Horoscop

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 9 SEPTEMBRIE 2020. Acu-i acu’!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te preocupa gasirea unor solutii pentru niste situatii care te streseaza de multa vreme. Nu ezita sa ceri sfaturi rudelor sau prietenilor in care ai foarte mare incredere. Fii clar si onest despre ceea ce se petrece in viata ta.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poate ca nu este cea mai buna zi posibila, dar nu e nici cea mai proasta. Daca lucrurile nu merg cum vrei tu, distanteaza-te de situatie. Fa un pas in spate si devino un observator detasat, in loc sa te ambalezi. Urmareste cum se rezolva lucrurile si vei avea o zi destul de calma. E o oportunitate pentru introspectie.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai fost sub asa de multa presiune in ultimul timp incat rezervele de energie par golite. Ai fost secatuit si parca nu ai destula energie sa rezolvi probleme arzatoare care apar la interval. Ai nevoie de o pauza si de incarcarea bateriilor. Fa asta neaparat. Ai nevoie de cate o odihna ocazionala daca vrei sa te ridici la nivelul provocarilor oferite de viata.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Pesimismul si melancolia care te-au sacait in ultima vreme se ridica si incepi sa vezi lucrurile intr-o lumina mai pozitiva. Asta e tot ce ai nevoie ca sa fii ajutat sa te deblochezi si sa depasesti orice obstacole ce te-au tinut pe loc. Vei reusi acolo unde inainte ai esuat.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Starea de spirit iti este destul de ridicata azi. Ai timp pentru tine si poti sa faci o mica pauza si sa te uiti la viata ta mai detasat. Vei avea claritate ce vrei, te vei impamanta si incarca bateriile pentru perioada ce urmeaza. Intotdeauna sa lasi ratiunea si instinctul sa te calauzeasca spre a nu fi dezamagit.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Este un moment prielnic sa-ti pui lucrurile in ordine si sa gasesti noi modalitati prin care sa gasesti o solutie valoaroasa. Nu ii lasa pe ceilalti sa te convinga ca nu ai dreptate, daca tu simti altfel. Actioneaza cu prudenta, cu ratiune si bazeaza-te pe propria judecata de valoare.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Lucrurile merg conform planului si te simti destul de calm si usurat. Asta se datoreaza propriilor tale eforturi. Poti sa faci o miscare buna in acest climat pozitiv spre implinirea dorintelor tale. Nu lasa pe nimeni sa te faca sa crezi mai putin in tine. Ai incredere in judecata ta.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Este o zi potrivita sa ai cu tine insuti un dialog si sa te clarifici unde te afli pe multe subiecte de viata, atat pe plan emotional cat si practic. Rutina zilnica se va potoli putin si asta te ajuta sa te relaxezi. Fa-ti timp pentru tine si rezolva-ti si nevoile si dorintele. Focuseaza-te pe sanatate si ai grija de cum arati. Fa tot ce poti sa iti cresti starea de spirit.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceasta este sansa ta sa afli cat de departe poti merge si care iti sunt limitele. Descopera adevarata masura a abilitatilor tale. Acest lucru te va ajuta sa rezolvi orice problema fara a te epuiza psihic si fara sa pierzi controlul situatiei. Imediat ce ti-ai pus lucrurile in ordine, vei fi gata sa incepi noi proiecte. Incearca sa nu lasi familia sa se puna in calea ta.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Haosul si dezordinea par a domina totul in jur si asta este enervant. Nu ai putut sa ii judeci pe altii corect sau nu ai putut lua o decizie corecta. Incearca sa gasesti timp sa te regrupezi si sa iti clarifici mintea. Asta te va ajuta sa vii cu o oarecare razbunare si sa iti pui treburile in ordine.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Dificultatile si tensiunile pe care le experimentezi te mentin cu picioarele pe pamant. Esti predispus sa sari la beregata altora, deci incearca sa te mentii calm, inghite-ti vorbele de furie si afiseaza un chip curajos la inaintare.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Trebuie sa fii prevazator azi, pentru a putea anticipa orice miscare. Analizeaza fiecare situatie in detaliu, fa-ti diverse scenarii, astfel incat sa nu fi luat prin surprindere de evenimentele care s-ar putea petrece.

sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *