Horoscop

Horoscopul zilei! Fecioarele au relaţii bune cu lumea din jur

În sfârşit soare şi pe stradaă ta: e o zi frumoasă, fără că vreun nor să strice orele petrecute în compania persoanei iubite. Totul e în perfectă armonie, că un joc în care va răsfăţaţi unul pe celălalt cu gesturi tandre. Abordezi o atitudine copilărească, ceea ce-l face pe partener să se simtă mai important în ochii tăi. Ai în mâinile tale fericirea celuilalt şi faci tot posibilul să i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă ţine e la cote maxime, dorind să-i dăruieşti celui drag tot ce are nevoie, ba chiar mai mult, cu o generozitate ieşită din comun.

Taur
Stai de vorba cu persoană iubita şi puneţi ţară la cale pentru perioada următoare. Aveţi amândoi starea potrivită pentru a ascultă cu atenţie şi de a exprimă cu mai mult curaj ce aveţi fiecare în minte, căci dialogul se desfăşoară pe un teren echilibrat, armonios, paşnic, în care amândoi va aflaţi pe acelaşi nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozităţi mai vechi, atmosfera lejeră fiind excelenţă pentru a va ascultă unul pe altul şi cu inima. Pui mare preţ pe sfatul şi susţinerea partenerului.

Gemeni
Nu încerca să repari azi problema în care eşti deja prins de ceva vreme, pentru că azi nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumi inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă. Opreşte-te un pic din acest film de acţiune şi permite-ţi o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insişti să termini totul acum, vei începe să descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteai să le vezi. Eşti obosit, deci mai degrabă ţi-ai lua o zi de vacanţă, în care să nu faci nimic, pentru că oricum nu-ţi prea iese.

Rac
Relaţia de iubire nou începută înaintează într-o direcţie promiţătoare ce te motivează să depui şi mai multă pasiune în acest sens. Primeşti din partea celui care ţi-a furat inima, energie pozitivă, interes de a clădi ceva solid împreună, susţinere şi înţelegere, adică valorile potrivite pentru o iubire adevărată şi de viitor. Primeşti din partea să anumite semnale care îţi oferă garanţii certe că te vei putea baza pe el de acum înainte, că şi el doreşte să mergeţi mai departe cu încredere deplină în relaţia care prinde contur din ce în ce mai bine.

Leu
Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuiesti atent la paşii următori, că să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz. Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăti neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct că să nu te ia nimic prin surprindere. Prudenţă de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând, când roadele strategiei tale de acum se vor arată, profitabile.

Fecioara
Ai relaţii bune cu lumea din jur, echilibrate, moderate, fără a ajunge la extreme nici cu bucuria, nici cu tristeţea, nici cu furia. Ai parte de o atmosfera paşnică, caracterizată de reconcilieri şi împăcări, în cazul unor conflicte mai vechi, cu şansă că totul să revină la normal după o perioada mai dificilă. Îţi dai seama că ai nevoie de societate, oricum ar fi ea, şi încerci să te bucuri de prezenţa celor din jur, fără a pretinde imposibilul de la oameni. Stai cât mai mult în acest anturaj că să-ţi încarci bateriile cu energie pozitivă.

Balanţă
Viaţă de cuplu este motiv de împlinire pentru ţine, deoarece partenerul te răsfaţă cu gesturi de afecţiune, copiii te înconjoară cu maximă iubire şi tu, la rândul tău, dăruieşti tot ce ai mai bun în suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiţi. Veştile bune curg din toate părţile, poate chiar apare şi un prilej de sărbătoare în familie, cum ar fi o logodnă, un botez sau alte evenimente care te aşează pe ţine în centrul atenţiei şi te încânta cu tot ce poate fi mai bun de la cei care ţin cu adevărat la ţine. Azi poţi spune cu mâna pe inima că eşti fericit!

Scorpion
Nu te juca nici cu nervii celor din jur şi nici cu răbdarea lor, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracţia ta spre distracţie. Chiar dacă tu te simţi bine în pielea ta şi ai tendinţa de a le lua pe toate peste picior, nu ai alături de ţine oameni la fel de relaxaţi. Unii sunt prea rigizi, conservatori, învechiţi şi ar putea înţelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece că o dovadă de superficialitate din partea ta, că atare ajustează-ţi tonul în funcţie de interlocutor, ţinând cont de toanele acestuia.

Săgetător
Este o perioada bună în plan financiar, te-ai putea bucură atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Îţi permiţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, cea care atrage atenţia asupra ta. Vei primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare, existând mari şanse că bugetul să se îmbunătăţească simţitor printr-o mărire de salariu sau o promisiune în perspectiva, pe care abia aştepţi să o obţii pentru că simţi că aduce o senzaţie de confort, de bunăstare, poate chiar de fericire în viaţă ta.

Capricorn
Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la ţine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursa lungă. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapă următoare: la construcţia unui cuplu de perspectiva. Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoană potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!

Vărsător
Fii mai rezervat când vine vorba de investiţii sau cumpărături, pentru că nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cât eşti mai econom şi mai precaut, cu atât vei gestiona mai bine un moment de criză pentru bugetul propriu. Nu te gândi la ce ai în portofel acum, ci la zilele care urmează, pentru că, dacă începi să dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant. Mai taie de pe lista câteva puncte inutile şi trasează priorităţile perioadei următoare cu multă prudenţă în materie de bani.

Peşti
Ai mare grijă la gesturile tale, care ar putea conţine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe alţii, mai sensibili din fire. Poate ţie îţi plac provocările de acest gen, în care să investeşti tot ce ai, dar alţii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresivă şi o interpretează greşit. Poartă-te cu mănuşi, pe cât posibil, cu acei oameni care stau cuminţi în umbră şi nu vor să participe la propunerile tale, pentru că nici măcar stimulentele venite de la ţine nu-i ajută cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *