Astăzi 3 August 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 10:48
Abonamente

Horoscop 9 Noiembrie 2019, ora 08:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 NOIEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII TRĂIESC IUBIREA LA COTE MAXIME

Marime Font

Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător primesc declarații și dovezi de dragoste emoționante.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a-i controla pe cei din jur, în special de a-și controla partenerul de viață. Nativii sunt luptători, agitați și dispuși să întervină în toate activitățile care se petrec în jurul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot avea parte de conflicte în cuplu din cauza acestui spirit autoritar pe care-l manifestă astăzi din plin. Nu trebuie să exegereze!

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Taur care nu s-au odihnit suficient în ultimul timp, azi să resimtă din plin repercusiunile. Nativii pot fi mai obosiți decât de obicei și din acest motiv să ezite să se implice în prea multe activități. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot relua o legătură cu o persoană din trecut, posibil chiar care se află dincolo de granițele țării.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Relațiile cu prietenii pot fi destul de tensionate astăzi, iar cei născuți în zodia Gemeni nu vor ezita câtuși de puțin să-și impună punctul de vedere sau să-i critice pe cei din anturaj care consideră că nu fac lucrurile corect, conform cu standardele lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe nativi că pot exagera și pot greși cu această atitudine. Nu este exclus ca o persoană dragă să le întoarcă un favor mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac își doresc să iasă în față, să se afirme, să fie în centrul atenției, fie în familie, fie într-un context profesional. Cei care azi nu lucrează, cel mai probabil vor face planuri și vor cheltui energie pentru a găsi calea cea mai rapidă de a-și atinge un obiectiv. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că nerăbdarea, agitația și ambiția nu le vor fi nici pe departe aliați în acest proces.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au energie, determinare și mare disponibilitate pentru a se ocupa de ei înșiși, de imaginea lor și de conturarea într-un mod favorabil lor a unor contexte de viață trăite. Nativii își doresc să depășească un moment, în sensul de evoluție, progres. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să-și reanalizeze în amănunt niște principii și prejudecăți și, pe cât posibil, să schimbe aspectele cu care nu mai rezonează.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Situația financiară, mai corect spus, lipsurile și nemulțumirile financiare, le pot strica toată buna dispoziție celor născuți în zodia Fecioară. Nativii vor fi nevoiți să caute noi surse de venit, poate chiar să se împrumute, sau să lupte mai aprig pentru a obține un drept financiar care li se cuvine. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește pe nativii care trec prin acest conflict financiar de mai multe luni să evite să ia bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță tind să intre în conflicte, dezbateri, dialoguri în contradictoriu, divergențe cu toți cei din jur, în mod special fiind în continuare vizat partenerul de viață. Posibil ca în unele căsnicii să se ajungă până la abordarea temei divorțului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să renunțe la intenția de a-i convinge pe ceilalți că ei dețin adevărul absolut, pentru că va fi absolut imposibil să se ajungă acum la un rezultat, la o înțelegere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Ziua de azi vine cu avertizări legate de sănătate. Nu este nimic grav, nimic care să creeze panică, însă cei născuți în zodia Scorpion prezintă risc de oboseală majoră. Nativii se pot confrunta fie cu epuizare, dureri de cap, insomnii, fie cu accentuarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se odihnească suficient și să evite stresul.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor trăi iubirea și pasiunea la maxim și nu este exclus să facă declarații de dragoste sau să fie surprinși de declarații de dragoste care să trezească în nativi cele mai puternice emoții și trăiri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că gradul de fertilitate este foarte crescut și poate fi un context benefic celor care-și doresc să devină părinți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte atenți la toate activitățile pe care le desfășoară în gospodărie. Nativii pot avea parte de accidente casnice și sunt sfătuiți să acționeze cu multă prudență. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează asupra contextului astrologic deosebit de tensionat. Pot apărea conflicte cu membrii familiei, cu partenerul de viață și chiar cu prietenii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de astăzi poate aduce o invitație la plimbare, într-o călătorie sau poate o vizită la rude, la prieteni care locuiesc în afara orașului. Nativii sunt sfătuiți să fie atenți la dialog pentru că pot declanșa tensiuni cu cei din jur pe teme minore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător aduce poftă de socializare și comunicare, însă dialogul trebuie temperat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești își fac griji (uneori nefondate) cu privire la o situație materială. Pare a fi vorba de un context de moment sau care vizează terțe persoane, însă rezolvarea nu le aparține nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționeză că ambiția lor de a obține ceva, un avantaj material le poate aduce pierderi pe alte părți. De evitat orgoliile financiare!

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

CSI / Rusia 3 August 2020, ora: 10:48

breaking O coloană de BLINDATE ale forțelor armate Belaruse se deplasează spre frontiera cu Federația Rusă. VIDEO

O coloană de BLINDATE ale forțelor armate Belaruse se deplasează spre frontiera cu Federația Rusă. VIDEO

„Ceva îl deranjează pe Lukașenko”, anunță publicația Novaya Gazeta care publică un video cu transportatoare blindate belaruse.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 3 August 2020, ora: 07:58

Andrei Năstase: „Uitați-vă că și președintele Iohannis a vorbit în același sens, dânsul o face altfel, nu ca Maia Sandu și Igor Dodon”

Andrei Năstase: „Uitați-vă că și președintele Iohannis a vorbit în același sens, dânsul o face altfel, nu ca Maia Sandu și Igor Dodon”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase este de părerea că o evoluție negativă a pandemiei de Covid-19 ar trebui să determine clasa politică să ia o decizie de amânare a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 3 August 2020, ora: 07:34

A murit prima pacientă cu transplant de faţă realizat în SUA

A murit prima pacientă cu transplant de faţă realizat în SUA

 Connie Culp, prima pacientă din SUA care a beneficiat în 2008 de primul transplant aproape complet de faţă, a murit la 57 de ani, potrivit clinicii care a realizat această procedură complexă, au informat sâmbătă mass-media locale, citate de EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 August 2020, ora: 07:32

Proteste în Bulgaria. A fost blocată autostrada spre Grecia

Proteste în Bulgaria. A fost blocată autostrada spre Grecia

Protestele din Bulgaria au intrat într-o noua fază. După instalarea unor corturi de campanie în fața guvernului și președinției, zeci de oameni au blocat autostrada E-79. Aceasta face legătura între Sofia și Kulata-Promachonas, singurul punct de trecere a frontierei spre Grecia.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 3 August 2020, ora: 07:27

Ghidul dezinfectării casei, pas cu pas. Iată cum să îți ții în continuare familia departe de COVID-19

Ghidul dezinfectării casei, pas cu pas. Iată cum să îți ții în continuare familia departe de COVID-19

 Acum este mai important ca niciodată să avem grijă să nu ne îmbolnăvim, avertizează specialiștii. Măsurile stricte pentru prevenirea coronavirusului sunt într-o continuă relaxare, iar asta înseamnă că există mai multe șanse să iei virusul și să-l aduci...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 3 August 2020, ora: 07:22

video Capsula SpaceX, cu doi astronauți americani la bord, a revenit pe Pământ

Capsula SpaceX, cu doi astronauți americani la bord, a revenit pe Pământ

Doi astronauţi americani de pe Staţia Spaţială Internaţională au aterizat duminică în Golful Mexic la bordul unei capsule SpaceX, încununând de succes această primă misiune demonstrativă a companiei spaţiale pentru NASA, informează France Presse, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 3 August 2020, ora: 07:19

Horoscopul zilei de azi LUNI 3 AUGUST 2020. Pune-ți centura de siguranță! Află de ce!

Horoscopul zilei de azi LUNI 3 AUGUST 2020. Pune-ți centura de siguranță! Află de ce!

  Este ziua Lunii pline in Varsator. Este o zi plina de surprize nebunesti. Aceasta Luna plina va face cuadratura cu rebelul Uranus si este zi eliberatoare de cineva sau de ceva. Ce ar putea fi? Pune-ti centura de siguranta si asteapta-te la orice!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 3 August 2020, ora: 07:15

Începe războiul? „Dacă va fi nevoie, Rusia va salva Armenia cu o lovitură nucleară”

Începe războiul? „Dacă va fi nevoie, Rusia va salva Armenia cu o lovitură nucleară”

 Expertul militar Pavel Felgengauer a delarat că introducerea armatei turce în Azerbaidjan sub pretextul unor exerciții constituie o serioasă escaladare a situației în Transcaucazia.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 3 August 2020, ora: 00:59

Otrăvire, înec sau exil: Viaţa celor opt soţii ale lui Ivan cel Groaznic, primul ţar al Rusiei

Otrăvire, înec sau exil: Viaţa celor opt soţii ale lui Ivan cel Groaznic, primul ţar al Rusiei

Nu este o surpriză faptul că un bărbat numit Ivan cel Groaznic nu a fost un soţ model. De fapt, bărbatul a fost mult mai violent decât celebrul rege Henric al-VIII-lea, renumit pentru cruzime, dar şi pentru numărul de soţii.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 3 August 2020, ora: 00:41

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în curele de slăbire, vânăta ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii. În mod interesant, vânata a fost considerată mult timp un aliment toxic. Acest lucru se datorează...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 3 August 2020, ora: 00:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 3 August 2020, ora: 00:10

131 ani de la moartea Veronicăi Micle, cea mai mare iubire a lui Mihai Eminescu

131 ani de la moartea Veronicăi Micle, cea mai mare iubire a lui Mihai Eminescu

La 3 august 1889, la 50 de zile de la stingerea Luceafărului poeziei românești se stingea la rândul ei în condiții dramatice la Mănăstirea Văratec, poeta Veronica Micle, cunoscută îndeosebi datorită iubirii care a legat-o de Mihai Eminescu.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 3 August 2020, ora: 00:09

3 august 1601: Ultima VICTORIE a lui Mihai Viteazul. Bătălia de la Guruslău

3 august 1601: Ultima VICTORIE a lui Mihai Viteazul. Bătălia de la Guruslău

Pe 3 august 1601, oastea lui Mihai Viteazul alături de armata generalului Basta învinge forțele lui Sigismund Bathory, principele Transilvaniei și scoate provincia din vestul României de sub suzeranitate turcească.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 3 August 2020, ora: 00:07

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

- E o nebunie curată să crezi că vlahii au ajuns până în vârful Munţilor Alpi. Dar pe urmă gă­seşti pe hartă "Vârful Rodica", "Velika Planina" şi mergi acolo să vezi dacă este adevărat. Şi este! Primii locuitori ai Alpilor au fost...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 3 August 2020, ora: 00:01

VIDEO / O fetiţă de nouă ani din Chişinău a obţinut locul II la un concurs internaţional din Franţa

VIDEO / O fetiţă de nouă ani din Chişinău a obţinut locul II la un concurs internaţional din Franţa

 La doar nouă ani, Elina Nicolăescu din Chişinău a obţinut locul II la un concurs internaţional de pian. Competiția se organizează anual la Paris însă anul acesta, din cauza pandemiei, totul s-a desfăşurat online.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 August 2020, ora: 08:26

COVID-19 R.Moldova: Au fost confirmate alte 380 de cazuri; Bilanțul a ajuns la 25.113 de infecții

COVID-19 R.Moldova: Au fost confirmate alte 380 de cazuri; Bilanțul a ajuns la 25.113 de infecții

 Alte 380 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 2 sunt de import (Austria-1, Ucraina-1).

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 August 2020, ora: 08:20

Rusia susține că va începe în octombrie campania de vaccinare împotriva coronavirusului

Rusia susține că va începe în octombrie campania de vaccinare împotriva coronavirusului

 Rusia se pregăteşte să înceapă o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului de tip nou, în luna octombrie, a susținut sâmbătă ministrul sănătăţii, Mihail Muraşko, transmite Reuters citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 August 2020, ora: 07:59

Germania: 18 poliţişti răniţi în acţiunea de dispersare a mitingului de protest din Berlin

Germania: 18 poliţişti răniţi în acţiunea de dispersare a mitingului de protest din Berlin

 Un număr de 18 ofiţeri de poliţie au fost răniţi în acţiunea de dispersare a mitingului de protest organizat sâmbătă la Berlin împotriva măsurilor impuse de autorităţi pentru a opri răspândirea noului coronavirus, conform anunţului făcut pe Twitter...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 August 2020, ora: 07:55 de Nicolae Roibu

ZI NEAGRĂ! 2 august 1940 - Stalin creează Republica Sovietică Socialistă Moldovenească

ZI NEAGRĂ! 2 august 1940 - Stalin creează Republica Sovietică Socialistă Moldovenească Din editia print

80 de ani de la constituirea Republicii Sovietice Socialiste Moldoveneşti

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 August 2020, ora: 07:51

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

 Meteorologii anunță că astăzi maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. În același timp, în nordul țării vor cădea ploi cu descărcări electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 August 2020, ora: 07:50

Iată ce se întâmplă în corp dacă mânânci usturoi cu miere timp de 7 zile!

Iată ce se întâmplă în corp dacă mânânci usturoi cu miere timp de 7 zile!

Stim deja ca usturoiul este considerat unul dintre cele mai sanatoase alimente, insa in combinatie cu mierea de albine naturala, efectul sau este potentat. Potrivit specialistilor, combinatia dintre usturoi si miere consumata pe stomacul gol timp de 7 zile are efecte spectaculoase pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)