Astăzi 14 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 10:54
Abonamente

Horoscop 8 Noiembrie 2019, ora 08:38

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 NOIEMBRIE 2019. GEMENII SUNT CONFLICTUALI

Marime Font

Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni sunt conflictuali și intră cu ușurință în scandaluri și dialoguri în contradictoriu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec încep ziua cu o stare de spirit mai puțin favorabilă, însă după amiază totul va reintra în normal, ba chiar nativii vor fi veseli, energici și plini de viață și inițiativă. Posibil că, dacă cineva va încerca să le pună bariere sau să le submineze autoritatea, aceștia să devină irascibili și chiar agresivi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni excesiv de radicali și acesta spect ar trebui controlat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Pe fondul stresului de la locul de muncă, în a doua parte a zilei este foarte posibil ca născuți în zodia Taur să devină mai irascibili, mai nervoși și chiar să se confrunte cu momente de agresivitate verbală. Toate aceste manifestări pot agrava și simptome ale unor afecțiuni mai vechi, chiar cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de insomnii, stări de neliniște și dureri de cap.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt destul de sensibili astăzi din punct de vedere psihic și intră cu mare ușurință în conflicte, dialoguri în contradictoriu și războaie de opinie. Nativii nu vor ceda în fața adversarului, mai ales dacă este vorba de analiza unor filozofii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate favoriza un scandal mai mare cu o rudă apropiată, iar tema conflictului poate fi o viziune diferită asupra familiei, a ideii de familie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Dacă în prima parte din zi intuiția celor născuți în zodia Rac funcționează la cote înalte, nu același lucru se va întâmpla la amiază. Nativii trebuie să fie mult mai atenți la ceea ce gândesc și spun, mai ales într-un context profesional, pentru că imaginea le poate fi afectată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și concentreze toată atenția și determinarea asupra unui proiect important care se cere finalizat.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu își vor canaliza energia într-o direcție profesională, indiferent că este vorba de niște studii, cursuri care să-i ajute să urce în carieră, indiferent că este vorba de un proiect cu care pot obține o diplomă, un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dorința de a pleca într-o călătorie, cu titlu de vacanță, iar unii nativi chiar pot face demersuri în acest sens.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Contextul astrologic al momentului susține orice formă de demers care prevede un câștig material, care susține o cauză financiară. Cu alte cuvinte, cei născuți în zodia Fecioară vor lupta pentru a obține un drept bănesc, un avantaj, un credit, o rată mai mică, etc… Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente pasionale în cuplu, către seară, iar celor singuri posibilitatea unei aventuri trăite la intensitate maximă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Se anunță o zi grea pentru cei născuți în zodia Balanță din punct de vedere sentimental sau din punct de vedere profesional, dacă este vorba de un parteneriat, asociere, afacere. Se întrevăd tensiuni și conflicte în cuplu, într-un proces juridic sau într-o relație profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să facă tot ce le stă în putință pentru a evita un scandal. Cu toate că sunt echilibrați de felul lor, este posibil ca acum să fie destul de agresivi.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta astăzi cu stări de oboseală, posibil accentuate de momentele tensionate de peste zi. De asemenea, nativii pot avea parte de stări de nervozitate, însoțite de dureri de cap, indigestie sau tulburări de vedere, de tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și canalizeze în mod constructiv energia de care vor da dovadă. La locul de muncă pot fi destul de agresivi, incisivi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi momente de neuitat în cuplu sau, dacă sunt singuri, au șansa de a se îndrăgosti la prima vedere. Cu chef de aventură, de distracție, cuceritori și seducători, nativii vor avea parte de trăiri intense, în special în a doua parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai atenți la comportamentul și nevoile copiilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu vor accepta sub nicio formă autoritatea celor mai în vârstă din familie, fie vorba chiar și de părinți. Se întrevăd conflicte serioase cu rudele apropiate și în unele cazuri chiar cu partenerul de viață, soțul/soția. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn aduce în prim plan niște sarcini și datorii gospodărești pe care nativii le-au ignorat până acum și acum necesită atenție sau le sunt impuse.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Impulsivitatea le poate da bătăi de cap celor născuți în zodia Vărsător. Nativii cu greu vor lega un dialog, cu greu își vor păstra calmul, iar energia vor avea tendința de a o canaliza în scopuri războinice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se tempereze pe cât posibil și să dea dovadă de autocontrol.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în semnul Pești încep ziua bine, cu poftă și chef de viață, cu dorința de a pleca într-o minivacanță, însă situația se poate răsturna și poate deveni conflictuală după amiază, când nativii vor face niște calcule șiu vor realiza că situația financiară le pune unele piedici. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că pot avea parte de conflicte pe tema banilor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:54

Parlamentul va examina astăzi, în ședință, programul și echipa Guvernului sub conducerea lui Ion Chicu – candidat desemnat de către Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL. Iată componența Guvernului Chicu: Ion Chicu – Prim-ministru Serghei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:35

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a propus să fie inclus în ordinea de zi subiectul de acordare a încrederii Guvernului condus de Ion Chicu. Știrea se actualizează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 08:39

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Șeful statului, Igor Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu Partidul Democrat, în caz contrar astăzi ar fi fost după gratii. Declarația a fost făcută de deputatul ACUM, Lilian Carp, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 14:55

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După consultările avute cu reprezentanții partidelor parlamentare, președintele moldovean Igor Dodon a afirmat că în acest moment nu există șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:41

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

În luna octombrie 2019 prețurile la produsele alimentare în valoare anuală au ajuns la 10,5%, maixima din ultimii 2,5 ani. Această creștere lovește cel mai puternic asupra pătruilor socail vulenrabile în special pensionarii. Scumpirea produselor alimentare depășește de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:33

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

Portalul Sputnik.md a publicat la 30 octombrie o știre în care autorul accentuează că în ultimele luni se înregistrează o scădere a exporturilor Republicii Moldova în țările membre UE. Știrea este construită tendențios, deoarece autorul nu descrie situația generală a exporturilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:20

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Unii deputați din Blocul ACUM ar putea susține prin vot un guvern minoritar. Declarația a fost de deputatul socialist Adrian Lebedinschi în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat că dacă Maia Sandu va renunța la crearea unei noi coaliții cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:59

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii aduc din ce în ce mai mulți bani în țară. Țara noastră a depășit Polonia în ceea ce privește sumele trimise acasă de românii din diaspora, în 2018, potrivit datelor publicate de Eurostat.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Noiembrie 2019, ora: 11:51

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

„Pro-rusul Dodon vrea să deschidă în fața serviciilor secrete ruse poarta aeriană de la Chișinău, din coasta NATO”, scrie portalul românesc money.ro. Jurnaliștii români menționează că Rusia a declanșat un adevărat război hibrid pentru Aeroportul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:42

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

În aceste condiții, șansele reeditării unei coaliții cu PSRM sunt minime, după ce socialiștii au declarat că nu o vor accepta pe Maia Sandu din nou în funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Noiembrie 2019, ora: 11:38

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Fostul ministru al Finanțelor, actualul consilier prezidențial Ion Chicu, ar fi candidatul „apolitic” pe care, potrivit informațiilor care se vehiculează în spațiul public, președintele Igor Dodon intenționează să-l propună pentru funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Fracțiunea PSRM a ieșit la declarații după întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. "Noi am discutat cu domnul Președinte. Anterior ne-am convocat și cu fracțiunea Partidului Socialiștilor într-o ședință separată, noi am discutat despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:45

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Fostul preşedinte al Georgiei Mihail Saakashvili consideră că demisia Guvernului de la Chişinău a fost pusă la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin „şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)