Astăzi 18 Noiembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 10:51
Abonamente

Horoscop 8 August 2019, ora 08:08

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 AUGUST 2019. SCORPIONII PRIMESC LAUDE

Marime Font

Horoscopul zilei de 8 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion sunt apreciați și primesc laude.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot primi vești din străinătate, fie de la cunoștințe, care îi invită într-o vacanță, fie de la instituții, unde au aplicat pentru studii sau pentru un loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec, la modul general, poate aduce informații legate de un loc de muncă unde și-au depus candidatura. Zi încărcată de energie și entuziasm.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Taur pot avea parte de acțiune în sfera juridică, cel mai probabil în legătură cu un proces în care sunt implicate și rudele. Alți nativi se vor lupta pentru drepturile financiare care le revin dintr-o moștenire chiar cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce conflicte majore care să pornească de la bani sau bunuri de patrimoniu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor lupta cu multă îndârjire pentru ca o situație să fie în favoarea lor sau ca cineva să le dea dreptate. Nativii pot fi combatanți inclusiv cu partenerul de cuplu și s-ar putea să strice relația sau să o pună pe pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evide criticile nefondate la adresa celor din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să rezolve o problemă financiară, să găsească soluția potrivită, să închidă un credit sau să achite o datorie. Dacă problema va fi legată de locul de muncă, nu este exclus să se aleagă cu o majorare de salariu sau cu o primă consistentă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la sănătate, mai ales dacă se confruntă cu probleme hepatice sau gastrointestinale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este o zi favorabilă nativilor Leu care vor ieși în față, se vor expune în cea mai bună variantă a lor, vor fi energici, entuziaști și puși pe glume. Aceștia vor fi determinați să iasă primii într-o competiție, să câștige un concurs, să ia un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic și le crează un context perfect pentru a ieși învingători.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să evite efortul fizic, mai ales dacă au probleme cardiovasculare. Este o zi favorabilă pentru activități casnice lejere, pentru dialoguri cu familia și pentru mici surprize domestice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate oferi contextul prielnic pentru a rezolva o problemă legate de niște acte (notariale).

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Balanță se concentrează pe învățarea unei limbi străine, pe studierea unui domeniu nou care-i pasionează. Se întrevăd scurte vizite la rude pentru a reglementa, a lămuri o situație, sau deplasări în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le susține capacitatea de concentrare și memorare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt tentați să cheltuie mai mult decât trebuie și astfel să facă o gaură în buget. Atenție la discuțiile tensionate și acide cu persoana iubită, mai ales dacă banii sunt la comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a se afirma la locul de muncă, de a primi laude, de a câștiga un statut, de a fi propuși pentru o funcție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este o zi foarte bună pentru nativii Săgetători care pot ieși la rampă și se pot face remarcați printr-un discurs, printr-o idee, printr-o atitudine într-un context. Vor da dovadă de energie și simț practic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se concentreze pe tot ceea ce au de rezolvat. Au șanse mari să finalizeze proiecte importante care păreau inabordabile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți zodia Capricorn pot avea parte astăzi de niște șanse neașteptate în domeniul financiar sau profesional. Fie li se oferă o funcție, fie primesc o sumă de bani neașteptată, poate ca primă, ca bonus la salariu sau li se oferă un proiect care le va aduce șansa de a se afirma pe acel segment. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales alimentației și odihnei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Vărsător se vor bucura de sprijinul, ajutorul, susținerea morală (poate chiar și financiară) a unui prieten într-o situație urgentă sau într-o situație în care nativii nu găsesc o rezolvare rapidă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia unei asocieri fructuoase cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este un moment decisiv pentru cariera celor născuți în zodia Pești. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la contextele care se derulează în jurul lor deoarece șansele unei promovări sunt foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să intervină, să se implice în situațiile care se ivesc, cu alte cuvinte, să se pună în evidență fără teamă.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Vlad Plahotniuc: „Regret, că reprezentanții blocului ACUM au refuzat categoric dialogul cu PDM”

Vlad Plahotniuc: „Regret, că reprezentanții blocului ACUM au refuzat categoric dialogul cu PDM”

Ex-președintele PDM, Vlad Plahotniuc, vine cu o reacție după ce în Republica Moldova a avut loc o criză politică, iar apoi a fost instituit un Guvern tehnocrat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 10:07

Dodon, Greceanîi și Chicu promit majorări de salarii, pensii, indemnizații. „Am găsit surse de finanțare”, dar nu spun care-s

Dodon, Greceanîi și Chicu promit majorări de salarii, pensii, indemnizații. „Am găsit surse de finanțare”, dar nu spun care-s

Președintele Igor Dodon a ieșit cu declarații mari și tari, după ședința comună cu speakera Zinaida Greceanîi și prim-ministrul Ion Chicu. Acesta a anunțat despre șapte inițiative sociale, care vizează majorări de salarii pentru cei din sectorul bugetar, la pensii, indemnizații,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 09:30

Prima vizită externă a Premierului Ion Chicu... este la Moscova

Prima vizită externă a Premierului Ion Chicu... este la Moscova

Prim-ministrul Ion Chicu va întreprinde săptămâna această o vizită de lucru în Federația Rusă. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 09:14

Noi manifestaţii anti-guvernamentale în Georgia

Noi manifestaţii anti-guvernamentale în Georgia

Zeci de mii de persoane au manifestat duminică la Tbilisi la apelul opoziţiei georgiene, după ce majoritatea aflată la putere a respins o reformă a sistemului electoral promisă anterior pentru a opri un val de proteste.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 09:02

Peste 200.000 de persoane au protestat la Praga şi au cerut demisia premierului acuzat de corupție/ VIDEO

Peste 200.000 de persoane au protestat la Praga şi au cerut demisia premierului acuzat de corupție/ VIDEO

Peste 200.000 de persoane s-au strâns, sâmbătă, în centrul oraşului Praga, pentru a cere demisia premierului miliardar Andrej Babis, acuzat de corupţie, informează AFP, conform news.ro. Fost comunist, populistul Babis se confruntă cu o serie de acuzaţii de corupţie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 08:56

Horoscop 18 noiembrie 2019. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 18 noiembrie 2019. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec Ai sentimentul că te afli într-o tranziție, că treci de la o etapă la alta și că nu ești hotărât. Nici nu trebuie, lasă lucrurile să vină de la sine, nu încerca să controlezi nimic. Taur Partenerul îți comunică un ultimatum legat de situațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 08:51

Veneția, inundată a treia oară în 5 zile. Pagubele sunt uriașe

Veneția, inundată a treia oară în 5 zile. Pagubele sunt uriașe

Basilica San Marco, serios afectată de inundații O nouă maree a măturat duminică Veneția. A fost a treia în mai puțin de o săptămână. De această dată, apa nu a mai depășit nivelul istoric de marți, dar a fost suficientă pentru a inunda din nou orașul-lagună....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Noiembrie 2019, ora: 07:25

Blogger: Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, ar fi fost reținută în Dubai

Blogger: Amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, ar fi fost reținută în Dubai

Bloggerul Eugen Luchianiuc a declarat că amanta lui Vlad Filat, Olga Roman, a fost reținută pe 10 noiembrie în Dubai.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 Noiembrie 2019, ora: 04:19

Limba românească în Moldova medievală

Limba românească în Moldova medievală

Raţionamentul moldoveniştilor este simplu: ţara Moldova – poporul moldovenesc – limba moldovenească. La nivelul următor al raţionamentului vin mărturiile scrise despre limba moldovenească din evul mediu.  

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 18 Noiembrie 2019, ora: 00:18

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă?

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă? Din editia print

Mirosul este primul lucru pe care îl sesizează oaspeţii când ne trec pragul casei. Nici mobila scumpă, nici designul ei unic nu vor şterge impresia negativă a mirosului neplăcut din locuinţă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 14:23

PREMIERĂ: Polonezii se întorc acasă din Marea Britanie pentru salarii mai bune în țara lor

PREMIERĂ: Polonezii se întorc acasă din Marea Britanie pentru salarii mai bune în țara lor

Mai mulţi muncitori polonezi s-au întors acasă decât au plecat în străinătate anul trecut, o premieră pentru Polonia în ultimul deceniu, ca urmare a îngrijorărilor provocate de Brexit dar şi a dinamismului pieţei muncii din Polonia care a dus la creşterea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 12:37

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova. Este opinia exprimată de europarlamentarul Eugen Tomac, într-o postare pe Facebook, după ce Guvernul a căzut.

( ) Citeşte tot articolul

MUSCA la Ararat 17 Noiembrie 2019, ora: 11:42

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

Stimați concetățeni și frați de peste Prut. Am auzit de la amici implicați în problemă că ne tot tragem pe cur în privința unirii celor două țări românești. Vin în fața dumneavoastră cu o propunere, o soluție, spre deosebire de toate celelalte variante,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 11:28

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

Ordinea si armonia se construiesc din bun-simt. Iar bunul simt inseamna respect pentru tot ce se afla in jur. Exista un loc in lume unde bunul simt, respectul este intens practicat de aceea in Japonia media intarzierilor trenurilor pe an este de 7 secunde…de ce doar atat? Pentru ca este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Autorităţile au reţinut aproape 150 de persoane în urma protestelor de sâmbătă de la Paris, 78 dintre ele fiind plasate în arest preventiv. Manifestaţiile convocate la împlinirea unui an de la debutul mişcării de contestare cunoscută ca a "vestelor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)