Horoscop

Horoscopul zilei! Gemenii se simt bine printre oameni

Iubirea nu vine întotdeauna în lumini sclipitoare, ci şi în forme banale, pe care ai fi tentat să le ignori. Totuşi, azi trebuie să fii atent la ce se petrece în jurul tău, pentru că evenimentele prin care treci, deşi mărunte şi nesemnificative, au conotaţii speciale pentru inima ta. E că şi cum cea mai mare iubire a vieţii tale apare în cel mai şters loc, dar, dacă nu te cramponezi de nimicuri, ai putea avea parte, mai apoi, de lucruri deosebite. Nu da cu piciorul la o şansă de iubire doar pentru că nu e vorba de Făt Frumos călare pe cal alb în cel mai romantic peisaj la care ai visat vreodată.

Taur
Unde apari tu, chiar şi cele mai aprinse conflicte au şanse să se aplaneze, pentru că vii cu duhul blândeţii şi reuşeşti să-i linişteşti pe toţi cu o vorba. Nimeni nu şi-ar permite să ridice tonul în faţă ta, pentru că inspiri respect şi autoritate, chiar şi fără a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, soluţii practice la orice situaţie tensionată şi consideri că nu are rost să te cerţi pentru aspecte care oricum îşi vor găsi rezolvarea dacă toată lumea ar coopera paşnic. Ghidează-i şi pe ceilalţi spre găsirea celei mai eficiente soluţii.

Gemeni
Te simţi bine printre oameni, pentru că descoperi în jurul tău tot felul de personalităţi pe care le simţi pe aceeaşi lungime de undă. Unii îţi pot fi prieteni apropiaţi, în faţă cărora îţi este uşor să-ţi deschizi inima. Alţii sunt colegi de nădejde pe care te poţi baza în proiectele începute. Oferă-le şi tu ceea ce ştii mai bine, ceea ce ai în minte şi în suflet, pentru că şi ceilalţi au nevoie de companie, la fel că şi ţine. Şi ei aşteaptă enorm de la persoană ta, deci dedică-te lor cu încredere, pentru că veţi avea cu toţii senzaţia unei zile în care v-aţi mai îmbogăţit cu ceva.

Rac
Cel mai mare duşman al zilei e în mintea ta, pentru că de acolo vin tot felul de semnale negative care te opresc înaintea oricărei iniţiative. Ai vrea să faci multe, dar mereu ceva te ţine pe loc şi acestea sunt fricile şi slăbiciunile tale pe care le laşi să se manifeste în voie. Lupta cu ele, nu le lasă să te domine, pentru că vei bate pasul pe loc fără să duci la îndeplinire ceea ce ai decis. Chiar dacă ai spune că e vocea intuiţiei cea care te mai trage de mânecă, dacă depăşeşti aceste obstacole, vei vedea că eşti capabil de mai multe lucruri decât ai putea crede! Da, poţi, deci lupta cu propriile limite!

Leu
Ai impresia că toate belelele s-au adunat azi în calea ta şi ai numai relaţii tensionate cu oricine. Problema nu pare să fie la ţine, ci la cei din jurul tău, de parcă ai ghinionul de a atrage alături doar oameni nervoşi, stresaţi, arţăgoşi, şi, în asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor şi eficientă. La tot ce propui tu, se trezeşte unul să critice şi să spună nu, iar alţii sar şi mai agresiv la bătaie, cu argumente împotriva tuturor. Ai răbdare, nu alunecă şi tu în capcană nervilor, că altfel va ieşi un război pe cinste. Lasă-i pe ei să se liniştească, mai întâi.

Fecioara
O binefăcătoare gură de aer proaspăt apare datorită unei sume de bani care intră azi în posesia ta. Parcă te mai linişteşti şi tu, scapi de un stres care te apasă pe suflet, şi chiar ai curajul să faci planuri cu acei bani, pentru că vin exact când aveai mai mare nevoie de ei. Fii totuşi cumpătat în administrarea banilor, pentru că ai de ales între a-i canalizezi pe toţi într-o singură direcţie sau spre mai multe, mai mici, care ar putea fi echilibrate dintr-un foc. Cântăreşte atent încotro e mai bine să investeşti acum aceşti bani.

Balanţă
O problema de sănătate îţi cam strică planurile de azi. În loc să te concentrezi la ce aveai de făcut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau eşti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru ţine, în cazul în care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au şi ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, când depăşeşti limitele propriei tale fiinţe, pentru că ce-i prea mult strică: ori alimentaţia greşită, ori stres prea mare, ori muncă prea multă. O pauză ţi-ar fi benefică, în care să acorzi şi tu mai multă atenţiei organismului tău.

Scorpion
Veştile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parcă ai află că s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au îngrijorat în ultima perioada şi pentru care ar fui trebuit să te deplasezi personal la faţă locului. Nici nu mai e nevoie să pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, în altă localitate, semn că orice problema poate fi rezolvată şi prin telefon. Tot de departe se pot ivi azi şi sume de bani, exact când aveai mai mare nevoie, bani pe care deja îi aranjezi pe căprării că să fii sigur că ai acoperit cele mai importante plăti ale acestei perioade.

Săgetător
Oboseală atinge azi cote maxime şi în plan fizic, şi mental, încât nu dai randament în niciunul din domeniile de care te ocupi. Îl iei pe nu în braţe şi refuzi să încerci, pentru că spui din start că nu se poate face! Ba s-ar putea face, dacă te-ai ambiţiona un pic şi mai ales, dacă nu te-ai lasă influenţat şi de cei din jur care privesc lucrurile într-o notă clar pesimistă şi nu văd nimic bun la capătul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, dacă tot nu ai nimic de care să te agăţi pentru a depăşi impasul, poate ar fi bine să stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Capricorn
Cele mai aprinse discuţii vor avea loc în familie, pentru că părinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grijă la ton, indiferent din ce tabăra faci parte, pentru că se pot încinge dispute agresive dacă nu sunteţi atenţi şi unii şi alţii. Energia această, care se resimte între pereţii casei voastre, ar putea fi canalizată şi într-o direcţie pozitivă: părinţii să-şi mobilizeze copiii la diverse activităţi pe placul lor, iar copiii să anime atmosfera din casă printr-o atitudine jucăuşă şi amuzant, dar ţineţi departe, şi unii şi alţii, ironiile şi criticile!

Vărsător
Nu te simţi bine în compania în care te afli azi. Ori ai nimerit într-un mediu neplăcut, în care planează neîncrederea, ostilitatea şi rivalitatea, ori printre străini cu care nu reuşeşti să găseşti nici un subiect comun de conversaţie. Mai bine stai în banca ta, fără să încerci să conversezi din lipsa de altă preocupare, nici să le fii lor pe plac, pentru că oricum relaţiile vor fi dificile şi obositoare. Sunt şi momente când tot arsenalul tău de succes în artă conversaţiei nu funcţionează, dar nu tu eşti vinovat de eşec, ci anturajul neadecvat în care ai nimerit.

Peşti
Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren mînat şi încerci să te porţi cu mănuşi că nu cumva să declanşezi vreo furtună. Di numai peste oameni cu capşa pusă care ori te ceartă de la orice, ori îţi strică ţie toate planurile doar pentru că îi prinzi într-o pasă proastă. Alege cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă ai de a face cu ele, că nu cumva să le deranjezi cu ceva. Nici nu ştii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritaţi şi stresaţi. Fii ferm pe poziţie şi nu te lasă intimidat, dar păstrează dialogul pe teren paşnic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *