună cu partenerul de viață, de partaje și moșteniri, iar cei născuți în zodia Capricorn vor pune piciorul în prag. Nu este vorba de neajunsuri, cât de prea multe cheltuieli sau investiții nerentabile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă șansa, totodată, să reaprindă pasiunea în cuplu și să trăiască la intensitate maximă povestea de iubire în care se află (cei singuri se pot lăsa duși de val într-o aventură sexuală).

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață, să-și facă planuri mărețe de viitor și să dea frâu liber pasiunii. Zi bună pentru a planifica o călătorie. În sectorul profesional, horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a face impresie bună cuiva, de a se face remarcați într-o ședință.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 7 februarie 2020
La locul de muncă, cei născuți în zodia Pești au șanse să fie foarte creativi, să aibă succes într-un proiect artistic, cultural. Nativii trebuie să se folosească la maxim de inspirație. Pe de altă parte, horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie atenți și la sănătate. Pot exista puseuri de tensiune, palpitații, mai ales dacă la mijloc este vorba deja de oboseală acumulată.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Social 26 Mai 2020, ora: 12:48

Participă la Târgul online al locurilor de muncă din Moldova, ediția a XVIII-a

Participă la Târgul online al locurilor de muncă din Moldova, ediția a XVIII-a

În perioada 8-15 iunie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), organizează Târgul online al locurilor de muncă, ediția a XVIII-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Muzică 26 Mai 2020, ora: 12:30

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

„EU-S FATĂ MARE, DAC-AIST-I PREZIDENT” / Dora Show - Coroana Mă-tii - Un cântec viral despre COVID-19 și Dodon (VIDEO)

Actorul Emilian Crețu a lansat un adevărat hit la tema noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 12:01

10 locuri pe care să le vizitezi neapărat dacă mergi în Turcia

10 locuri pe care să le vizitezi neapărat dacă mergi în Turcia

 Pentru turiştii din întreaga lume, Turcia rerezintă una dintre cele mai atractive regiuni turistice, aflată la intersecţia a mai multor spaţii culturale această ţară oferă o experienţă completă. Cei care au vizitat această ţară ne povestesc despre o diversitate...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 26 Mai 2020, ora: 11:37

Descoperirea uluitoare care adânceşte misterul manuscriselor de la Marea Moartă. „Prima dată am crezut că nu văd bine“

Descoperirea uluitoare care adânceşte misterul manuscriselor de la Marea Moartă. „Prima dată am crezut că nu văd bine“

 O descoperire recentă a cercetătorilor britanici schimbă tot ce se ştia despre o parte dintre enigmanticele manuscrise aflate în custodia Universităţii Manchester. Pentru oamenii de ştiinţă care se ocupă de ele, surpriza a fost totală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 10:24

VIDEO / INCENDIU LA MOLDEXPO!

VIDEO / INCENDIU LA MOLDEXPO!

Magazinul „Casa Moderna” din incinta MoldExpo este în flăcări. Pompierii încearcă să stingă focul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 10:14

Un bărbat din Anenii Noi a câștigat la loterie 77 777 de lei și își va construi o saună

Un bărbat din Anenii Noi a câștigat la loterie 77 777 de lei și își va construi o saună

Andrei Gobjilă din satul Roșcani, raionul Anenii Noi, a prins norocul de coadă! Biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, i-a oferit un câștig sclipitor de 77 777 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 09:43

opinie Chicu nu mai este frecventabil nici la București, nici în Europa. Este punctul final al „carierei”

Chicu nu mai este frecventabil nici la București, nici în Europa. Este punctul final al „carierei”

Ion Sturza consideră că premierul Chicu nu mai are un viitor politic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 09:17

România oferă 35.000 viziere pentru cadrele medicale R. Moldova / FOTO

România oferă 35.000 viziere pentru cadrele medicale R. Moldova / FOTO

Asociația VeDem Just din România a trimis către Republica Moldova un transport cu 35.000 viziere care urmează a fi donate cadrelor medicale implicate în lupta cu COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 08:20

Deciziile luate după ședința Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică (DOC) / Promisiunile lui Dodon, un nou „fake news”

Deciziile luate după ședința Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică (DOC) / Promisiunile lui Dodon, un nou „fake news” Foto: simbol

Comisia Națională de Sănătate Publică nu a „acceptat”  re-deschiderea HoReCa și a centrelor comerciale din 1 iunie, așa cum „promis” ieri Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 26 Mai 2020, ora: 08:11

Caz ȘOCANT la Sângerei. Un bărbat a fost găsit carbonizat / VIDEO

Caz ȘOCANT la Sângerei. Un bărbat a fost găsit carbonizat / VIDEO

  Un bărbat de 56 de ani anunțat în căutare a fost găsit carbonizat, la un kilometru de casa sa.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Mai 2020, ora: 08:04

Lilian Carp: Dodon vrea să SCAPE de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Lilian Carp: Dodon vrea să SCAPE de guvernare, să arunce iresponsabilitatea sa pe umerii altor politicieni

Deputatul Lilian Carp s-a referit la inițiativele pe care le-a anunțat, ieri, 25 mai Igor Dodon de a dubla salariile medicilor și de a oferi un ajutor unic în valoare de 700 lei pentru toți pensionarii care primesc o pensie mai mică de 3000 de lei. Carp susține că acesta sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Mai 2020, ora: 08:04

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 26 MAI 2020. Conversații secrete!

Horoscopul zilei de azi, MARȚI 26 MAI 2020. Conversații secrete!

Luna in Rac iti intensifica emotiile, iar Mercur aduce la lumina conversatii secrete. Jupiter in Capricorn are si el secretele sale. Ce vrea sa-ti transmita Universul? Schimbari de stare de la Luna in Rac Luna este in Rac, iar tu poti avea schimbari de stare pe care ti-e greu sa le maschezi....

( ) Citeşte tot articolul

Politică 26 Mai 2020, ora: 07:50

Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze. E o luptă acerbă. Șor îi spunea „șefu”

Platon: Plahotniuc a vrut să-l dea jos pe Stoianoglo, acum cumpără deputați, să se protejeze. E o luptă acerbă. Șor îi spunea „șefu”

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, a declarat că fostul lider democrat, Vladimir Plahotniuc ar fi principalul beneficiar și „organizator” al furtului miliardului, iar investigațiile în acest sens ale Procuraturii Generale au inițiat o luptă acerbă pentru influență. Potrivit lui,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 26 Mai 2020, ora: 07:35

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul

Auto 26 Mai 2020, ora: 04:44

VIDEO / Volkswagen inventează brandul Jetta, arma împotriva Daciei de la Renault

VIDEO / Volkswagen inventează brandul Jetta, arma împotriva Daciei de la Renault

Volkswagen Group a găsit, se pare, armă împotriva valului de succes înregistrat de Dacia în Europa. Concret, VW va arunca pe piaţă maşini entry-level sub brandul Jetta ale cărui modelele au fost deja testate pe piaţa din China. Succesul a fost imediat, 81.000 de vehicule fiind vădute...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 26 Mai 2020, ora: 00:01

Criza politică din Rusia şi Unirea Basarabiei cu România

Criza politică din Rusia şi Unirea Basarabiei cu România Din editia print

În timp ce trupele române obțineau victorii importante în Primul Război Mondial, armata rusă se descompunea

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Mai 2020, ora: 19:58

Relațiile moldo-române, discutate de PSRM și PDM. Chicu spune că mesajul său a fost interpretat greșit, iar democrații se arată îngrijorați

Relațiile moldo-române, discutate de PSRM și PDM. Chicu spune că mesajul său a fost interpretat greșit, iar democrații se arată îngrijorați Din editia print

 Situația privind relațiile moldo-române, în contextul declarațiilor prim-ministrului Ion Chicu, făcute zilele trecute pe rețelele de socializare a fost discutată stăzi în cadrul ședinței online a Consiliului Coaliției PDM-PSRM.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)