Actualitate

Julio Iglesias, recunoscut în instanţă ca “tată biologic” al unui spaniol în vârstă de 43 de ani

Julio Iglesias, recunoscut în instanţă ca "tată biologic" al unui spaniol în vârstă de 43 de ani
Decizia a fost anunţată pe contul de pe platforma de micro-blogging Twitter al instanţei din oraşul spaniol Valencia, iar Julio Iglesias poate să facă apel. Procesul a fost intentat împotriva cântăreţului în vârstă de 75 de ani, în decembrie 2017, de Javier Sanchez Santos.

Mama lui Sanchez, balerina portugheză Maria Edite, i-a intentat şi ea proces lui Iglesias, în 1992. Solicitarea ei a fost, însă, respinsă, din cauza unor vicii de procedură. Balerina spune că a avut o scurtă aventură cu Iglesias în 1975, pe când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler.

Javier Sanchez a spus că a făcut teste ADN cu probe prelevate de pe şerveţele şi mucuri de ţigară atinse de Iglesias, iar rezultatele arată că probabilitatea ca starul să fie tatăl său este de 99%. Şerveţelele şi mucurile au fost colectate de un detectiv privat din Miami (SUA), unde Iglesias locuieşte în prezent, potrivit avocatului lui Sanchez, Fernando Osuna, specializat în procese de paternitate.

Sanchez a declarat, în decembrie 2017, pentru publicaţia spaniolă ABC că i-a contactat pe avocaţii lui Iglesias pentru a rezolva chestiunea "în privat", dar aceştia au refuzat. "Sper că va fi făcută dreptate. Într-un fel, mă simt uşurat, pentru că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, există dovada că sunt fiul lui Julio Iglesias", a mai spus Sanchez.

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, incluzând versiunile originale în mai multe limbi, compilaţii şi materiale discografice live, devenind astfel cel mai bine vândut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, în 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodată de această instituţie, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii. În cei peste 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5.000 de concerte în 600 de oraşe din întreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Cu prima sa soţie, Isabel Preysler, cu care a fost căsătorit în perioada 1971 – 1979, Iglesias are trei copii, Chabeli, în vârstă de 46 de ani, Julio, în vârstă de 44 de ani, şi Enrique, în vârstă de 42 de ani. Iglesias mai are cinci copii cu fostul model olandez Miranda Rijnsburger, cu care a avut o lungă relaţie, înainte de a se căsători cu aceasta, în 2010.

https://www.mediafax.ro/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *