Astăzi 19 Ianuarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 09:48
Abonamente

Horoscop 8 Noiembrie 2019, ora 08:38

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 NOIEMBRIE 2019. GEMENII SUNT CONFLICTUALI

Marime Font

Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni sunt conflictuali și intră cu ușurință în scandaluri și dialoguri în contradictoriu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec încep ziua cu o stare de spirit mai puțin favorabilă, însă după amiază totul va reintra în normal, ba chiar nativii vor fi veseli, energici și plini de viață și inițiativă. Posibil că, dacă cineva va încerca să le pună bariere sau să le submineze autoritatea, aceștia să devină irascibili și chiar agresivi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni excesiv de radicali și acesta spect ar trebui controlat.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Pe fondul stresului de la locul de muncă, în a doua parte a zilei este foarte posibil ca născuți în zodia Taur să devină mai irascibili, mai nervoși și chiar să se confrunte cu momente de agresivitate verbală. Toate aceste manifestări pot agrava și simptome ale unor afecțiuni mai vechi, chiar cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de insomnii, stări de neliniște și dureri de cap.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni sunt destul de sensibili astăzi din punct de vedere psihic și intră cu mare ușurință în conflicte, dialoguri în contradictoriu și războaie de opinie. Nativii nu vor ceda în fața adversarului, mai ales dacă este vorba de analiza unor filozofii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate favoriza un scandal mai mare cu o rudă apropiată, iar tema conflictului poate fi o viziune diferită asupra familiei, a ideii de familie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Dacă în prima parte din zi intuiția celor născuți în zodia Rac funcționează la cote înalte, nu același lucru se va întâmpla la amiază. Nativii trebuie să fie mult mai atenți la ceea ce gândesc și spun, mai ales într-un context profesional, pentru că imaginea le poate fi afectată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să-și concentreze toată atenția și determinarea asupra unui proiect important care se cere finalizat.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu își vor canaliza energia într-o direcție profesională, indiferent că este vorba de niște studii, cursuri care să-i ajute să urce în carieră, indiferent că este vorba de un proiect cu care pot obține o diplomă, un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce dorința de a pleca într-o călătorie, cu titlu de vacanță, iar unii nativi chiar pot face demersuri în acest sens.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Contextul astrologic al momentului susține orice formă de demers care prevede un câștig material, care susține o cauză financiară. Cu alte cuvinte, cei născuți în zodia Fecioară vor lupta pentru a obține un drept bănesc, un avantaj, un credit, o rată mai mică, etc… Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente pasionale în cuplu, către seară, iar celor singuri posibilitatea unei aventuri trăite la intensitate maximă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Se anunță o zi grea pentru cei născuți în zodia Balanță din punct de vedere sentimental sau din punct de vedere profesional, dacă este vorba de un parteneriat, asociere, afacere. Se întrevăd tensiuni și conflicte în cuplu, într-un proces juridic sau într-o relație profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să facă tot ce le stă în putință pentru a evita un scandal. Cu toate că sunt echilibrați de felul lor, este posibil ca acum să fie destul de agresivi.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta astăzi cu stări de oboseală, posibil accentuate de momentele tensionate de peste zi. De asemenea, nativii pot avea parte de stări de nervozitate, însoțite de dureri de cap, indigestie sau tulburări de vedere, de tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să-și canalizeze în mod constructiv energia de care vor da dovadă. La locul de muncă pot fi destul de agresivi, incisivi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi momente de neuitat în cuplu sau, dacă sunt singuri, au șansa de a se îndrăgosti la prima vedere. Cu chef de aventură, de distracție, cuceritori și seducători, nativii vor avea parte de trăiri intense, în special în a doua parte a zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai atenți la comportamentul și nevoile copiilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu vor accepta sub nicio formă autoritatea celor mai în vârstă din familie, fie vorba chiar și de părinți. Se întrevăd conflicte serioase cu rudele apropiate și în unele cazuri chiar cu partenerul de viață, soțul/soția. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn aduce în prim plan niște sarcini și datorii gospodărești pe care nativii le-au ignorat până acum și acum necesită atenție sau le sunt impuse.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Impulsivitatea le poate da bătăi de cap celor născuți în zodia Vărsător. Nativii cu greu vor lega un dialog, cu greu își vor păstra calmul, iar energia vor avea tendința de a o canaliza în scopuri războinice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să se tempereze pe cât posibil și să dea dovadă de autocontrol.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2019
Cei născuți în semnul Pești încep ziua bine, cu poftă și chef de viață, cu dorința de a pleca într-o minivacanță, însă situația se poate răsturna și poate deveni conflictuală după amiază, când nativii vor face niște calcule șiu vor realiza că situația financiară le pune unele piedici. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că pot avea parte de conflicte pe tema banilor.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 09:48

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS / Principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pavel Crușevan - cel mai acerb antisemit ȘOVIN RUS / Principalul INCITATOR la Pogromului anti-evreiesc din Chișinău din aprilie 1903

Pаvel (Pavalаchii) Alexаndrovici Crușeveanu (Krușevan, în rusă Павел Александрович Крушеван) (n. 27 ianuarie (stil vechi) 1860, satul Ghindești, Ținutul Soroca, gubernia Basarabia — d. 18 iunie (stil vechi) 1909, Chișinău) a fost un jurnalist,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:28

Tatuajele și machiajul permanent, ILEGALE. Decizia Comisiei Europene

Tatuajele și machiajul permanent, ILEGALE. Decizia Comisiei Europene

Mai multe substanţe chimice din cerneala pentru tatuaje şi din cerneala pentru machiaj permanent, printre care pigmenţii albastru şi verde, vor dispărea în câteva luni din saloanele de tatuaj. Comisia Europeană vrea să interzică anumiți pigmenți din cerneala de tatuaj pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:18

Polițiștii, angajații medicali, primarii şi vameșii, cei mai corupți funcționari din 2019

Polițiștii, angajații medicali, primarii şi vameșii, cei mai corupți funcționari din 2019

Ministerul Afacerilor Interne, cel al Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, primăriile, dar şi Serviciul Vamal sunt printre instituţiile, unde au fost depistate cele mai multe acte de corupţie, în anul 2019, potritvit raportului de activitate al Centrului Național...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:12

S-a dus să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o ducă acasă. Un bărbat a murit în faţa Catedralei din Chișinău

S-a dus să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o ducă acasă. Un bărbat a murit în faţa Catedralei din Chișinău

A mers la biserică în ajunul Bobotezei ca să ia agheasmă, dar nu a mai apucat să o aducă acasă. Un bărbat de 60 de ani din Capitală a murit în această dimineață, chiar în fața Catedralei metropolitane, după ce s-a încheiat slujba. Potrivit poliției, cauza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:08

Dosar cu Plahotniuc, Platon și Usatîi, publicat pe Telegram

Dosar cu Plahotniuc, Platon și Usatîi, publicat pe Telegram

În canalele de Telegram din Rusia și Moldova au apărut informații cu pagini din dosarul laundromatului în care figurează numele lui Vlad Plahotniuc, Veaceslav Platon și Renato Usatîi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:04

Peter Michalko: Semnalul dat societății din Procuratură este foarte îngrijorător

Peter Michalko: Semnalul dat societății din Procuratură este foarte îngrijorător

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, susține că semnalul care este dat societății și care este observat în interiorul Procuraturii este foarte îngrijorător.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 08:01

Olesea Stamate este candidata PAS la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești

Olesea Stamate este candidata PAS la alegerile parlamentare în circumscripția Hâncești

Partidul Acțiune și Solidaritate o înaintează pe Olesea Stamate, fost ministru al Justiției în fostul Guvern condus de Maia Sandu, pentru funcția de deputat în circumscripția nr 38, Hâncești, la alegerile din 15 martie.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Ianuarie 2020, ora: 07:32

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IANUARIE 2020. TAURII POT AVEA TENSIUNI ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 IANUARIE 2020. TAURII POT AVEA TENSIUNI ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Ianuarie 2020, ora: 06:14

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Olanda a exportat produse agricole în valoare de aproape 95 de miliade de euro într-un singur an

Exporturile de produse agricole ale Țărilor de Jos au crescut cu 4,6% în 2019, atingând un nou maxim istoric de 94,5 miliarde de euro, a anunţat vineri Institutul naţional de statistică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:23

REȚETE DE SEZON. Fazan umplut la cuptor în vas român pentru o masă cu adevărat regală

REȚETE DE SEZON. Fazan umplut la cuptor în vas român pentru o masă cu adevărat regală

Gătită la perfecţie, friptura de fazan umplut la cuptor în vas roman poate face cinste oricărei mese festive, de sărbători sau în familie. Este o friptură fină, ce se distinge prin carnea fragedă şi suculentă, având o piele crocantă şi o umplutură rafinată....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 12:09

GALERIE FOTO// Nominalizările pentru premiile OSCAR 2020

GALERIE FOTO// Nominalizările pentru premiile OSCAR 2020

Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei premiilor Academiei de film americane, ce va avea loc pe 9 februarie, au fost anunţate luni, de actorii Issa Rae şi John Cho. Ediţia de anul acesta a galei Oscar va avea loc fără o gazdă oficială, iar momentele din timpul ceremoniei...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 Ianuarie 2020, ora: 12:01

Unsprezece ani fără Grigore Vieru, simbolul Graiului, a Mamei și a Patriei

Unsprezece ani fără Grigore Vieru, simbolul Graiului, a Mamei și a Patriei

Grigore Vieru, poetul poporului român, care a luptat pentru Mișcarea de Eliberare Națională a Basarabia. Poetul ce a trezit poporul român la conștiința națională, la dragostea de patrie. După 11 ani de la moarte, el rămâne a fi un simbol pentru neamul românesc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 10:11

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Virgil Popescu, ministrul Economiei: Industria de apărare va deveni vector pentru dezvoltarea României

Industria de apărare va deveni curând un vector pentru dezvoltarea României, a afirmat, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:42

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

Toți cetățenii români vor trebui să-și schimbe cărțile de identitate(buletinele) până în august 2021 altfel NU VOR PUTEA TRECE HOTARUL

După atât timp, România intră în rândul lumii și va avea, în sfârșit, buletine biometrice. Îți vor încăpea în portofel, dar fac mai mult decât să fie mici.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:40

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Mărturisire BOMBĂ: Dincă i-a spus unui polițist sub acoperire care poza în deținut că voia să îl ARDĂ și pe Ștefan Risipițeanu

Anchetatorii din Cazul Caracal au acționat ca în filme. Dacă în spațiul public se vehicula ideea că Dincă nu va putea fi descusut de oamenii legii și de procurorii DIICOT, teoriile s-au dovedit a fi false. Anchetatorii au introdus un polițist sub acoperire în celulă cu Dincă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

MESAJ DUR al șefei FMI: Riscăm o nouă mare CRIZĂ economică

Șefa FMI, Kristalina Georgieva, a avertizat asupra riscurilor unei noi mari crize economice la nivel global, comparabilă cu cea de la sfârșitul anilor 20, marcată de inechitate și instabilitate financiară, potrivit Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:37

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul PUN, Octavian Țîcu îl face praf pe Kulminski (ex-consilier al Maiei Sandu): „Își developează TOATĂ ESENȚA sa de agent de influență rusă”

Liderul Partidului Unității Naționale, deputatul Octavian Țîcu, vine cu o reacție la declarațiile fostului consilier al Maiei Sandu, Vladislav Kulminski, care ar încerca să dezbine electoratul românesc și proeuropean al R.Moldova. Potrivit lui Țîcu, acțiunile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:13

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Reacția fostului prieten al lui Dodon, acuzat că ar fi publicat pozele din vacanțele de lux: Dacă rămâne președinte, RENUNȚ la cetățenia R. Moldova

Igor Grigoriev, fostul coleg de facultate al lui Igor Dodon, pe care șeful statului l-a acuzat că ar fi pus la dispoziția presei pozele pe care președintele le-a făcut în vacanțele sale de lux, a anunțat că nu are nicio legătură cu asta și că a părăsit Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:08

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

TRAGEDIE LA TIRASPOL. Un copil, de 11 ani, găsită SPÂNZURATĂ în podul casei

Tragedie într-o localitate din Tiraspol. O fetiţă de 11 ani şi-a pus capăt zilelor. Copila a fost găsită spânzurată în podul casei, anunţă aşa-numitul Minister de interne din stânga Nistrului, informează publika.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 09:00

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Site-ul pentru adulți PORNHUB dat în judecată pentru că nu asigură subtitrare

Portalul pentru adulți Pornhub este chemat în fața instanței pentru că nu oferă posibilități egale de a se bucura de conținutul oferit și persoanelor care au deficiențe de auz ori suferă de surzenie, notează TMZ, citat de Mediafax. Site-ul pentru adulți Pornhub...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:46

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

CEL MAI EFICIENT SUC ANTICELULITIC. Te scapă rapid de problemă!

Sucul de grapefruit arde rapid grasimile si este unul dintre cele mai performante remedii anticelulitice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:27

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

În Ucraina a fost lansată prima linie din lume de prelucrare a frunzelor pentru obținerea hârtiei/ FOTO

La începutul lunii noiembrie am scris despre faptul că, un elev din Ucraina a elaborat o tehnologie unică de producere a hârtiei din frunzele căzute, acesta fiind premiat cu medalie de aur în cadrul Olimpiadei Geniilor în SUA. Nu a trecut mult timp, că proiectul a și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Ianuarie 2020, ora: 08:21

Mască cu miere și banane pentru părul uscat

Mască cu miere și banane pentru părul uscat

Parul isi poate pierde din stralucire in orice anotimp daca nu este ingrijit corect. In timpul verii, din cauza excesului de transpiratie pot aparea alergii ale scalpului sau alte probleme. Iarna, din princina frigului si a vantului, parul poate deveni uscat. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)