Horoscop

Horoscopul zilei de azi JOI 8 OCTOMBRIE 2020. Ce ai de clarificat?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi pari ca ai un singur lucru in minte si anume sa te distrezi si sa te bucuri de prieteni si de cei dragi. Ai nevoie de compania lor acum. Trebuie sa iti uiti ingrijorarile si sa pasesti in afara in viata ta de zi cu zi. Dorinta ta de baza de a evada din realitatea curenta din cand in cand sta la baza abilitatii tale de a face fata stresului si anxietatii care deseori te bantuie. Fa-ti timp sa te relaxezi pe seara. Orice contact cu oamenii mai tineri va fi o gura de aer proaspat.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Astazi poti fi bantuit de incertitudine si stres iar aceasta tendinta te-a epuizat in ultimul timp. Reactionezi analizand oamenii si situatiile pana la cel mai mic detaliu incercand sa iti dai seama de cum merg lucrurile iar asta nu te ajuta cu nimic. Cel mai bine este sa iti opresti mintea din aceasta activitate frenetica si din aceasta anxietate despre fiecare aspect. Lucrurile vor incepe sa arate bine. Mintea va deveni clara si vei vedea adevarata lumina a situatiei. O vester buna poate veni azi la tine care pica excelent pentru situatia ta financiara.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Relatiile interpersonale sunt prioritatea ta numarul unu astazi. Exista un potential pentru noi dezvoltati care se vor dovedi foarte pozitive pentru tine, permitandu-ti sa culegi cele mai bune beneficii. Este o zi buna sa ceri ajutorul de la cei ce stii ca te poti baza pe ei si sunt dispusi sa ajute. Vei avea si oportunitatea sa termini lucrurile nefinalizate azi, poate chiar o datorie, ceva ce iti va permite sa respiri mai bine de usurare.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Astazi te vei simti sub o presiune considerabila. Ai toata ziua in fata si agenda si programul iti sunt pline ochi. Daca ar fi sa te ocupi de absolut tot ce este pe lista, ar trebui sa o iei deja la fuga. Insa stelele sunt de partea ta si te vor ajuta sa le aduci pe majoritatea la bun sfarsit fara sa te epuizezi in totalitate. Determinarea si dinamismul tau sunt in crestere, deci nimeni si nimic nu iti vor sta in cale.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Pregateste-te pentru o zi minunata, pozitiva si inaltatoare astazi. Ai asa de multa energie si pofta de viata incat nu ai cum sa te abtii sa nu te implici in tot felul de abordari creative. Canalizeaza-ti dinamismul si creativitatea in proiecte de care iti pasa si te vei bucura de beneficiul adus de acestea in viitor. Starea de spirit este sus pana la cer pana la pranz si te poti uita in fata spre vremuri grozave inconjurat de prieteni si cei pe care ii iubesti.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Subiectele de familie au toata atentia din partea ta astazi. Probleme diverse au aparut la suprafata. Acestea au legatura cu domiciliul si relatia din familie sau la fel de bine cu finantele comune. Trebuie sa te concentrezi si sa te focusezi pe fiecare aspect pe rand. Nu da drumul niciunuia pana nu te-ai lamurit ca ai pus totul la punct in ordine. Din acel punct incolo, starea de spirit iti va creste si iti va fi mult mai usor sa abordezi aproape orice iti apare in cale.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Astazi te simti super-sociabil si esti deosebit de incantat de faptul ca ideile tale au cucerit multe persoane. Starea de spirit iti este ridicata si planifici mici escapade care iti vor creste buna dispozitie viitoare si mai mult. Vei fi in cea mai buna pozitie posibila ca sa gasesti solutii la orice preocupare a familiei de azi.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Subiectul arzator pentru tine acum sunt finantele. Fa o prioritate din a te ocupa de acest aspect si dupa aceea vei vedea ca te vei relaxa mult mai usor. Ziua este perfecta sa iti socotesti bugetul si sa faci planuri financiare care sa iti aduca linistea mintii. Stelele oricum iti zambesc cu bunavointa la toate eforturile. Spre seara, vei putea sa iei totul mai usor. O invitatie neasteptata de a iesi te va incanta.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astazi te simti cu dispozitiile schimbatoare. Pe de-o parte, esti plin de energie si dinamism, dornic sa faci lucruri. Pe de alta parte, esti enervat de felul in care altii se poarte si asta te influenteaza destul de mult. Incearca sa stabilest un echilibru. Implica-te in activitati care iti aduc bucurie si incearca sa iti controlezi caracterul si izbucnirile. Asta te va ajuta sa iti indulcesti relatiile interpersonale.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Astazi te simti destul de introvertit si nu prea ai mare apetit pentru nimic. Nu te ingrijora. Pofta ta de viata va reveni in curand. Intre timp, de ce sa nu iti pui treburi in ordine ? Ar putea fi o zi buna pentru a incheia anumite proiecte sau socoteli si fii pregatit pentru ca sunt mari sanse sa intalnesti la munca o oportunitate interesanta.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astazi simti nevoia sa iesi cu prietenii si sa sa te simti bine. Incearca sa iti controlezi nervii si caracterul in orice conversatie ce are loc. Nu insista ca opinia ta este singura care merita ascultata si nu te lasa nici manipulat. Este singura cale ca sa ai o zi agreabila. Pana dupa-amiaza, vei realiza ca ai anumiti suporteri infocati pentru ideile tale si vei putea sa arati tuturor ce fel de persoana esti.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai fost cam confuz in ultimul timp atunci cand ai inceput sa te indoiesti ca strategia pe care ai urmat-o in viata profesionala functioneaza sau nu. Nu te teme, vei incepe sa realizezi ca ai avut dreptate tot timpul. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *