Astăzi 26 Ianuarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 18:02
Abonamente

Horoscop 9 Noiembrie 2019, ora 08:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 NOIEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII TRĂIESC IUBIREA LA COTE MAXIME

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător primesc declarații și dovezi de dragoste emoționante.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a-i controla pe cei din jur, în special de a-și controla partenerul de viață. Nativii sunt luptători, agitați și dispuși să întervină în toate activitățile care se petrec în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu din cauza acestui spirit autoritar pe care-l manifestă astăzi din plin. Nu trebuie să exegereze!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Taur care nu s-au odihnit suficient în ultimul timp, azi să resimtă din plin repercusiunile. Nativii pot fi mai obosiți decât de obicei și din acest motiv să ezite să se implice în prea multe activități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot relua o legătură cu o persoană din trecut, posibil chiar care se află dincolo de granițele țării.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Relațiile cu prietenii pot fi destul de tensionate astăzi, iar cei născuți în zodia Gemeni nu vor ezita câtuși de puțin să-și impună punctul de vedere sau să-i critice pe cei din anturaj care consideră că nu fac lucrurile corect, conform cu standardele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe nativi că pot exagera și pot greși cu această atitudine. Nu este exclus ca o persoană dragă să le întoarcă un favor mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac își doresc să iasă în față, să se afirme, să fie în centrul atenției, fie în familie, fie într-un context profesional. Cei care azi nu lucrează, cel mai probabil vor face planuri și vor cheltui energie pentru a găsi calea cea mai rapidă de a-și atinge un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nerăbdarea, agitația și ambiția nu le vor fi nici pe departe aliați în acest proces.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au energie, determinare și mare disponibilitate pentru a se ocupa de ei înșiși, de imaginea lor și de conturarea într-un mod favorabil lor a unor contexte de viață trăite. Nativii își doresc să depășească un moment, în sensul de evoluție, progres. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reanalizeze în amănunt niște principii și prejudecăți și, pe cât posibil, să schimbe aspectele cu care nu mai rezonează.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Situația financiară, mai corect spus, lipsurile și nemulțumirile financiare, le pot strica toată buna dispoziție celor născuți în zodia Fecioară. Nativii vor fi nevoiți să caute noi surse de venit, poate chiar să se împrumute, sau să lupte mai aprig pentru a obține un drept financiar care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativii care trec prin acest conflict financiar de mai multe luni să evite să ia bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță tind să intre în conflicte, dezbateri, dialoguri în contradictoriu, divergențe cu toți cei din jur, în mod special fiind în continuare vizat partenerul de viață. Posibil ca în unele căsnicii să se ajungă până la abordarea temei divorțului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să renunțe la intenția de a-i convinge pe ceilalți că ei dețin adevărul absolut, pentru că va fi absolut imposibil să se ajungă acum la un rezultat, la o înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Ziua de azi vine cu avertizări legate de sănătate. Nu este nimic grav, nimic care să creeze panică, însă cei născuți în zodia Scorpion prezintă risc de oboseală majoră. Nativii se pot confrunta fie cu epuizare, dureri de cap, insomnii, fie cu accentuarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se odihnească suficient și să evite stresul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi iubirea și pasiunea la maxim și nu este exclus să facă declarații de dragoste sau să fie surprinși de declarații de dragoste care să trezească în nativi cele mai puternice emoții și trăiri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că gradul de fertilitate este foarte crescut și poate fi un context benefic celor care-și doresc să devină părinți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la toate activitățile pe care le desfășoară în gospodărie. Nativii pot avea parte de accidente casnice și sunt sfătuiți să acționeze cu multă prudență. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra contextului astrologic deosebit de tensionat. Pot apărea conflicte cu membrii familiei, cu partenerul de viață și chiar cu prietenii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de astăzi poate aduce o invitație la plimbare, într-o călătorie sau poate o vizită la rude, la prieteni care locuiesc în afara orașului. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la dialog pentru că pot declanșa tensiuni cu cei din jur pe teme minore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător aduce poftă de socializare și comunicare, însă dialogul trebuie temperat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești își fac griji (uneori nefondate) cu privire la o situație materială. Pare a fi vorba de un context de moment sau care vizează terțe persoane, însă rezolvarea nu le aparține nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că ambiția lor de a obține ceva, un avantaj material le poate aduce pierderi pe alte părți. De evitat orgoliile financiare!

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 18:02

O activistă de mediu din Uganda a fost ştearsă dintr-o fotografie în care apărea alături de Greta Thunberg la Davos

O activistă de mediu din Uganda a fost ştearsă dintr-o fotografie în care apărea alături de Greta Thunberg la Davos

 Activista ugandeză pentru schimbările climatice Vanessa Nakate susţine că este victima unei discriminări rasiste după ce a fost scoasă dintr-o fotografie în care apărea alături de celebra Greta Thunberg şi de alte tinere care militează pentru aceeaşi cauză - Loukina...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 13:18

Uniunea Europeană a lansat la Ungheni cea de a doua inițiativă din cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni cheie”.

Uniunea Europeană a lansat la Ungheni cea de a doua inițiativă din cadrul programului „EU4Moldova: Regiuni cheie”.

UE investește 22,8 milioane de euro pentru stimularea dezvoltării economice inteligente, incluzive și sustenabile în zonele Ungheni și Cahul. Inițiativa EU4Ungheni va viza orașul Ungheni și comunitățile din vecinătatea acestuia în perioada 2019-2025.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 10:58

Poliția din R. Moldova „pusă pe jar” de un pachet „suspect” cu slănină

Poliția din R. Moldova „pusă pe jar” de un pachet „suspect” cu slănină

În pachetul suspect, care a fost aruncat în această seară de o persoană necunoscută într-un magazin de telefonie mobilă, se aflau câteva bucați de slănină, anunță tv8.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 10:55

Panică la nivel mondial. Încă un oraş din China a fost închis pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. În total, 16 oraşe au fost închise, 62,8 milioane de oameni fiind ”în carantină”

Panică la nivel mondial. Încă un oraş din China a fost închis pentru a împiedica răspândirea coronavirusului. În total, 16 oraşe au fost închise, 62,8 milioane de oameni fiind ”în carantină”

Autorităţile din Shantou iau măsuri de închidere a oraşului, în încercarea de a stopa răspândirea noului coronavirusul din Wuhan, informează site-ul postului CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:51

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Cea mai rea pisică din lume a fost pusă spre adopţie. De ce a fost numită felina o „afurisită”

Un adăpost pentru animale din SUA a descris-o într-o manieră extrem de sinceră pe una dintre pisicile pe care au pus-o spre adopţie, printr-o postare pe reţelele de socializare, care a devenit virală, relatează Huffington Post. Un adăpost pentru animale din Carolina de Nord,...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 26 Ianuarie 2020, ora: 07:29

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona scrie istorie pentru România! Va doborî un nou record FABULOS după turneu

Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) scrie istorie pentru România! Jucătoarea noastră se pregătește s-o depășească pe Martina Hingis (39 de ani, fost număr 1 mondial) într-o ierarhie extrem de importantă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:28

Captură record de droguri în Grecia: Peste o tonă de COCAINĂ a fost confiscată

Captură record de droguri în Grecia: Peste o tonă de COCAINĂ a fost confiscată

 Peste o tonă de cocaină a fost confiscată de poliția grecească

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:25

Cum se face CAFEAUA perfectă? Secretul a fost descoperit

Cum se face CAFEAUA perfectă? Secretul a fost descoperit

A fost descoperit secretul pe care băutorii de cafea trebuie să-l știe! Cum să faci cafeaua perfectă? Detaliile, mai jos. Matematicieni și fizicieni și-au unit forțele pentru a stabili formula pentru obținerea unei cești perfecte de cafea, în cadrul unui studiu publicat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:19

CORONAVIRUS ÎN CHINA / Un prim deces la Shanghai; 54 de MORȚI şi 323 de noi cazuri de infecţii

CORONAVIRUS ÎN CHINA / Un prim deces la Shanghai; 54 de MORȚI şi 323 de noi cazuri de infecţii

 Epidemia de pneumonie virală din China a făcut un mort la Shanghai, a anunţat duminică guvernul local, fiind prima victimă a coronavirusului în metropola financiară a ţării, relatează AFP. Victima este un bărbat în vârstă de 88 de ani care avea probleme de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:14

Luare de ostatici la Criuleni: O victimă a decedat la spital

Luare de ostatici la Criuleni: O victimă a decedat la spital

Unul dintre ostaticii pistolarului de la Mălăieşti, Criuleni, a decedat la spital. Informația a fost confirmată pentru Știri.md de ofițerul de presă al IP Criuleni, Irina Burdujan. Potrivit poliției, este vorba despre un bărbat de 56 de ani aflat în stare gravă la...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 26 Ianuarie 2020, ora: 06:27

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 IANUARIE 2020. LEII POT AVEA PARTE DE RĂSTURNĂRI ÎN VIAȚA SENTIMENTALĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 IANUARIE 2020. LEII POT AVEA PARTE DE RĂSTURNĂRI ÎN VIAȚA SENTIMENTALĂ

Horoscopul zilei de 26 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 26 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 26...

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 26 Ianuarie 2020, ora: 00:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 26 Ianuarie 2020, ora: 00:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 23:32

Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. VIDEO cu "pădurea" de excavatoare şi camioane mobilizate pe şantier

Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. VIDEO cu "pădurea" de excavatoare şi camioane mobilizate pe şantier

 Criticați pentru că au luat prea târziu măsuri să împiedice răspândirea virusului periculos, oficialii chinezi susțin că până pe 3 februarie va fi gata un spital dedicat în exclusivitate combaterii noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 20:34

Petrișor Peiu Nu, Milcovul n-a secat înca! Un alt fel de a aniversa 24 ianuarie 1859 și 24 ianuarie 1862

Nu, Milcovul n-a secat înca! Un alt fel de a aniversa 24 ianuarie 1859 și 24 ianuarie 1862

 Aproximativ 2.000 de oameni politici au distrus vietile a 5 milioane de romani si pentru aceasta performanta ne cer astazi salarii imense si pensii speciale. 2 000 de parlamentari, ministri si secretari de stat, prefecti, primari, presedinti de Consilii Judetene, sefi de agentii si...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

Bogdan Petriceicu Hasdeu IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (I) INTRODUCȚIUNEA și AVENTURIERUL

IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (I) INTRODUCȚIUNEA și AVENTURIERUL

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)