Astăzi 20 Ianuarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 15:07
Abonamente

Horoscop 8 Iulie 2019, ora 07:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 IULIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA LEU

Marime Font

Horoscopul zilei de 8 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Leu vor avea parte de retrogradarea planetei Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, își începe mersul retrograd prin zodia Leu, regres care va dura până pe data de 19 iulie, atunci când va ajunge, în același mers retrograd, în zodia Rac.

În toată această perioadă este important să nu ne grăbim să luăm decizii, mai ales dacă este vorba de decizii radicale și majore, să fim atenți la modul în care comunicăm cu ceilalți pentru că mesajele pot fi transmise eronat și pot fi percepute asemenea și, totodată, va trebui să fim mai prudenți în călătorii deoarece pot apărea nemulțumiri, obstacole și neplăceri. Este o perioadă a reevaluărilor și revizuirilor și accentul va cădea pe modul în care ne manifestăm autoritatea și ne dorim să ieșim în față și să ne facem înțeleși, să fim recunoscuți.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă de reevaluări și revizuiri în sectorul sentimental. Nativii sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale acum și să fie foarte atenți, atât la dialogul cu persoana iubită, cât și cu copiii, dacă este cazul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și analiza dintr-o altă perspectivă o pasiune, un hobby.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți ca în toată această perioadă de retrogradare să aibă grijă cum comunică cu cei din familie. Pot apărea divergențe de opinie, în special cu părinții sau cu persoane mai în vârstă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să reevalueze o situație care vizează o locuință. Unii nativi își pot cumpăra o casă, alții pot reuși să vândă un imobil.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți ca în toată această periaodă să aibă grijă la deplasări, dar și la comunicarea cu cei din jur. Guvernatorul lor, Mercur, le poate aduce confuzii și o exprimare dificilă, ceea ce poate duce la conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă conștiinciozitate dacă studiază sau dacă au de susținut examene.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-o perioadă de reevaluare a situației financiare. Unii nativi pot încerca să obțină o mărire de salariu, însă zona de negocieri nu va fi un punct forte. Atenție la cheltuieli și la investiții nerentabile! Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce discuții cu persoana iubită legate de modul de administrare a bugetului familiei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de această retrogradare întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii sunt sfătuiți să evite tensiunile în dialog, să evite să se impună cu orice preț și, mai ales, să fie atenți la modul în care-și manifestă autoritatea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează dorința de afirmare, acțiunile excentrice și această atitudine le poate defavoriza imaginea în ochii celorlalți .

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară traversează o perioadă de interiorizare în care accentul va cădea pe dialogul interior. Nativii pot profita de retrogradarea guvernatorului lor, Mercur, pentru a-și revizui modul de gândire, pentru a lăsa în spate trecutul și sunt sfătuiți să evite să se lase frământați din cauza deciziilor, acțiunilor mai vechi, mai ales dacă nu pot fi remediate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai atenți și mai prudenți la capitolul sănătate, mai ales dacă este vorba de afecțiuni lungi și cronice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie atenți al modul în care comunică și interacționează cu persoanele din anturaj, în special cu prietenii, capitol la care pot apărea neînțelegeri, conflicte, neconcordanțe de planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și reevalueze niște proiecte, niște aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul carierei și al aspirațiilor înalte. Acești nativi sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care se pun în valoare în zona profesională. Este de preferat să evite conflictele și să-și reevalueze situația profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu ia decizii majore ca urmare a impulsului de moment. Atenție la bârfe și zvonuri care pot afecta imaginea la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite călătoriile în această perioadă, iar dacă trebuie să o facă să fie atenți la acte, la transport, la condiții meteorologice și la tot ce poate implica deplasarea în sine. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate. Este o perioadă favorabilă revizuirii și reevaluării principiilor după care se ghidează în viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la contractele pe care le semnează în această perioadă. Nativii pot discuta despre partaje, moșteniri și banii în comun cu terți, în special cu persoana iubită, pot deveni sursă de conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să reevalueze relația intimă cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această retrogradare a lui Mercur în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor. Nativii trebuie să fie foarte atenți al modul în care comunică cu persoana iubită, dar și în negocieri și tranzacții financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește s-și reevalueze atitudinea față de cei din jur, față de modul în care relaționează cu aceștia.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să-și reevalueze cu atenție sectorul profesional. Nu este momentul să-și schimbe locul de muncă, însă se pot impune cu încredere dacă le sunt încălcate drepturile sau sarcinile și responsabilitățile nu corespund cu fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie mult mai atenți la sănătate și să se odihnească mai mult.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Stare de alertă pe întreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialiştilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a răspândit în alte două provincii din China, după Wuhan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:48

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti a IGP din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii DGT,,Nord” a CNA şi procurori pentru corupere pasivă. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea dosarului de căutare, pornit pe numele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:24

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

În 2019 s-a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istoria porturilor maritime românești, anunță Compania Națională Administrația Porturilor Constanța, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:15

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

Spargerea unei conducte cu apă caldă, în plină noapte, a ucis cel puțin cinci oameni și a rănit alți trei într-un hotel din centrul Rusiei, au anunțat luni autoritățile, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Ianuarie 2020, ora: 13:58

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg Din editia print

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Ianuarie 2020, ora: 13:21

OPINIA CITITORULUI / Statalismul este preferat de românofobi și de cei care vor să fure miliarde

OPINIA CITITORULUI  / Statalismul este preferat de românofobi și de cei care vor să fure miliarde

Un cititor a reacționat la editoriaul „Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 13:13

Prietenii lui Dodon cad unul după altul //// Putin a cerut DEMISIA procurorului general al Rusiei, Iurie Ciaika

Prietenii lui Dodon cad unul după altul //// Putin a cerut DEMISIA procurorului general al Rusiei, Iurie Ciaika

Procurorul general al Federației Ruse, Iurie Ciaika, va pleca din funcție la cererea lui Vladimir Putin, anunță serviciul de presă al Kremlinului. Putin îl propune în această funcție pe vice-președintele Cimitetului de Anchetă, Igor Krasnov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 12:11

PPDA cere convocarea Comisiei securitate: „Dodon și-a depășit atribuțiile și acționează în interesele separatiștilor”

PPDA cere convocarea Comisiei securitate: „Dodon și-a depășit atribuțiile și acționează în interesele separatiștilor”

Șeful statului și-a depășit atribuțiile când a promis Tiraspolului și Moscovei anularea normei legale care prevede că din 10 ianuarie 2019 toate autovehiculele din stânga Nistrului pot intra în alte țări doar cu plăcuțe neutre de înmatriculare, însoțite de abțibildul MD lipit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:46

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

Laura Urschi: Cum e să fii incurabil-bolnav în Moldova?

 Boala nu alege. Ea vine pur și simplu. Nechemată. Neașteptată. Nemiloasă. Ea vine și încearcă a-ți lua totul: profesie, prieteni, familie, casă, viață. Tu ai de ales: lupți sau nu. Simplu, da? Iar acum fără fabule abstracte și metafore.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 10:35

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

ULTIMA ORĂ /// Un membru al organizației teroriste ISIS a fost REȚINUT pe Aeroportul Chișinău (FOTO)

Polițiștii de frontieră în cooperare cu ofițerii Centrului Antiterorist al Serviciului de Informații și Securitate, au reținut un cetățean al Tadjikistanului, aflat în căutare ca fiind membru al organizației extremist-teroriste internaționale "DAESH", în...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 20 Ianuarie 2020, ora: 09:40 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:31

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Iurie Reniță: Majoritatea absolută a factorilor politici decizionali de la Chișinău manifestă o atitudine exclusiv conjuncturală și ipocrită față de România

Recentele declarații ale Președintelui K. Iohannis, Premierului L. Orban și ale Ambasadorului D. Ioniță vis-à-vis de realitățile politice din Republica Moldova au fost mai mult decât necesare, ele fiind așteptate de mult timp mai ales de către cei care simt, gândesc...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Un nou proprietar, în locul lui Oleg Cristal, la televiziuni din holdingul lui Plahotniuc (Mold-street)

Firma Telestar Media SRL ce deține drepturile de emisie a posturilor de televiziune Canal 2 și Canal 3, ce fac parte din holdingul media al oligarhului Vladimir Plahotniuc are un nou proprietar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 09:04

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

DOCUMENTE BOMBĂ /// Viorel Morari ar fi pornit URMĂRIREA PENALĂ împotriva „Exclusiv Media” fondată de Furculiță, un apropiat de-a lui Igor Dodon (ZDG.MD)

Procesul penal pe faptul unei eventuale finanțări din exterior a PSRM a fost conexat la cauza penală pe faptul spălării banilor în proporții deosebit de mari cu implicarea „Exclusiv Media”, al cărei fondator este deputatul socialist Corneliu Furculiță. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:43

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

EVENIMENT /// Moldovan Design Week

Rezervă-ți un loc la MDW 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:35

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Carnea printată 3D pe care nu o deosebești de cea reală

Într-un context tot mai schimbător din punct de vedere climatic, industria alimentară caută soluții. Carnea printată 3D ar putea fi una dintre ele. Îți spuneam, recent, de carnea artificială, creată în laborator, cea care începe să câștige teren și care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Cine ești când bei și cum ți se schimbă personalitatea

Cine ești când bei și cum ți se schimbă personalitatea

Oamenii de știință sunt fascinați de mult timp de efectul băuturilor alcoolice asupra organismului uman și, mai ales, asupra personalității. Cât de mult te schimbădouă pahare de vin sau trei pahare de whiskey. Mulți oameni beau un pahar ca să prindă curaj, înainte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:20

Cum va fi vremea în 7 ZILE. Prognoza meteo - FOTO

Cum va fi vremea în 7 ZILE. Prognoza meteo - FOTO

Potrivit meteorologilor se prevede cer variabil, fara precipitatii. Presiunea atmosferica va fi inalta. In cursul noptii, in nord se asteapta -6 grade, ziua termometrele vor indica 3 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 08:10

FOTO/ Cei 11 cetățeni ucraineni, decedați în urma prăbușirii avionului lângă Teheran, au fost repatriați în Ucraina

FOTO/ Cei 11 cetățeni ucraineni, decedați în urma prăbușirii avionului lângă Teheran, au fost repatriați în Ucraina

Corpurile celor 11 cetățeni ucraineni, 9 membri ai echipajului și 2 pasageri, care au murit în momentul în care un avion de pasageri a fost doborât de două rachete în Iran, ,,s-au întors acasă”. Sute de oameni, inclusiv angajați ai aeroportului din Kiev,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 07:55

NOI REGULI la înscrierea pentru proba practică la examenul auto - FOTO

NOI REGULI la înscrierea pentru proba practică la examenul auto - FOTO

Candidații pentru a primi permisul de conducere semnalează noi probleme la programarea online pentru examenul practic la șoferie. Chiar și la programarea urgentă, costul căreia este, potrivit site-ului ASP, 300 de lei, candidații întâlnesc probleme, unii primesc eroare atunci...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 07:43

CUTREMUR VIOLENT: 6,2 grade pe scara Richter

CUTREMUR VIOLENT: 6,2 grade pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea 6,2 grade pe scara Richter s-a produs, duminică, în Indonezia.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Ianuarie 2020, ora: 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IANUARIE 2020. SĂGETĂTORII SE MOBILIZEAZĂ EXCEPȚIONAL

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IANUARIE 2020. SĂGETĂTORII SE MOBILIZEAZĂ EXCEPȚIONAL

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 07:38

Detalii tulburătoare în cazul crimei din ORHEI. Copilul de 12 ani a fost ucis pentru o platformă XBOX

Detalii tulburătoare în cazul crimei din ORHEI. Copilul de 12 ani a fost ucis pentru o platformă XBOX

Au apărut noi detalii despre odioasa crimă care a avut loc ieri, 18 ianuarie, la Orhei, unde un minor l-a asasinat pe altul. Oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Acesta s-a dovedit un copil în vârstă de 12 ani. Suspectul, un alt copil de 14 ani, inițial le-a spus...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 20 Ianuarie 2020, ora: 05:53

Simona Halep a revenit pe locul 3 WTA, luni, în chiar prima zi a turneului de Mare Şlem din Australia. Constănţeanca a făcut din nou rocadă cu Naomi Osaka, japoneza coborând pe poziţia a patra.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 20 Ianuarie 2020, ora: 01:52

Scriem și vorbim corect românește!

Scriem și vorbim corect românește!

Dicționar al greșelilor de limbă.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)