Horoscop

Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 13 IUNIE 2020. Esti gata de aventură?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca intentionezi sa te casatoresti, astazi este o zi tocmai buna sa cumperi inelul sau orice altceva pentru a face un pas in acea directie. Una peste alta, aceasta zi este una destinata activitatilor ce au legatura cu relatia ta de iubire, iar pana la finele zilei, ar trebui sa fii in al noualea cer. Nu irosi starea astrala dedicata relatiei cu activitati sau ganduri ce nu au nicio legatura cu ea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Esti predispus sa intri in tot felul de conflicte sau contraziceri inutile azi. evita orice confruntare deschisa. Si disputele legale te pot deranja azi. Incearca sa faci o relaxare, o meditatie, asculta o muzica linistitoare in casti, fa orice poti pentru a te destresa. Mai bine amani orice activitate importanta a zilei decat sa te prezinti in ea cu nervi.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi este o zi in care sa iti reversi atentia si iubirea asupra locuintei tale. Aceasta poate beneficia de un cadou din partea ta – un nou covor, o perdea frumoasa sau chiar o noua bucatarie. Oricum, orice poti face frumos pentru spatiul tau, fa. Acest tip de activitati iti vor umple nu doar ziua ci mai ales sufletul. O casa de care iti este drag este tocmai buna pentru a gazdui rude, prieteni, colegi, cunostinte.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Un lant de responsabilitati domestice te cam asteapta ; astazi este o zi in care constientizezi cat de lung este acest lant. Sunt sanse ca aceasta presiune mare de munca pe umerii tai sa se reflecte in corp sub forma unui puseu de tensiune arteriala. Insa daca stii, poti preveni. Ia-o mai ponderat, mai si amana, mai si cere ajutor. Nu mai presupune ca stii cum vor reactiona oamenii ; evita sa fii asa de mandru ca sa nu ceri sustinere.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Astazi te poti simti mult mai emotional decat de obicei si este chiar bine sa iti impartasesti sentimentele cu prietenii si cei dragi. Pentru cei ce cauta un partener de viata, aceasta poate fi perioada in care sa te lasi prins in mreje. Vei capata o noua perspectiva despre unele subiecte de munca. Oricum, ziua va fi diferita fata de normal.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Iti vei incepe calatoria, o noua calatorie, spre succes pe un drum care este plin cu tot felul de oportunitati dar si munca. De fapt, munca sustinuta si dedicata va fi cheia pentru orice progres de care vei beneficia in viitor. Evita scurtaturile si sa stii ca toata zbaterea si orice sacrificiu vor fi recompensate din plin de ce vei culege. S-ar putea sa lasi unele oportunitati sa treaca pe langa tine din cauza temerii de a risca.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Astazi ti se promite o cantitate mare de mandrie si bucurie dinspre copiii tai care vor aduce acasa starea de glorie. Si castiguri financiare sunt in plan pentru unii din zodia ta si daca e cazul tau, ia in calcul sa pui bani deoparte pentru anumite afaceri lucrative. Cei ce se ocupa de actiuni de bursa sau cei ce imprumuta bani vor avea o zi benefica, din pricina farmecului personal dat de aceasta zi.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Te-ai putea astepta ca ziua sa fie la fel de banala ca multe din cele care au mai fost. Dar nu uita ca intotdeauna dupa ploaie sunt sanse mari sa vezi curcubeul. Dansul planetelor azi iti pregateste o schimbare pentru o zi de maine mai buna. Continua sa speri si, cine stie, vei da nas in nas cu ceva atat de interesant incat nici nu te-ai fi gandit vreodata !

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astazi te vei putea surprinde umar in umar cu Norocul. Ascute-ti aptitudinile variate pe care le ai pentru ca in curand va fi nevoie sa le folosesti din plin, datorita oportunitatilor ce abia te lasa sa respiri. In afara de noroc, esti predispus sa atragi si bunavointa Universului si, deci, a oamenilor si situatiilor, asadar joaca-ti cartea bine printr-o atitudine pe masura.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Rabdarea este cea pusa la incercare cand cineva are de-a face cu o situatie mai controversata ; rabdarea este cea care iti poate fi pusa la incercare azi. Cheia este sa ramai calm. Evita sa intri, sub orice forma, intr-o cearta cu cineva din preajma ta azi. norocul poate sa nu fie de partea ta, deci capul plecat sabia nu il taie, spune o veche vorba romaneasca de care e bine sa iti amintesti azi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astazi pare a fi o zi plina cu tot felul de zbateri, insa noroc ca astrele sunt de partea ta si vei fi salvat din a fi escrocat de cineva. Altfel, este o zi plina de evenimente la munca. Ai putea initia dealuri bune de afaceri dar si noi proiecte. Iti vei folosi cam toata energia, deci esti sfatuit sa nu exagerezi pana la ore tarzii ci din contra, sa pleci ceva mai devreme si sa iti dedici timp pentru relaxare si incarcare de rezerve.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Atentia zilei iti este prinsa in cea mai mare parte de familie sau copii. Din fericire, esti predispus sa primesti numai vesti bune care sa te faca mandru de copiii tai. Poti sa le oferi un cadou de recompensa sau ii poti scoate in oras. Oricum, petrece timp de calitate cu copiii astazi ; aceasta este tema zilei pentru tine. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *