Actualitate

Iohannis: Eu cred că ar fi foarte bine să mergem spre alegeri anticipate în primăvară

"Sunt convins că multe lucruri pot fi rezolvate. De exemplu, acea nefericită ordonanţă prin asumarea răspunderii şi este posibil să se adopte aceeaşi soluţie şi pentru alte acte normative. Eu cred că ar fi foarte bine să mergem spre alegeri anticipate în primăvară”, a spus Iohannis, miercuri, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări privind organizarea de alegeri anticipate.

Şeful statului a mai spus că va avea discuţii cu liderii politici pe această temă.

"Voi avea discuţii cu toţi liderii politici. Tot timpul am discutat cu toţi liderii politici fiindcă la vârful statului nu contează dacă cineva îţi este simpatic sau antipatic, facem politică şi eu vreau să fac politică în aşa fel încât să dea rezultate”, a precizat Iohannis.

Întrebat ce se va întâmpla dacă PSD nu este de acord cu un asemenea scenariu, Iohannis a răspuns: "PSD-ul a fost întotdeauna în dezacord cu ce am propus eu sau PNL, nu mă aştept să fie acuma dintr-o dată prietenoşi, nici nu contez pe ei. PSD-ul a fost sancţionat drastic de electorat, dacă au înţeles ceva de aici, bine, dacă nu, vom continua cu sau fără ei".
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *