Ultima oră

În miez de noapte, Băsescu a dat pronosticul în războiul Firea – Dragnea. Cine pierde, cine câştigă

Băsescu spune că Liviu Dragnea va câştiga, deşi a ajuns deja "un cadavru politic", iar pierzător în această luptă va fi Gabriela Firea.

"Război şi vot în PSD! Dragnea câştigă, Firea pierde! Dragnea, ajuns deja un cadavru politic, dar unul crescut la şcoala grea a administraţiei locale, va câştiga. Firea, crescută la şcoala de propagandă şi şmecherii a puşcăriaşului Voiculescu, va pierde.

La sfârşitul zilei, PSD va ieşi şubrezit iar Firea “dezbrăcată” şi arătată în toată “splendoarea” caracterului ei de antenistă eşuată prin politică. Dragnea va pleca, dar către sfârşiitul anului şi nu pe mâna voiculescienei Firea. Sică, ce bună ar fi fost acum o moţiune de cenzură deja înregistrată la Parlament", a afirmat senatorul PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte astăzi pentru a tranşa disputele apărute în partis ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Scrisoarea care îi are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, ar fi asumată de până la 30 de lideri din CEx. Ţuţuianu spune că şi 50 de parlamentari ai partidului ar fi semnat-o, iar deputatul PSD de Botoşani Răzvan Rotaru afirmă că 80 de deputaţi susţin demersul.

https://observator.tv/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *