Horoscop

Horoscopul zilei de azi 16 noiembrie. Capricornii profită de întâlnirile speciale!

Taur
Astrele aduc azi surprize pentru cei care caută iubirea. Poate că este șansa ta acum să găseşti o nouă iubire, dacă eşti singură și dacă ești pregătită pentru o relație de durată. Întâlnirea cu un om deosebit poate fi spre seară, alături de un grup de prieteni.

Gemeni
Lucrezi mult, dar nu reușești să termini tot ce îți propui. Va fi o zi tensionată, în care te vei lovi de obstacole sau de oameni care caută nod în papură. Cu toate acestea, tu trebuie să te concentrezi asupra priorităților tale.

 Rac
Nu te lăsa demoralizată de obligațiile de la serviciu care se înmulțesc azi. Vei avea timp să te ocupi de ele, dacă ești bine organizată și le împarți pe rând, în următoarele zile. Azi poți rezolva lucruri legate de clienții nemulțumiți.

 Leu
Ai toate şansele să găseşti o nouă modalitate de a câştiga bani, fie că semnezi un nou contract de muncă, fie că îți asumi o colaborare cu o firmă internaţională. Lucrurile încep să se îndrepte!

 Fecioară
Familia are nevoie de sprijinul tău să ducă la capăt un proiect început mai demult. Pare să fie vorba de investiţii de amploare, în care poate fi implicată o moștenire, dar și renovarea unei locuințe.

 Balanță
Ocupă-te mai mult de sănătatea ta și de problemele cu adevărat importante. Lasă celelalte activități deoparte, dacă îți răpesc timp și necesită cheltuieli prea mari.

 Scorpion
Poate fi o zi bună pentru cele mai complicate proiecte ale acestei săptămâni. Acum este momentul să repari lucrurile defecte din casă și să cumperi noi electrocasnice de care ai nevoie.

 Săgetător
Va fi o dimineață tensionată, cu unele discuții neplăcute, dacă nu ești suficient de diplomată pentru a aplana conflictele din relația de cuplu. Azi trebuie să faci un compromis pentru celălalt.

 Capricorn
Profită de întâlnirile sau momentele speciale pe care le ai cu persoana iubită. Nu te mai gândi deloc la problemele de serviciu și încearcă să faci totul pentru relația voastră specială.

Vărsător
Relația de cuplu devine mult mai importantă în aceste zile. Dacă există tensiuni între voi și s-au adunat tot felul de reproșuri și griji, nu ezitați să vorbiți deschis.

Pești
Se pare că eşti tot mai implicată în planurile și în viața unei persoane care cere prea mult de la tine. Dacă ai sentimentul că obligaţiile față de ea te costă prea mult, încearcă să găsești o soluție de compromis. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *