Actualitate

In semn de adio: parada prabusirii comunismului in RM

Duminica, Alianta „Moldova Noastra” a organizat in Piata Marii Adunari Nationale „Parada prabusirii comunismului in Republica Moldova”. Cei prezenti au marsaluit prin Piata, huiduindu-i pe comunisti si scandand: „Jos comunistii”, „Unu, doi, comunistii la gunoi”, „Iura si cu Vova au furat Moldova” etc.

In plus, organizatorii au expus pozele lui Voronin, Greceanai, Lupu, Rosca in fata protestatarilor si cateva persoane ascunse in spatele portretelor dadeau din mani in semn de adio. „Opt ani de zile de guvernare comunista a transformat RM in cea mai saraca tara din Europa, un milion de cetateni au plecat peste hotare in cautarea unui loc de munca. Adevarata fata a comunistilor este Stadionul republican si Lacul din Valea Morilor, care s-au transformat in gunoisti. Adevaratele lor realizari sunt minciuna, tradarea, saracia, lipsa de respect fata de medici, pedagogi etc. De aceea, am zis „Adio guvernarii comuniste. Adio guvernarii rusinoase, tradatoare”, a declarat Leonid Bujor, seful filialei AMN din capitala.

Amintim ca, vineri, provocatori necunoscuti au aruncat cu vopsea verde in membri ai organizatiei de tineret a AMN, care protestau impotriva implicarii structurilor Ministerului de Interne in campania electorala. AMN considera ca este o actiune dirijata de partidul de la guvernare. Politia nu a intervenit pentru a apara ordinea publica, ceea ce-i face pe reprezentantii AMN sa vada o complicitate a politiei cu agresorii. Ministerul de Interne nu a facut declaratii pe marginea acestui incident.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *