Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Horoscop 8 August 2019, ora 08:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 AUGUST 2019. SCORPIONII PRIMESC LAUDE

Marime Font

Horoscopul zilei de 8 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion sunt apreciați și primesc laude.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot primi vești din străinătate, fie de la cunoștințe, care îi invită într-o vacanță, fie de la instituții, unde au aplicat pentru studii sau pentru un loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec, la modul general, poate aduce informații legate de un loc de muncă unde și-au depus candidatura. Zi încărcată de energie și entuziasm.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Taur pot avea parte de acțiune în sfera juridică, cel mai probabil în legătură cu un proces în care sunt implicate și rudele. Alți nativi se vor lupta pentru drepturile financiare care le revin dintr-o moștenire chiar cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce conflicte majore care să pornească de la bani sau bunuri de patrimoniu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor lupta cu multă îndârjire pentru ca o situație să fie în favoarea lor sau ca cineva să le dea dreptate. Nativii pot fi combatanți inclusiv cu partenerul de cuplu și s-ar putea să strice relația sau să o pună pe pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evide criticile nefondate la adresa celor din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să rezolve o problemă financiară, să găsească soluția potrivită, să închidă un credit sau să achite o datorie. Dacă problema va fi legată de locul de muncă, nu este exclus să se aleagă cu o majorare de salariu sau cu o primă consistentă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la sănătate, mai ales dacă se confruntă cu probleme hepatice sau gastrointestinale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este o zi favorabilă nativilor Leu care vor ieși în față, se vor expune în cea mai bună variantă a lor, vor fi energici, entuziaști și puși pe glume. Aceștia vor fi determinați să iasă primii într-o competiție, să câștige un concurs, să ia un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic și le crează un context perfect pentru a ieși învingători.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să evite efortul fizic, mai ales dacă au probleme cardiovasculare. Este o zi favorabilă pentru activități casnice lejere, pentru dialoguri cu familia și pentru mici surprize domestice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate oferi contextul prielnic pentru a rezolva o problemă legate de niște acte (notariale).

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Balanță se concentrează pe învățarea unei limbi străine, pe studierea unui domeniu nou care-i pasionează. Se întrevăd scurte vizite la rude pentru a reglementa, a lămuri o situație, sau deplasări în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le susține capacitatea de concentrare și memorare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt tentați să cheltuie mai mult decât trebuie și astfel să facă o gaură în buget. Atenție la discuțiile tensionate și acide cu persoana iubită, mai ales dacă banii sunt la comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a se afirma la locul de muncă, de a primi laude, de a câștiga un statut, de a fi propuși pentru o funcție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este o zi foarte bună pentru nativii Săgetători care pot ieși la rampă și se pot face remarcați printr-un discurs, printr-o idee, printr-o atitudine într-un context. Vor da dovadă de energie și simț practic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se concentreze pe tot ceea ce au de rezolvat. Au șanse mari să finalizeze proiecte importante care păreau inabordabile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți zodia Capricorn pot avea parte astăzi de niște șanse neașteptate în domeniul financiar sau profesional. Fie li se oferă o funcție, fie primesc o sumă de bani neașteptată, poate ca primă, ca bonus la salariu sau li se oferă un proiect care le va aduce șansa de a se afirma pe acel segment. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales alimentației și odihnei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Vărsător se vor bucura de sprijinul, ajutorul, susținerea morală (poate chiar și financiară) a unui prieten într-o situație urgentă sau într-o situație în care nativii nu găsesc o rezolvare rapidă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia unei asocieri fructuoase cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este un moment decisiv pentru cariera celor născuți în zodia Pești. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la contextele care se derulează în jurul lor deoarece șansele unei promovări sunt foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să intervină, să se implice în situațiile care se ivesc, cu alte cuvinte, să se pună în evidență fără teamă.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)