Astăzi 14 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 10:54
Abonamente

Horoscop 9 Noiembrie 2019, ora 08:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 NOIEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII TRĂIESC IUBIREA LA COTE MAXIME

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător primesc declarații și dovezi de dragoste emoționante.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a-i controla pe cei din jur, în special de a-și controla partenerul de viață. Nativii sunt luptători, agitați și dispuși să întervină în toate activitățile care se petrec în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu din cauza acestui spirit autoritar pe care-l manifestă astăzi din plin. Nu trebuie să exegereze!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Taur care nu s-au odihnit suficient în ultimul timp, azi să resimtă din plin repercusiunile. Nativii pot fi mai obosiți decât de obicei și din acest motiv să ezite să se implice în prea multe activități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot relua o legătură cu o persoană din trecut, posibil chiar care se află dincolo de granițele țării.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Relațiile cu prietenii pot fi destul de tensionate astăzi, iar cei născuți în zodia Gemeni nu vor ezita câtuși de puțin să-și impună punctul de vedere sau să-i critice pe cei din anturaj care consideră că nu fac lucrurile corect, conform cu standardele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe nativi că pot exagera și pot greși cu această atitudine. Nu este exclus ca o persoană dragă să le întoarcă un favor mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac își doresc să iasă în față, să se afirme, să fie în centrul atenției, fie în familie, fie într-un context profesional. Cei care azi nu lucrează, cel mai probabil vor face planuri și vor cheltui energie pentru a găsi calea cea mai rapidă de a-și atinge un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nerăbdarea, agitația și ambiția nu le vor fi nici pe departe aliați în acest proces.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au energie, determinare și mare disponibilitate pentru a se ocupa de ei înșiși, de imaginea lor și de conturarea într-un mod favorabil lor a unor contexte de viață trăite. Nativii își doresc să depășească un moment, în sensul de evoluție, progres. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reanalizeze în amănunt niște principii și prejudecăți și, pe cât posibil, să schimbe aspectele cu care nu mai rezonează.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Situația financiară, mai corect spus, lipsurile și nemulțumirile financiare, le pot strica toată buna dispoziție celor născuți în zodia Fecioară. Nativii vor fi nevoiți să caute noi surse de venit, poate chiar să se împrumute, sau să lupte mai aprig pentru a obține un drept financiar care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativii care trec prin acest conflict financiar de mai multe luni să evite să ia bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță tind să intre în conflicte, dezbateri, dialoguri în contradictoriu, divergențe cu toți cei din jur, în mod special fiind în continuare vizat partenerul de viață. Posibil ca în unele căsnicii să se ajungă până la abordarea temei divorțului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să renunțe la intenția de a-i convinge pe ceilalți că ei dețin adevărul absolut, pentru că va fi absolut imposibil să se ajungă acum la un rezultat, la o înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Ziua de azi vine cu avertizări legate de sănătate. Nu este nimic grav, nimic care să creeze panică, însă cei născuți în zodia Scorpion prezintă risc de oboseală majoră. Nativii se pot confrunta fie cu epuizare, dureri de cap, insomnii, fie cu accentuarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se odihnească suficient și să evite stresul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi iubirea și pasiunea la maxim și nu este exclus să facă declarații de dragoste sau să fie surprinși de declarații de dragoste care să trezească în nativi cele mai puternice emoții și trăiri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că gradul de fertilitate este foarte crescut și poate fi un context benefic celor care-și doresc să devină părinți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la toate activitățile pe care le desfășoară în gospodărie. Nativii pot avea parte de accidente casnice și sunt sfătuiți să acționeze cu multă prudență. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra contextului astrologic deosebit de tensionat. Pot apărea conflicte cu membrii familiei, cu partenerul de viață și chiar cu prietenii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de astăzi poate aduce o invitație la plimbare, într-o călătorie sau poate o vizită la rude, la prieteni care locuiesc în afara orașului. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la dialog pentru că pot declanșa tensiuni cu cei din jur pe teme minore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător aduce poftă de socializare și comunicare, însă dialogul trebuie temperat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești își fac griji (uneori nefondate) cu privire la o situație materială. Pare a fi vorba de un context de moment sau care vizează terțe persoane, însă rezolvarea nu le aparține nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că ambiția lor de a obține ceva, un avantaj material le poate aduce pierderi pe alte părți. De evitat orgoliile financiare!

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:54

Parlamentul va examina astăzi, în ședință, programul și echipa Guvernului sub conducerea lui Ion Chicu – candidat desemnat de către Președintele Republicii Moldova, informează CURENTUL. Iată componența Guvernului Chicu: Ion Chicu – Prim-ministru Serghei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 10:35

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

VIDEO LIVE /// Votarea Guvernului Ion Chicu este pe ordinea de zi a Parlamentului

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a propus să fie inclus în ordinea de zi subiectul de acordare a încrederii Guvernului condus de Ion Chicu. Știrea se actualizează...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Noiembrie 2019, ora: 08:39

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Deputat ACUM: „Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu PD, altfel ar fi ajuns după gratii”

Șeful statului, Igor Dodon a avut nevoie de timp să se repoziționeze în discuții cu Partidul Democrat, în caz contrar astăzi ar fi fost după gratii. Declarația a fost făcută de deputatul ACUM, Lilian Carp, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 14:55

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După ce PSRM a votat ba cu unii, ba cu alții, Dodon nu vede șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile

După consultările avute cu reprezentanții partidelor parlamentare, președintele moldovean Igor Dodon a afirmat că în acest moment nu există șanse pentru crearea unei majorități parlamentare stabile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:41

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

Ioniță: Prețurile la produsele alimentare explodează (GRAFIC)

În luna octombrie 2019 prețurile la produsele alimentare în valoare anuală au ajuns la 10,5%, maixima din ultimii 2,5 ani. Această creștere lovește cel mai puternic asupra pătruilor socail vulenrabile în special pensionarii. Scumpirea produselor alimentare depășește de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:33

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

„Discuții” despre exporturile moldovenești: Sputnik vede scăderea exporturilor în UE, dar nu vede scăderea și mai mare în cazul CSI

Portalul Sputnik.md a publicat la 30 octombrie o știre în care autorul accentuează că în ultimele luni se înregistrează o scădere a exporturilor Republicii Moldova în țările membre UE. Știrea este construită tendențios, deoarece autorul nu descrie situația generală a exporturilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 12:20

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Socialistul Adrian Lebedinschi nu exclude o coaliție cu Partidul Democrat

Unii deputați din Blocul ACUM ar putea susține prin vot un guvern minoritar. Declarația a fost de deputatul socialist Adrian Lebedinschi în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova. Alesul a precizat că dacă Maia Sandu va renunța la crearea unei noi coaliții cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:59

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii din diaspora, record de bani trimiși în țară

Românii aduc din ce în ce mai mulți bani în țară. Țara noastră a depășit Polonia în ceea ce privește sumele trimise acasă de românii din diaspora, în 2018, potrivit datelor publicate de Eurostat.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Noiembrie 2019, ora: 11:51

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

Important portal economic din România, despre interesele lui Dodon în cedarea Aeroportului din Chișinău către Rusia

„Pro-rusul Dodon vrea să deschidă în fața serviciilor secrete ruse poarta aeriană de la Chișinău, din coasta NATO”, scrie portalul românesc money.ro. Jurnaliștii români menționează că Rusia a declanșat un adevărat război hibrid pentru Aeroportul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 11:42

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

Reacția blocului ACUM după ce a fost trimis în opoziție: „Maia Sandu premier” // „Unica garanție pentru noi este DEMISIA lui Igor Dodon”

În aceste condiții, șansele reeditării unei coaliții cu PSRM sunt minime, după ce socialiștii au declarat că nu o vor accepta pe Maia Sandu din nou în funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 13 Noiembrie 2019, ora: 11:38

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Ion Chicu, candidatul „apolitic” la funcția de premier? Ce zice Igor Dodon

Fostul ministru al Finanțelor, actualul consilier prezidențial Ion Chicu, ar fi candidatul „apolitic” pe care, potrivit informațiilor care se vehiculează în spațiul public, președintele Igor Dodon intenționează să-l propună pentru funcția de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:51

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Condițiile puse de PSRM față de blocul ACUM - Guvern FĂRĂ Maia Sandu sau condus de PAS și PPDA

Fracțiunea PSRM a ieșit la declarații după întrevederea cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. "Noi am discutat cu domnul Președinte. Anterior ne-am convocat și cu fracțiunea Partidului Socialiștilor într-o ședință separată, noi am discutat despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Noiembrie 2019, ora: 10:45

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Saakashvili, despre demisia Guvernului Sandu: Putin şi-a încheiat operaţiunea de ACAPARARE a puterii din Moldova

Fostul preşedinte al Georgiei Mihail Saakashvili consideră că demisia Guvernului de la Chişinău a fost pusă la cale de Moscova. Potrivit lui, Vladmir Putin „şi-a încheiat operaţiunea de acaparare a puterii din Republica Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)