Actualitate

În timp record, Marina Tauber a implementat iluminarea stradală în Lopatna, comuna Jora de Mijloc

Mai mult, Marina Tauber dă asigurări că va continua în același ritm să-și realizeze tot programul electoral.

„În doar câteva săptămâni de la intrarea în funcția de Primar al Comunei Jora de Mijloc am început cu echipa să realizăm promisiunile electorale”, a declarat Marina Tauber la inaugurarea proiectului.

Ea a menționat că astfel dorește și în continuare să-și realizeze promisiunile din campanie, în special pentru acei locuitori care de-a lungul timpului au fost uitați de autorități.

„Dragi Lopătneni, așa cum am promis în campania electorală, în calitate de Primar și împreună cu echipa Partidului Politic ȘOR vom aduce mai multă lumină în sufletele și casele Dumneavoastră. Așa și am făcut. Într-un timp record, noi am reușit să iluminăm satul Lopatna. Am început de aici, pentru că mereu dvs ați fost lăsați uitării de fostele administrații locale. Proiectul iluminarea stradală este un proiect prioritar pentru noi și pentru dvs”, a dat asigurări Marina Tauber.

Astfel, satul Lopatna a fost iluminat în proporție de 100%. Pentru aceasta au fost utilizate 103 becuri LED și 5 km de cablu. Lucrările au fost realizate în timp record, în decurs de două săptămâni.

Amintim că vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber, a acumulat peste 60% din voturile locuitorilor comunei Jora de Mijloc, raionul Orhei, la alegerile noi din 20 mai.

Platforma electorală a Marinei Tauber presupune modernizarea totală a infrastructurii locale – reparația capitală a drumurilor, instalarea unui sistem de iluminat stradal, deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, precum și investiții în economia Jorei de Mijloc. Ea i-a asigurat pe locuitorii comunei că Jora de Miloc, în decurs de un an va deveni o localitate model pentru Republica Moldova. Această promisiune a fost garantată personal de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *