Moldova

Mama lui Plahotniuc a vrut să-l BATĂ pe scriitorul Andrei Strâmbeanu

“Eu sunt un fel de prieten al lui Plahotniuc. Într-o buna zi mi s-a dat un telefon și mi s-a spus că trebuie sa ma duc la Grozesti pentru ca mama lui Vlad Plahotniuc vrea sa ma vadă ca sa ma bată, deoarece la un post de radio l-am facut pe democrat “bandit”. Dimineata ma suna soferul, masina era pe loc. L-am sunat pe domnul Cimpoi si l-am rugat sa mearga cu mine ca sa ma apere. Am ajuns in sat, am vazut foarte multe lucruri frumoase care sigur au fost facute si cu ajutorul lui Vlad Plahotniuc”, a mentionat Strambeanu.

Totodată, Andrei Strambeanu a specificat ca în acea zi la mama lui Vlad Plahotniuc se afla și mitropolitul Vladimir. “Când ne-am apropiat de casa lui Plahotniuc parca mi s-a parut ca aud cum canta o cireada de buhai. Cantau “Sa-mi canti cobzar batran ceva”. Cand am intrat in casa se afla mitropolitul Vladimir. De fapt in sat era hram. Mama lui Plahotniuc m-a dus in alta camera si m-a pupat si mi-a zis: “Cum ai putut sa spui asta?” Ne-am impacat pana la urma”, a povestit scriitorul.

De asemenea, Andrei Strambeanu a venit si cu o adresare pentru Vlad Plahotniuc. “Domnul Plahotniuc trebuie sa-si calce pe inima. Cred ca Plahotniuc nu a avut ce cauta in functia de prim-vicepresedinte al Parlamentului. Asta a fost o lipsa de nesimtire”, a punctat scriitorul.
 
protv.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *