Sport

La Cracovia vor evolua doi jucatori moldoveni

Atacantul moldovean Gheorghe Ovseanicov va evolua pana in luna iujnie current la echipa poloneza de prima divizie, Cracovia Krakow. El a fost imprumutat de la Olimpia Balti si ar putea sa il transfere definitiv in vara.

Ovseanicov este al doilea fotbalist din Divizia Nationala care va evolua pentru clubul polonez in prima jumatate a sezonului curent. In sezonul precedent, el s-a situat pe locul doi in clasamentul golgeterilor campionatului R. Moldova, fiind desemnat cel mai bun atacant la traditionala “Gala Fotbalului Moldovenesc”.

In actualul intersezon, Cracovia a semnat un contract si cu mijlocasul echipei Sheriff Tiraspol, Alexandru Suvorov, care deja a bifat un meci oficial din campionatul polonez, disputat vineri in compania echipei Legia (1-2).

Actualmente, Cracovia se claseaza pe locul noua in clasamentul campionatului polonez, cu 20 de puncte accumulate in 18 partide.

Alexandru Suvorov a fost convocat in lotul national de fotbal al R. Moldova, care miercuri va disputa un amical in Antalya (Turcia), cu reprezentativa Kazahstanului.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *