Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 7 IUNIE. Leii au o zi bună!

Taur
Nodul nord vă ajută să fiți determinați și să faceți pași spre o evoluție de care aveați nevoie de mult timp.Micul benefic va susține mai ales în colaborarea cu persoanele de gen feminin.

Gemeni
Anumite conflicte pe care le-ați avut împreună cu partenerul de viață sunt încă greu de iertat și cumva asta v-a afectat din punct de vedere emoțional mai mult decât credeți. Trebuie să găsiți modalitatea de a face pace.

Rac
Planurile pe care le faceți astăzi trebuie ținute cel puțin o perioada de timp ascunse, pentru a reuși să vă organizați singuri și a fi siguri de rezultatele pozitive.

Leu
Astăzi este o zi bună pentru a vă gândi la planurile de viitor și la cum va veți organiza în perioada care vine. Nu ezitați să va consultați cu persoană iubită și cu familia.

Fecioară
Aspectul carierei este important astăzi, mai ales că ați scăpat de niște blocaje care v-au tot dat bătaie de cap în ultima perioada de timp. Viitorul sună bine în această conjunctură.

Balanță
Imaginea voastră personală este cea care are de câștigat, mai ales dacă în ultima perioada ați fost foarte serioși și persuasivi în ceea ce v-ați dorit să obțineți, iar acest efort fost remarcat.

Scorpion
Dacă nu reușiți să schimbați o situație, încercați să ajustați modul cum o priviți și să găsiți cele mai bune soluții în contextul actual. Nervii nu vă ajută la nimic.

Sagetator
Puteți să vă faceți planuri pentru viitor astăzi, numai că trebuie să luați în considerare și părerea celor care va susțin emoțional sau financiar.

Capricorn
Decât să ajuți și să fi considerat a avea alte interese, mai degrabă îți vezi de treaba ta și de tot ce ți-a ocupat timpul și până acum. Astăzi permite-ți să fii un pic egoist.

Vărsător
Acolo unde sunt emoțiile tale, acolo este și marele benefic care are grijă să extindă și să lumineze calea pe care mergi. Nu ezită să accepți o provocare interesantă.

Pești
Acasă este sectorul unde te poți gândi că ai schimbă ceva sau că ai vrea să faci o achiziție importantă. Consulta-te cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie. 

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *