Actualitate

Mama unui tânăr rănit în Colectiv, reacţie dură pentru Udrea: Mă “închin” în faţa nemărginitei dvs. nesimţiri

Declaraţia fostului ministru al Turismului a fost făcută miercuri seară, la România Tv.

"Corupţia nu a ucis, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate a unor oameni care nu au fost în stare să amenajeze localul că să nu se întâmple drama. Şi corupţia e importantă în stagnarea României, dar mai gravă e prostia, incompetenţa şi delăsarea a celor care ocupă funcţii publice", a spus Udrea.

Mama lui Cătălin Ilnitchi, în vârstă de 30 de ani, a postat un mesaj de reacţie pe contul sau de Facebook, potrivit România Tv.

"Mă ‘închin’ în faţă nemărginitei Dvs. NESIMŢIRI de a comenta evenimentul ‪#colectiv. Dacă nu s-ar fi FURAT atât de mulţi bani de la buget poate ar fi fost bani suficienţi pt sistemul sanitar şi nu ne-ar fi murit cu zile copiii din cauza lipsei de aparatură şi specialişti, protocol de tratament şi medicamente la nivelul 2015 şi infecţiilor intraspitaliceşti.

Puţin mai multă DECENTĂ nu ar strică din partea celor cu dosare pt corupţie cel puţin dacă nu şi din partea celor care au ştiut şi au asistat cu nepăsare", susţine mama tânărului rănit.

Alegerile bat la uşa, Elena Udrea lansează acuzaţii grave: Unii politicieni duc acasă banii din campanii

Cătălin Ilnitchi a fost transportat la începutul lunii noiembrie la spitalul Sheba – Tel Ha Shomer din Israel, cu arsuri termice pe aproape 25 la sută din suprafaţă corpului şi pe căile respiratorii şi cu plămânii foarte afectaţi.

La trei luni distanţă de la incendiu, starea să de sănătate este însă bună şi este în afară oricărui pericol, urmând a se recupera. 

sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *