Externe

Jeff Bezos pleacă de la conducerea Amazon după 30 de ani

Amazon a anunțat că Bezos va pleca de la conducerea companiei, în vară, iar Andy Jassy îi va lua locul. „Va fi un lider remarcabil și are încrederea mea deplină”, a spus Bezos.

Succesorul său lucrează pentru Amazon din 1997 și în prezent funcționează ca CEO al subsidiarei web a companiei, Amazon Web Services, ce aduce cel mai mare profit. El va ajunge în vară noul patron al companiei cu sediul in Seattle.

În anunţul de plecare, Jeff Bezos spune că „în acest moment văd Amazon în cea mai bună poziţie, şi de aceea este cel mai bun moment pentru a face această tranziţie”.

Într-o scrisoare trimisă angajaților, Bezos scrie că „această călătorie a început în urmă cu aproximativ 27 de ani. Amazon a fost doar o idee și nu avea nume. Întrebarea care mi s-a pus cel mai frecvent la acea vreme a fost Ce este internetul?… Astăzi, angajăm 1,3 milioane de oameni talentați, dedicați, deservim sute de milioane de clienți și companii și suntem recunoscuți pe scară largă ca una din cele mai de succes companii din lume”, relatează CNN. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *