Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 IULIE 2019. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA LEU

Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a negocierilor, își începe mersul retrograd prin zodia Leu, regres care va dura până pe data de 19 iulie, atunci când va ajunge, în același mers retrograd, în zodia Rac.

În toată această perioadă este important să nu ne grăbim să luăm decizii, mai ales dacă este vorba de decizii radicale și majore, să fim atenți la modul în care comunicăm cu ceilalți pentru că mesajele pot fi transmise eronat și pot fi percepute asemenea și, totodată, va trebui să fim mai prudenți în călătorii deoarece pot apărea nemulțumiri, obstacole și neplăceri. Este o perioadă a reevaluărilor și revizuirilor și accentul va cădea pe modul în care ne manifestăm autoritatea și ne dorim să ieșim în față și să ne facem înțeleși, să fim recunoscuți.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă de reevaluări și revizuiri în sectorul sentimental. Nativii sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale acum și să fie foarte atenți, atât la dialogul cu persoana iubită, cât și cu copiii, dacă este cazul. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a-și analiza dintr-o altă perspectivă o pasiune, un hobby.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți ca în toată această perioadă de retrogradare să aibă grijă cum comunică cu cei din familie. Pot apărea divergențe de opinie, în special cu părinții sau cu persoane mai în vârstă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să reevalueze o situație care vizează o locuință. Unii nativi își pot cumpăra o casă, alții pot reuși să vândă un imobil.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți ca în toată această periaodă să aibă grijă la deplasări, dar și la comunicarea cu cei din jur. Guvernatorul lor, Mercur, le poate aduce confuzii și o exprimare dificilă, ceea ce poate duce la conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă conștiinciozitate dacă studiază sau dacă au de susținut examene.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-o perioadă de reevaluare a situației financiare. Unii nativi pot încerca să obțină o mărire de salariu, însă zona de negocieri nu va fi un punct forte. Atenție la cheltuieli și la investiții nerentabile! Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce discuții cu persoana iubită legate de modul de administrare a bugetului familiei.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de această retrogradare întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii sunt sfătuiți să evite tensiunile în dialog, să evite să se impună cu orice preț și, mai ales, să fie atenți la modul în care-și manifestă autoritatea. Horoscopul de azi pentru zodia Leu favorizează dorința de afirmare, acțiunile excentrice și această atitudine le poate defavoriza imaginea în ochii celorlalți .

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară traversează o perioadă de interiorizare în care accentul va cădea pe dialogul interior. Nativii pot profita de retrogradarea guvernatorului lor, Mercur, pentru a-și revizui modul de gândire, pentru a lăsa în spate trecutul și sunt sfătuiți să evite să se lase frământați din cauza deciziilor, acțiunilor mai vechi, mai ales dacă nu pot fi remediate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai atenți și mai prudenți la capitolul sănătate, mai ales dacă este vorba de afecțiuni lungi și cronice.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să fie atenți al modul în care comunică și interacționează cu persoanele din anturaj, în special cu prietenii, capitol la care pot apărea neînțelegeri, conflicte, neconcordanțe de planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să-și reevalueze niște proiecte, niște aspirații de viitor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de retrogradarea lui Mercur în sectorul carierei și al aspirațiilor înalte. Acești nativi sunt sfătuiți să fie foarte atenți la modul în care se pun în valoare în zona profesională. Este de preferat să evite conflictele și să-și reevalueze situația profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să nu ia decizii majore ca urmare a impulsului de moment. Atenție la bârfe și zvonuri care pot afecta imaginea la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite călătoriile în această perioadă, iar dacă trebuie să o facă să fie atenți la acte, la transport, la condiții meteorologice și la tot ce poate implica deplasarea în sine. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești din străinătate. Este o perioadă favorabilă revizuirii și reevaluării principiilor după care se ghidează în viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la contractele pe care le semnează în această perioadă. Nativii pot discuta despre partaje, moșteniri și banii în comun cu terți, în special cu persoana iubită, pot deveni sursă de conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia să reevalueze relația intimă cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această retrogradare a lui Mercur în sectorul căsătoriei și al parteneriatelor. Nativii trebuie să fie foarte atenți al modul în care comunică cu persoana iubită, dar și în negocieri și tranzacții financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește s-și reevalueze atitudinea față de cei din jur, față de modul în care relaționează cu aceștia.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți ca în toată această perioadă să-și reevalueze cu atenție sectorul profesional. Nu este momentul să-și schimbe locul de muncă, însă se pot impune cu încredere dacă le sunt încălcate drepturile sau sarcinile și responsabilitățile nu corespund cu fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie mult mai atenți la sănătate și să se odihnească mai mult.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *