Horoscop

Horoscopul zilei! RACII se bucură de liniştea casei lor şi descoperă ceva frumos în orice mărunţiş

Stai pe loc, nu insistă să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzaţie ciudată de blocaj, simţi că orice ai face, tot nu iese, dar poate îţi vei permite o zi de pauză. Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă că ţine, dar un impas poate avea şi o latura pozitivă: aceea că te poţi odihni, fără să mai depui atâtea eforturi. Când vor fi din nou întrunite condiţiile unei evoluţii bune, te vei apucă din nou de treaba, dar azi… mai stai şi tu un pic!

Taur
Profită de o zi de linişte pentru a-ţi adună forţele sau a analiză la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat. Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi detaşat situaţia. Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci să stai departe de miezul acţiunii începute.

Gemeni
Dacă atragi alături de ţine oamenii potriviţi, vei vedea că totul se rezolva că prin farmec spre un scop de care veţi beneficia cu toţii, că atare cel mai greu aspect al reuşitei de azi e legat de anturaj. Adună aproape oameni optimişti, veseli, tonici, dinamici, pentru că şi tu eşti în aceeaşi pasă şi când oameni care se aseamănă vâslesc în acelaşi sens, nu se poate vorbi decât de un succes de proporţii. Faci paşi mari spre un tel la care visaţi cu toţii şi nici nu-ţi vine a crede ce bine se aşează toate datorită implicării entuziaste din partea tuturor.

Rac
E o plăcere să pierzi vremea alături de cei dragi pe lângă casă, pentru că tot deliciul zilei e asigurat de lucruri mărunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de liniştea casei tale în familie şi descoperi ceva amuzant şi frumos în orice mărunţiş. Chiar dacă evenimentele nu sunt excepţionale, vei şti să te bucuri şi pentru un detaliu minor, pentru că azi contează mai mult să fii împreună cu cei care ţin la ţine. Chiar şi cele mai neînsemnate aspecte, cât timp sunt împărtăşite cu ceilalţi, par perfecte pentru această zi.

Leu
Ai învăţat multe de la viaţă şi ai ocazia de a arată concret efectele unei lecţii asumate cândva. Atunci ai greşit, ai plătit pentru greşeală ta, dar ai luat o decizie prin care ai dat dovadă de ambiţie şi dorinţa de a deveni mai bun. Acum se văd urmările acelui moment decisiv şi acum totul iese mult mai bine, chiar dacă treci prin momente similare. Acum nu mai ai motive să greşeşti, ci dimpotrivă, e o oportunitate excelenţă de a demonstra cât de mult te-ai maturizat şi ce bine ai învăţat lecţia respectivă cândva. Acum spui cu mai multă încredere că orice problema are întotdeauna o soluţie!

Fecioara
Ar fi multe de făcut astăzi, dar nu prea ai chef de nimic. Dacă ar fi să alegi între a merge într-o vizită sau a stă acasă, ai preferă lenea în propriul tău cămin. Totuşi, de dragul familiei, eşti nevoit să renunţi la unele din comodităţile personale pentru a-i însoţi sau a le face lor pe plac. Chiar dacă nu ai starea necesară pentru o plimbare în natură, pentru copii o vei face. Chiar dacă sănătatea îţi joacă feste, de dragul partenerului mergi acolo unde îţi cere el. De fiecare dată faci altceva decât ai dori tu cu adevărat, dar merită efortul.

Balanţă
N-are rost să stai şi să treci azi în revista motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte şi tristeţea pentru că apar suficiente ocazii de a zâmbi şi a te elibera de toate. Primeşti un cadou pe care nici nu-l aşteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai veşti. Mai mult, este şi o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relaţii prea bune sau să-ţi ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

Scorpion
Decât să cauţi mereu vinovaţi pentru problemele care îţi tot apar în cale, mai bine ai învaţă ceva din ele! Nimeni nu e vinovat, eventual doar tu eşti singurul responsabil, pentru că nu ai ştiut să profiţi de ocaziile care ţi s-au oferit. Încăpăţânarea de a nu-ţi recunoaşte greşelile a generat alte situaţii neplăcute şi, mai devreme sau mai târziu, şi acestea vor ieşi la lumina cerând de la ţine şi mai multe eforturi pentru a le echilibra. Stai un pic şi priveşte-te cu realism în oglindă şi, dacă descoperi că eşti totuşi vinovat de o anumită eroare, grăbeşte-te s-o repari.

Săgetător
Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vină pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la ţine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

Capricorn
Nu te lasă influenţat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoştinţele tale, că atare nu te compară cu ei. Lasă-i pe aceştia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obţii este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecaţi negative? Unii nu ştiu altceva decât să critice şi să pună altora beţe în roate, dar numai de ţine depinde să nu te laşi oprit din avant de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte şi doar într-acolo trebuie să-ţi canalizezi gândurile!

Vărsător
Nu te poate opri nimeni şi nimic din elan, deoarece tu vezi în orice eveniment o provocare prin care îţi pui şi mai bine în valoare calităţile. La energia de care dai dovadă, la ambiţia care te însoţeşte şi la dorinţa ta de a te remarcă – pentru că ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decât excepţionale. Cu cât atitudinea ta e mai tonică şi mai pozitivă în faţă oricărui moment cu care te confrunţi, cu atât lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine spre un scop pe care ţi l-ai propus, e bine să îţi menţii acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fără a te lasă învins de vreo piedică. Şi acestea au rolul lor!

Peşti
Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treaba, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stimă de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, că atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu acceptă orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *