Horoscop

Horoscopul zilei de azi VINERI 25 SEPTEMBRIE 2020. Cine este adversarul tău?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te-ai tot gandit si asteptat sa mergi la un eveniment social, o activitate de grup sau poate o escapada cu persoana iubita, dar circumstante in afara controlului tau iti pun obstacole neasteptate in cale. Nu te panica. Daca esti concentrat, poti gasi o cale separat de obstacole ca sa faci ce iti doresti. Daca esti implicat in proiecte creative, te poti simti blocat azi si usor emotional si moale. Va trece curand starea.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Desi te-ai simtit destul de puternic fizic in ultimele zile, astazi te poti simti ca si cum esti sub apa. Ai putea chiar sa simti ameteala. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, dar ar fi bine sa iei totul mai usor. Nu face exercitii fizice daca nu te simti in stare. Odihneste-te. Chiar daca trebuie sa amani unele sarcini, va fi mai bine asa pe termen lung.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Subiectele emotionale pot tine capul de afis la un eveniment social sau o reuniune de grup de vreun tip. Cei din preajma ta se pot simti stresati si emotionali si ei, deci pregateste-te pentru orice. Incearca sa stai in afara confruntarilor pasionale si nu pune gaz pe focul aprig. In momente ca acestea, unele incercari nu vor face decat sa cauzeze atentie nedorita asupra ta. Ramai centrat.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Stresul poate coplesi pe cineva din mediul tau casnic astazi si deci si pe tine. Aceasta persoana se poate simti vulnerabila emotional. Cea mai mica iritatie ar fi sa faca o criza de nervi. Incearca sa usurezi situatia stand departe din calea sa. Nu oferi sfaturi oricat de bine intentionate ar putea fi. Aceasta persoana trebuie sa se lamureasca singur in liniste despre ce il/o deranjeaza. Distanteaza-te si vezi-ti de treburile tale.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Prietenii, vecinii si rudele se pot simti stresati si emotionali, chiar explozivi astazi. Nu este o zi buna ca sa initiezi comunicari intense cu ei. Mentine-ti vorbele putine si usoare ca energie. Este o zi buna sa stai cat mai mult timp posibil acasa si sa citesti, mai ales ca mintea iti este receptiva la idei neobisnuite. Documentarele, videourile de pe net pot fi foarte bune acum.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Ia o pauza azi si fa un bilant personal. Ziua este perfecta pentru o introspectie. Ti se va oferi ocazia sa te distantezi de toata agitatia care se petrece in jurul tau si sa te gandesti la ceea ce vrei cu adevarat. Examineaza metodele prin care poti obtine ceea ce-ti doresti. Nu exagera, insa. Va trebui sa pastrezi legatura cu viata si cu realitatea.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Poti auzi de la unele cunostinte ca au ingrijorari despre aspecte financiare. Nu le pune la suflet si nu te ingrijora pentru propria ta stare financiara. Tendinta despre care ti se spune fie nu e reala fie isi va reveni. Esti pe directia buna cu banii. Nu lua nicio masura sau actiune drastica inca. Asteapta sa vezi ce se intampla. Mai mult ca sigur, vei respira usurat curand dupa falsa alarma a panicii emotionale a altora.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Stresul oprimant de pe tine si pe cei apropiati iti poate cauza conflicte in relatii azi. Incearca sa fii obiectiv si sa solutionezi lucrurile rational in loc sa te sfarami in bucatele. Evita sa fii sufocat in certuri in care ai putea spune lucruri pe care sa le regreti. Nu lasa aceasta situatie temporara sa acopere ce e mai bun din tine. Fa eforturi sa ramai focusat si relaxat. Maine lucrurile revin la normal.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Lucrurile se dezvolta la o viteza vertiginoasa si va trebui sa afisezi niste reflexe fulgeratoare pentru a putea raspunde evenimentelor in timp real. Aceasta este singura modalitate de a nu pierde controlul asupra situatiei. Nu lasa nervii sa te domine si incearca sa iti controlezi temperamentul. Altfel risti sa te gasesti in situatia in care vei face si vei spune lucruri pe care sa le regreti apoi. Foloseste-ti ratiunea, ramai calm si vei reusi!

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Stresul iti poate juca feste astazi. Ai putea sa iti pierzi temporar ambitia si sa ramai intrebandu-te daca se merita tot ce faci. Nu este o zi indicata sa incepi un proiect nou sau sa te implici in discutii cu miza importanta. Stai acasa si odihneste-te daca poti. Ai putea rata sa faci unele sarcini, dar este mai bine asa acum. Trateaza-te cu o carte buna de suflet si cu putina inghetata.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Astazi pot veni spre tine dezvoltari noi surprinzatoare in prietenii apropiate sau in relatii de iubire. Cineva se poate muta departe sau chiar mai aproape de tine. Asta poate fi nelinistitor la inceput dar vei fi fericit dupa ce te obisnuiesti cu ideea. Evenimentele sociale sau activitatile de grup pot aduce si ele evenimente neasteptate spre tine. Fii pregatit pentru orice.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Esti gata sa reexaminezi mai multe aspecte ale vietii tale si sa schimbi strategia acolo unde vezi ca n-ai obtinut rezultatele dorite. Pune capa situatiilor care nu te conduc nicaieri si incepe ceva nou, mai bine organizat. Stii ce vrei si esti constient de punctele tale forte. Acest lucru iti permite sa fii mai dinamic si mai indraznet spre viitor. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *