Frumusețe

Machiajul în funcţie de culoarea părului: Pentru roşcate

Culoarea părului nu te ajută absolut deloc să te ascunzi, oricât ai vrea. În acelaşi timp te poţi considera cu adevărat fericită pentru că te poţi machia cu tot felul de culori, una mai atractivă decât alta. Culorile puternice şi cu adevărat vibrante, în tonuri puternice, sunt perfecte pentru tine, dar seara şi cu diverse ocazii, nu în timpul zilei. Pentru machiajul de zi este recomandat să foloseşti doar nuanţe naturale.

Roşcatele se pot machia cu mov-închis sau lila, sau poate chiar portocaliu. În cazul în care culoarea părului este roşcat puternic, poţi încerca să foloseşti o nuanţă de mov-deschis, dar dacă ai un roşcat-deschis poţi să te machiezi cu mov-închis pentru contrast. Acest machiaj îţi va pune în evidenţă ochii. Dacă eşti dispusă să foloseşti astfel de culori, ar fi foarte indicat ca pe buze să foloseşti doar un luciu sau un ruj cât mai natural.
Verdele şi portocaliul pot fi folosite cu succes împreună. Alege farduri care au o combinaţie de verde şi culori naturale, pământii. Nu folosi dermatograf negru, ci unul verde-închis pentru machiajul smoky sau de seară şi unul verde-crud în timpul zilei. Nuanţele de maro sau cărămiziu se potrivesc în special roşcatelor care au ochii verzi.

Dacă vrei să ieşi în evidenţă, poţi folosi un ruj roşu. Această culoare este clasică, dar în acelaşi timp demonstrează că femeile care poartă culoarea sunt cu adevărat puternice. Roşcatele sunt făcute pentru a purta această culoare. Femeile care au alte culori ale părului aleg destul de greu nuanţa de roşu potrivită. Pentru seară poţi alege un ruj roşu mai închis, rezistent la transfer şi mat, iar pentru zi înlocuieşte rujul cu un gloss roşu strălucitor.

SECRETE
1. Cele mai potrivite tonuri de fard sau de ruj sunt cele de roz.
2. Culoarea părului nu trebuie să se asorteze cu cea a sprâncenelor.
3. Evită machiajul smokey.
4. Nu folosi culori pământii sau neutre.

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *