Horoscop

Horoscopul zilei de azi LUNI 24 AUGUST 2020. Fă ceea ce este corect!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi, curiozitatea ta poate fi cheia de a transforma o relatie statuta – si facand asa, vei descoperi o bucata din tine de care te-ai ratacit de ceva vreme. Unii oameni din trecutul tau detin secrete care te vor ajuta sa te schimbi in mai bine, deci nu ii da la o parte din drumul tau pentru ca si asa nu ii vezi foarte des. Tipare vechi din relationari vechi pot reveni dar se pot simti confortabil, nu neplacut. Tu ai evoluat mai mult decat au facut-o acesti oameni si vei intelege acest lucru clar.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Tu esti o persoana generoasa si nu e de mirare ca lipsa ta de egoism este ceva dupa care oamenii te retin. Asigura-te ca aceasta reputatie a ta de azi se refera la lucruri de care oamenii au nevoie – precum o aspirina, un pachet de servetele, o guma de mestecat si asa mai departe. In acest fel, poti fi persoana ce vine in ajutorul cuiva de langa tine. Nu fii surprins daca, dovedindu-ti valoarea umana, ii faci pe alti oameni sa te bazeze pe tine chiar si mai mult.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca lucrurile nu au devenit serioase intre tine si o alta persoana draga tie, inseamna ca trebuie sa dai semnale mai clare sau sa il/o curtezi mai agresiv. Este timpul sa lasi zidurile jos si sa lasi sa se vada ce simti cu adevarat. A ramane expus emotional iti poate parea infricosator dar nici nu vei ajunge nicaieri daca nu faci o miscare. Nu subestima puterea muzicii care sa te ajute sa spui ceea ce ai de spus. Versurile melodiilor sunt poezie si te pot ajuta sa te exprimi intr-un mod captivant si eficient.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Perioada recenta de crestere incepe sa se mai incetineasca. Nu este ca nu ai avea ceva nou de invatat, ci ca ai nevoie si de un proces de asezare a lucrurilor pe care deja le-ai aflat si asimilat. Pune ideile noi in practica si incepe sa lucrezi la ceea ce ti-ai promis ca vei face. Nu este acum timpul sa iti expandezi orizonturile si mai mult sau sa incerci sa ajungi la capatul drumului. Este timpul sa tii de ceea ce ai deja pe farfurie si sa termini. O lectie importanta de invatat este sa derulezi un proiect, nu doar sa il descoperi si sa il initiezi.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Ai avut cumva vise ciudate care sa includa imagini mai dure si care sa te agite ? Pot fi mesaje importante de avertizare sau pot fi creativitatea mintii tale care nu se odihneste atunci cand corpul doarme. Foloseste-ti talentele de perceptie azi si iti poti da seama despre care caz este vorba. Incepe prin a discuta cu prietenii despre orice viziuni nocturne ai si sa va dati seama impreuna despre posibilele semnificatii.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Un comentariu inocent poate escalada intr-o conversatie delicata cu un membru de familie, dar din fericire nu esti tu persoana sa bagi pumnul in gura cuiva. Ar trebui sa tii capul in jos smerit si sa eviti drama pentru ca iti poate strica ritmul zilnic si te poate opri din a face orice productiv. Aspectele de familie nu trebuie sa fie toate treaba ta, deci chiar daca simti nevoia sa intervii ca sa aperi onoarea cuiva, nu o face. Lasa fiecare om sa isi duca propriile batalii si sa ajunga la propriile sale concluzii.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Este un timp in care sa mergi inainte si este un timp in care sa stai pe loc – asa cum e azi. nu incerca sa creezi proiecte noi, ai destula treaba curenta. A fi ocupat nu e acelasi lucru cu a fi important – foloseste-ti timpul liber disponibil si bucura-te de el. Opreste-te din a cauta noi munti de escaladat si doar aseaza-te si bucura-te si tu de locul in care esti acum in viata ta. Este o zi buna si sa recuperezi vesti cu un prieten drag cu care nu ai mai vorbit. Da un telefon – se va bucura sa te auda.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

O munca creativa a unei cunostinte cu prea corespunde cu sensibilitatile tale estetice dar persoana este absolut fascinata de ce a facut – sa ii spui sau nu ce gandesti ? Nu – astrele iti spun ca ceva asa de personal precum o munca de creatie nu poate fi judecata obiectiv. Totul este subiectiv si nu poate fi gradat in niciun fel. Nu trebuie nici sa minti si sa spui ca iti place foarte mult, dar nu rani omul spunand ca nu crezi ca e bun sau frumos. Doar sustine faptul ca persoana creaza ceva.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceasta zi va incepe cu o mare portie de energie buna – si poate fi prea mult si prea mare pentru tine de gestionat. Asa de multa energie pozitiva si entuziasm te poate face sa iti fie greu sa te concentrezi la rutinele zilnice, iar dupa-amiaza vei simti nevoia sa incetinesti ritmul pentru a participa la un eveniment social unde meriti sa stralucesti. Viata ta sociala este activa, deci poate e cazul sa investesti in cateva piese noi de vestimentatie.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

O colaborare cu un coleg de munca sau cu un prieten merge bine acum si va continua sa mearga din ce in ce mai bine pe masura ce ziua avanseaza. Armonia se datoreaza faptului ca voi va focusati pe partea creativa a lucrurilor si asteptati pana cand ideile sunt clare inainte de a le pune in actiune. Este foarte intelept sa nu o iei prea pe repede inainte pentru ca altfel poti ajunge intr-un colt de unde sa iti fie aproape imposibil sa iesi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Orice drame personale, probleme sau ingrijorari ai in minte acum nu trebuie sa ramana doar in mintea ta ca sa iti creasca stresul –vorbeste-le cu prietenii tai. Acesti oameni te cunosc, deci vor fi plini de intelegere, compasiune si ajutor. Te vor ajuta sa lasi in urma aceste probleme sau macar sa le reasezi intr-o perspectiva corecta. Dupa ce te vei elibera de probleme, vei putea sa le vezi exact asa cum sunt si vei vedea si moduri clare de solutionare.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Cand a trecut asa de repede timpul ? Te simti ca si cum ultimele saptamani au zburat cu viteza luminii si azi te poti intreba daca nu cumva ai fi putut face cu timpul acesta altceva mai bun. Regretele sunt o energie inutil risipita, deci doar incearca sa te focusezi pe ce iti face viitorul mai bun. Incepe prin a fi mai disponibil pentru oamenii din jurul tau. Cand ajuti pe altii, te ajuti cu adevarat si pe tine. Nu are cum ajutorul dat unui om in nevoie sa fie o risipa a timpului.

sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *