Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 MARTIE 2020. SURPRIZE ÎN DRAGOSTE DE ZIUA FEMEII

Horoscopul zilei de 8 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 martie 2020 spune că astăzi nativii, indiferent de zodia sub care s-au născut, pot avea parte de surprize în dragoste și nu numai.

Chiar pe data de 8 Martie, de Ziua Femeii, Venus, planeta iubirii, face o conjuncție cu Uranus, planeta surprizelor, în zodia Taur. Acest aspect va aduce fără îndoială surprize în dragoste, în relațiile de cuplu, dar este greu de afirmat dacă acestea vor fi plăcute sau nu. De asemenea, tot astăzi se formează o conjuncție, o unire a energiilor, între Soare, care reprezintă personalitatea noastră, și Neptun, planeta viselor și iluziilor, în zodia Pești. Acest din urmă aspect ne aduce foarte multă sensibilitate, creativitate, bunătate, emoție, dar ne și potențează visele și iluziile, ne oferă un soi de idealism pe care-l vom aplica în diferite domenii de viață.

Dar să revenim la conjucția Venus-Uranus. Venus este în zodia Taur, la ea acasă, este puternică, dornică de iubire și de stabilitate în relații, dornică să consolideze poveștile de dragoste, însă întâlnirea cu Uranus o bulversează, având în vedere că Uranus iubește libertatea, independența, este planeta care aduce schimbări și răsturnări de situație, care revoluționează viața și scoate adevărul la suprafață. Ei bine, această unire de energii poate aduce evenimente neașteptate, motiv pentru care este bine să fim conștienți de ea pentru a nu o lăsa să ne afecteze negativ. Ce ar trebui să facem? Să dăm dovadă de flexibilitate și adaptabilitate în relații. Să nu încercăm să ne impunem voința în fața partenerului cu orice preț, și dacă dorim să o facem, trebuie să avem mare grijă la comunicare, la modul cum o spunem pentru că vorba dulce mult aduce. Este de preferat să fim deschiși la schimbări în viața sentimentală, să le vedem ca o treaptă de evoluție și nu ca pe ceva distructiv. De asemenea, această conjuncție ne poate revoluționa relația, poate aduce ceva nou, ceva care să înlăture rutina zilnică și să reaprindă flacăra pasiunii.

Cei care sunt singuri pot fi tentați acum să intre în aventuri, se pot îndrăgosti la prima vedere, irațional, dar ceea ce se leagă acum nu va fi mai mult decât o aventură, Uranus imprimându-și dorința de independență în dragoste.

Pe de altă parte, Venus este și planeta banilor, și conjuncția cu Uranus s-ar putea să ne facă mult prea cheltuitori, s-ar putea să pierdem bani, să-i aruncăm pe lucruri care nu ne trebuie, deci atenție la portofel!

Luna va tranzita astăzi zodia Fecioară, pregătindu-se de aspectul de Lună Plină din data de 9 martie, iar acest aspect va aduce exact doza de rațiune de care avem nevoie pentru a nu lăsa emoțiile să ne copleșească și să ne arunce în necunoscut. Chiar dacă visăm cu ochii deschiși, vom fi oarecum conștienți că suntem într-un vis. Iată care sunt domeniile de viață în care vor apărea surprizele pregătite de Venus în conjuncție cu Uranus!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să scoată astăzi din buzunar sume prea mari de bani pe care, în mod normal, nu sunt pregătiți să le cheltuie. Nativii pot avea surprize financiare și nu este exclus să-și dorească să fie pe cont propriu, să nu mai depindă de nimeni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că cineva din trecutul lor se poate întoarce, însă nu trebuie să se lase vrăjiți și nu trebuie să dea o altă șansă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize în viața personală, profesională, dar și în relațiile cu cei din jur. Nativii trebuie să fie conștienți că aceste schimbări vor fi spre binele lor și vor trebui să fie deschiși la noutate. Viața lor se va revoluționa, vor căpăta o doză de independență de care au mare nevoie în evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce multă emoție, sensibilitate, în povestea de iubire și în relațiile cu prietenii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi răscoliți de amintiri, de trecut, de foste povești de iubire. Nu va fi o zi foarte ușoară pentru nativii nesiguri pe sentimentele lor și nu este exclus chiar să fie căutați și bulversați de cineva din trecut. Se vor gândi la familie, la cămin, la bunuri de patrimoniu, chiar la o schimbare de domiciliu. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să-și canalizeze atenția asupra carierei, să-și contureze obiective profesionale, dar pe cât posibil realiste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, pot apărea astăzi surprize legate de prieteni, dar și în relația de iubire. Poate fi vorba de revederi cu oameni dragi, de socializare, de împăcări, plimbări și multă interacțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul prin intermediul unei persoane din anturaj.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 martie 2020

Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de surprize legate de carieră, de sectorul profesional. Nativii pot cunoaște o persoană care să-i incite prin intermediul exercitării profesiei, însă poate fi vorba doar de o mare pasiune. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra cheltuielilor, care pot fi tentante, mai ales dacă este vorba de a cheltui banii altora.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară pot primi vești din străinătate surprinzătoare, pot avea parte de surprize legate de o călătorie. Nativii pot cunoaște pe cineva la un curs, seminar, într-o călătorie, însă atenție la iluzii și vise legate de o posibilă relație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că cineva din trecut poate să le dea târcoale, îi poate căuta. Este o zi în care principii, mentalități și filozofii de viață se pot schimba radical.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize financiare, legate de banii și bunurile deținute în comun cu alții, de moșteniri, credite, partaje, procese, litigii. De asemenea, nativii pot trăi intens o aventură, o experiență intimă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le va aduce o îmbunătățire a stătii de sănătate, dar și o stare psihică mai bună ca în zilele trecute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de surprize și răsturnări de situație în sectorul relațiilor, fie că sunt parteneriate profesionale, fie că este vorba de relația de cuplu. Nativii vor fi mai romantici și mai sensibili ca niciodată, vor face declarații de dragoste, dar pe de altă parte există și posibilitatea de a se simți trădați și asta pentru că partenerul s-ar putea să-și dorească mai multă libertate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce întâlniri și dialoguri cu prietenii, ocazia de a face planuri de viitor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de surprize și răsturnări de situație legate de locul de muncă și de sănătate. Pe de altă parte, nativii trebuie să fie atenți să nu se lase duși de val într-o aventură cu un coleg de muncă sau cu o persoană cunoscută prin intermediul jobului. De asemenea, trebuie să aibă grijă la consumul de energie și să se odihnească mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a se apropia de familie, de a-și face planuri, ușor irealizabile, care privesc o locuință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de momente surprinzătoare în relația cu persoana iubită sau în relația cu copiii. Nativii vor fi mai dornici ca niciodată de distracție, de aventură și vor reuși să revitalizeze o poveste de iubire care intrase în monotonie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce celor singuri ocazia de a flirta și a seduce, mai ales prin comunicare, inclusiv prin intermediul internetului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi surprinși de o situație care vizează familia și locuința. Nu este recomandat să achiziționeze acum bunuri pentru casă și nici bunuri imobiliare, în cazul în care sunt tentați să facă acest pas. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce tentația de a cheltui peste măsură și se recomandă prudență.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 martie 2020
Cei născuți în zodia Pești sunt mai visători ca niciodată și se lasă furați de iluzii în povestea de iubire. Nativii pot face declarații de dragoste neașteptate, pot cuceri prin vorbe și nu este exclus ca cei singuri să se îndrăgostească orbește, la prima vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că totul se poate reduce la o aventură, deci trebuie să rămână ancorați în realitate. Posibile surprize la drum, în timpul unei plimbări, scurte călătorii.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *