Actualitate

În R. Moldova se lansează un post de televiziune specializat în agricultură

Ideea de a crea o televiziune de nișă despre agricultură a venit din România, unde deja există un post tv de acest gen (AGRO TV NETWORK), care a permis utilizarea brandului în R. Moldova şi care deja a devenit partener. Unele emisiuni de pe postul românesc, potrivit grilei de emisie a proiectului, vor fi retransmise și de Agro TV Moldova.

Conform conceptului noului post de televiziune, 30 la sută din content va fi producție proprie.

Postul va avea și un buletin de știri care va începe la ora 19.00 în fiecare săptămână, de luni până vineri. Unele subiecte din ediţia de actualităţi vor fi discutate de marti până vineri, începînd cu ora 19.30, în cadrul emisiunii „Dialog cu Eduard Robu”. În prima zi a săptămânii de la ora 20.00 în „Talk show-ul Ia ATITUDINE”, prezentat de Tamara Fiștic-Anii, vor fi dezbătute cele mai actuale probleme din domeniul agricol, iar telespectatorii vor avea posibilitatea sa participe în direct prin intermediul apelurilor telefonice.

Canalul TV va capta atenția telespectatorilor și cu alte emisiuni precum: Întilnirea de la ora 8, ABC-ul fermierului, Tirguri si Expozitii, Gospodarii Moldovei și altele.

Postul de televiziune Agro TV Moldova îşi va realiza emisiunile în parteneriat cu televiziunea N4, utilizând studioul lor, echipamentul tehnic și resursele umane.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *