Horoscop

Horoscopul zilei de azi JOI 20 AUGUST 2020. Ce e de reparat?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ceva nou si neasteptat se arata la orizont. Este timpul sa lasi trecutul in urma si sa pasesti inainte spre o noua viata. Desi s-ar putea sa te ingrijoreze putin viitorul, nu ezita sa continui drumul. Vei vedea, treptat, cat entuziasm se prefigureaza.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te simti optimist si vei putea astfel sa mergi inainte spre indeplinirea obiectivelor. Fa din responsabilitatile tale cele mai importante prioritati. Dar nu neglija viata personala. Incearca sa echilibrezi totul si sa iti lasi timp si pentru familie si prieteni. Alaturi de ei iti vei reincarca bateriile si vei putea sa iti cresti stima si increderea de sine.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este timpul sa iti asumi un pas curajos inainte. Ai incredere in tine si in toata planificarea atenta pe care ai facut-o in ultimele luni. Realizeaza cat de multe rezultate culegi din munca sustinuta, dar doar daca esti dispus sa faci pasul urmator. Oportunitatea e aici. Tot ce trebuie sa faci este sa sari in ea. Actioneaza din credinta si incredere, in loc de frica si restrictie.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Ai multa energie azi la dispozitie insa este foarte puternica si neregulata. Ai tot ce iti trebuie sa faci schimbari majore dar oportunitatea de a te rupe de orice restrictie te poate tine in spate. Imbratiseaza noul cu curaj, aspecte proaspete din viata ta care sunt reale cu natura ta iubitoare de libertate. Da-i sufletului tau loc sa respire pe masura ce faci o lunga plimbare prin natura dupa-amiaza.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Incearca sa-ti limitezi nivelul de stres si anxietate pentru a putea face treaba mai buna. Ai nevoie si de distractie, fara sa iei lucrurile chiar atat de in serios. Desi unii ar putea sa te considere frivol, distractia este, totusi, antidotul stresului. Chiar daca muncesti serios, nu trebuie sa te epuizezi.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Evita tensiunile si conflictele cu prietenii sau familia. Ramai flexibil si deschis la punctele de vedere ale celorlalti. Poti gasi alte alternative pentru aceeasi situatie. Daca nu esti de acord cu parerea cuiva, incearca sa nu fii prea patimas si sa accepti ca pot exista si alte solutii.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Astazi poti fi testat, deci asteapta-te la neasteptat. O bucata mare din viata ta poate fi supusa intrebarilor acum iar tu sa fii fortat sa asculti aceasta muzica. Este ceva ce rezoneaza drept adevar cu fiinta ta interioara ? Daca da, trebuie sa fii capabil sa faci fata acestei provocari. Daca te zbati in ceva acum, poate ca este un semn ca ai nevoie de o schimbare majora de viata.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astazi este o zi fantastica, deci fa tot ce poti din ea. Daca esti pregatit mental si emotional sa pornesti intr-o noua calatorie palpitanta a vietii, oportunitatea se va prezenta. Energia este rapida si o vei simti din plin. Poti lucra armonios azi cu gadgeturi electrice si cu noile tehnologii. Desprinde-te de tot ce este conventional si cauta moduri noi si diferite de a trai care te fac sa te simti liber si bine.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai tendinta sa te retragi in carapacea ta si sa te indepartezi de ceilalti. Te simti obosit si lipsit de chef. Poate ar fi indicat sa te ingrijesti putin de starea de sanatate pe care ai neglijat-o in ultima vreme. Ai mai multa grija de tine, pentru a putea sa te ocupi si de celelalte responsabilitati.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Poate ca nu vei face lucrurile asa cum ai fi vrut azi, dar nu te agita din cauza asta. Fii bland cu tine daca inca mai ai unele lucruri nefacute la finele zilei. Oamenii pot aparea de pretutindeni, solicitandu-ti atentia mult timp. Asculta, fii prezent si incearca sa nu te gandesti la ce puteai face in timp ce esti cu ei.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Ziua de azi poate fi plina de schimbari subite si evenimente neasteptate. Energia este electrica si puternica. Oamenii vor actiona in moduri haotice si cu izbucniri puternice. Incearca sa ramai centrat si mentinut pe focusul tau. Tine minte ca acum este momentul sa faci o miscare daca doresti sa te eliberezi de anumite limitari. Ai incredere in actiunile tale si fa sa se intample.

Daca vrei sa imi scrii despre ce simti, ce te apasa, sunt AICI si te astept. Cristina Sfatulparintilor.ro

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Petreci ziua alaturi de oameni pe care ii iubesti si care te iubesc cu adevarat. Acesta este un moment placut care te ajuta sa te eliberezi de stres. Orice acorduri ai de parafat azi, esti pe cale sa atingi rezultatele dorite cu ele. Daca ai probleme juridice, ele sunt pe cale sa se solutioneze in favoarea ta. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *