Afaceri

La Gala Cadourilor Shopping MallDova au fost desemnati primii cstigatori

Prima extragere a marilor premii oferite de Shopping MallDova in cadrul Galei Cadourilor a avut loc vineri, 15 mai, incepand cu ora 18.00, in incinta mall-ului. In cadrul evenimentului organizat cu acest prilej, au fost desemnati castigatorii urmatoarelor premii: un automobil Renault Clio Symbol, un televizor plasma si un notebook. In cadrul concursurilor interactive s-au mai castigat vouchere de cumparaturi in valoare de 100 lei si un certificat “Lucky Couple”, oferit de Leogrand Hotel & Convention Center.

Castigatorul automobilului Renault Clio Symbol este Ana Taleb. Elena Britco a castigat televizorul plasma, iar Corina Melnic – notebook-ul. Cupoanele norocoase au fost extrase de interpreta Natalia Barbu. Vedeta a mai sustinut si un recital de exceptie in cadrul programului artistic organizat de Shopping MallDova pentru vizitatorii sai.

“Am participat din curiozitate. Eram intr-un magazin din mall si in momentul platii, vanzatorul mi-a spus ca de Pasti aici s-a castigat o masina. Atunci mi-am propus sa incerc si eu. Am iesit din magazin si am participat la Roata Norocului. Am castigat. Si in acel moment am dorit sa mai incerc. Astfel, am participat la extragerea marilor premii, dar am facut-o cu seriozitate si atitudine. Am citit regulamentul pe site-ul www.shoppingmalldova.md si toate noutatile din presa ce tin de Gala Cadourilor. In ziua extragerii, am avut o presimtire ca voi castiga si am venit la mall. Asa a si fost. Ma indreptam de la parcare spre parterul mall-ului si am auzit rostindu-se tare numele meu. Nu va pot descrie fericirea care m-a navalit in acel moment. Ii sunt foarte recunoscatoare mall-ului pentru premiul care mi l-au oferit – automobilul Renault Clio Symbol”, si-a impartasit impresiile si emotiile Ana Taleb, castigatoarea marelui premiu in cadrul primei extrageri din Gala Cadourilor.
In timpul extragerii, participantii la eveniment au avut posibilitatea sa participe la diverse concursuri interactive cu premii. Astfel, cuplul Vadim si Anastasia au castigat certificatul “Lucky Couple”, care presupune petrecerea unei nopti de neuitat, insotita de o cina romantica in hotelul Leogrand Hotel & Convention Center.

Gala Cadourilor continua. “Laureati” ai promotiei pot deveni toti vizitatorii, care, pana in data de 30 iunie, vor efectua cumparaturi in magazinele din mall in valoare de cel putin 300 de lei si vor completa cuponul de participare.

In cadrul Galei Cadourilor se mai castiga si alte premii. La Roata Norocului, zilnic, se ofera vouchere pentru cumparaturi in valoare de 500 lei si 700 lei, certificate “International Cuisine Buffet” oferite de Leogrand Hotel & Convention Center, iPod-uri Nano si sisteme Home Cinema. “Mesagerii” Shopping MallDova impart si in oras vouchere pentru cumparaturi calatorilor care vin la mall, in statii sau in microbuzele gratuite puse la dispozitia vizitatorilor de catre centrul comercial. Iar ascultatorii posturilor de radio Hit FM si Kiss FM pot ctstiga vouchere pentru cumparaturi in valoare de 300 de lei, participand la concursurile interactive zilnice si raspunzand corect la intrebarile moderatorilor acestor posturi de radio.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *