Actualitate

Începând cu 1 iunie, vor fi organizate iarmaroace sezoniere în toate sectoarele capitalei

„Iarmaroacele vor fi organizate exclusiv pentru producătorii autohtoni, nu pentru fructe exotice. Vrem să facilităm comercializarea produselor autohtone. Cred că și prețurile vor fi mai mici, spre deosebire din rețelele de supermarketuri. Suntem gata să încheiem contracte de salubrizare pentru a crea confort”, a declarat Codreanu.

Iarmaroacele din sectoare vor fi organizate de către pretorii de sectoare care vor decide locația desfășurării acestora. De asemenea, vor fi instalate panouri informative cu detalii despre aceste iarmaroace. O altă inițiativă din partea municipalității este de a crea, la fiecare două săptămâni, iarmaroace sezonier și pe strada Veronica Micle, în perimetrul străzilor V. Alecsandri și Al. Pușkin.

„Să începem să popularizăm strada respectivă pentru a o transforma în pietonală. O dată la două săptămâni să fie iarmaroc, iar în altă săptămână se fie competiții sportive”, a mai adăugat edilul.

În acest sens, producătorii vor prezenta preturii o cerere prealabilă despre locul unde își doresc să vândă fructele și legumele.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *