Horoscop

Horoscopul zilei de 1 AUGUST. Cine face jocurile azi?

Berbec

Aspectele actuale vin într-un mod pozitiv pe casa carierei, ceea ce înseamnă că acolo aveți parte de speranțe, oportunități, gânduri pozitive. Încercați să vă relaxați mai mult, să vă odihniți. Folosiți culoarea roz și cifra 5 pentru un plus de energie pozitivă.

Taur

Orice problemă, nelămurire pe care o aveți în acest moment poate fi rezolvată cu calm, răbdare. Încercați să nu puneți totul la suflet și să fiți obiectivi în aprecieri. Folosiți culoarea galben deschis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Încercați astăzi să nu vă mai gândiți la schimbările pe care vreți să le faceți sau la lucrurile care va scot din zona de confort. E un moment bun pentru a trăi în prezent, lăsând viitorul pentru mâine. Folosiți culoarea bej și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Rac

Prietenii sunt cei care vă pot propune diverse activități interesante și nu v-ar strica să ieșiți din zona de confort. Familia are nevoie de atenția voastră în mod egal. Folosiți culoarea portocaliu deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a petrece momente frumoase cu prietenii sau cu familia, pentru a vă relaxa si chiar pentru a sărbători, de ce nu. Folosiți culoarea roșu deschis și cifra 7 pentru un plus de energie pozitivă.

Fecioară

Încercați să luați părțile pozitive din toate situațiile cu care vă confruntați astăzi. Oamenii din jur vor să vă ajute sau să vă susțină, numai ca trebuie sa le indicați cum pot face acest lucru. Folosiți culoarea alb și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Balanță

Nu ar strica să vă relaxați mai mult, mai ales dacă în ultima perioadă de timp nu prea ați avut timp pentru propria persoana sau pentru a vă odihni. Aspectele actuale susțin casa sau schimbările pe care vreți să le faceți în acest sector. Folosiți culoare galben închis și cifra 2 penteu mai mult noroc.

Scorpion

Pe de-o parte există un conflict sau o situație care nu vă dă pace, iar pe de alta doar timpul este cel care va decide cum se vor concretiza lucrurile. Încercați să mai lăsați lucrurile să vină și de la sine. Folosiți culoarea albastru și cifra 9 pentru o energie benefică.

Săgetător

E un moment bun pentru a lăsa în spate discuții sau situații neplacute care în trecut v-au deranjat. Prezentul trebuie să vă fie încărcat doar cu energie pozitivă. Folosiți culoarea fucsia si cifra 7 pentru mai multă energie pozitivă.

Capricorn

Chiar dacă aveți anumite frici legate de o situație anume, asta nu înseamnă ca un pic de credință nu ar putea rezolva ce vă deranjează. Legea atracției funcționează în moduri nebănuite. Folosiți culoarea alb și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Dacă până acum aveați anumite așteptări din partea anumitor persoane, asta nu înseamnă ca ele nu merită încrederea voastră. Poate în acest moment se confruntă cu anumite situații sau plus și simplu nu sunt dispuse să comunice cu nimeni. Folosiți culoarea galben lămâie și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale sunt surori cu dorul de ducă, ceea ce înseamnă că abia așteptați să plecați undeva sau să faceți tot felul de activități interesante. Folosiți culoarea albastru marin și cifra 7 pentru mai mult noroc.

impact.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *