Astăzi 26 Ianuarie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 07:14
Abonamente

Actualitate 29 Iulie 2019, ora 13:48

Mărturii din casa groazei din Caracal: „Locul e plin cu fiare şi cu haine de femeie”

Marime Font

O ţară întreagă urmăreşte cu sufletul la gură cazul puştoaicelor ucise, tranşate şi dizolvate în acid de Gheorghe Dincă (65 de ani), mecanicul care locuia singur într-o gospodărie de la marginea Caracalului. După ce negase orice amestec, individul a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani) şi Alexandra Măceşanu (15 ani), pe care le luase la ocazie cu maşina sa.

Casa lui Gheorghe Dincă, asasinul Luizei Melencu (dispărută la jumătatea lunii aprilie) şi al Alexandrei Măceşanu (răpită pe 24 iulie), e situată pe strada Craiovei şi are un gard înalt de patru metri. El nu avea prieteni, dar obişnuia să angajeze consăteni să-i gătească sau să-i cultive legume în grădină. Cei care băteau palma cu “Popicu”, aşa cum era poreclit bărbatul, nu se întorceau în casă şi a doua oară. „Am trecut pe acolo. Băi, să nu vă duceţi. Acolo e casa groazei”, spuneau de fiecare dată vecinii care îi treceau pragul gospodăriei.

Haos și mizerie în casa criminalului

Loading...


Locuinţa are şapte camere, „pline cu fiare şi multe, multe haine de femeie, saci întregi cu haine de femeie. Eu, când am intrat o singură dată la el, am ieşit aproape vomitând. Avea în fiecare cameră grâu pentru şobolani. În curte, un haos, o mizerie greu de descris”, a povestit o vecină care a intrat în casă în urmă cu două luni.
Gospodăria se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. În curte sunt mai multe anexe, iar casa este cu etaj şi are şapte camere. Curtea are două intrări, una prin faţă, una prin spatele grădinii. Bărbatul dăduse un anunţ pe OLX că vrea să vândă casa şi terenul cu 75.000 de euro.

Detaliile legate de viaţa monstrului din Caracal sunt şocante şi sugerează profilul unui psihopat. Potrivit unei surse, tatăl lui Gheorghe Dincă se ocupa de uciderea cailor bolnavi. Crescut în preajma unor scene violente, Gheorghe avea o plăcere în a ucide la rândul său câini, notează Mediafax. “Îi plăcea să vadă cum se chinuie. Era sadic”, se spune despre el, care e descris de cunoscuţi drept un om retras.

Vecinii care au fost în casa ororilor s-au arătat dezgustați

Vineri a fost forfotă mare în gospodăria de la marginea Caracalului

“Nu era nici în şcoală o minte strălucită. A şi rămas repetent. După ce a crescut, a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond”. În tinereţe a muncit la spitalul din Caracal, ca personal auxiliar, iar mai târziu a încercat să-şi facă un service auto. Alţi vecini au povestit că era foarte violent cu angajaţii săi, afacerea durând circa cinci ani, între 1995 şi 2000. De altfel, Dincă şi-a construit singur casa ororilor din Caracal, acolo unde au fost identificate rămăşiţele umane.

După anul 2000 a plecat, împreună cu soţia şi trei băieţi, în Italia. Cunoscuţii spun că, în străinătate, el a intrat într-o relaţie cu o româncă, iar relaţia s-a încheiat când Gheorghe ar fi fost prins încercând să abuzeze de fiica femeii. Aceleaşi surse susţin că omul a revenit în Caracal, după ce a avut interdicţie timp de cinci ani să mai calce în Italia, scrie adevarul.ro. Întrebat la un moment dat de ce face atâtea gropi în curte, ucigaşul ar fi răspuns că acolo pune fierul vechi. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Fragmentele osoase sunt de natură umană

Probele au ajuns la Institutul Național de Medicină Legală

Au apărut deja informaţii potrivit cărora legiştii au efectuat analize ADN care au confirmat suspiciunea anchetatorilor: fragmentele osoase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt umane şi firele de păr, hainele şi cercelul găsite în maşina criminalului sunt ale Alexandrei Măceşanu.

Mai multe colete sigilate conţinând probe strânse în urma anchetei au ajuns la „Mina Minovici“ din Capitală, iar conţinutul lor va fi analizat luni, potrivit unor surse din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală. „Aceste probe se află în custodia noastră“, au declarat surse din institut pentru adevarul.ro. „Sâmbătă am primit mai multe colete sigilate, urmând a fi desigilate luni, în prezenţa organelor de justiţie“, detaliază sursele.

«Doamne, eu la ăsta m-am urcat în maşină?»

Profesoara Olga Filip a călătorit adesea cu maşina asasinului

O profesoară care face naveta de la Caracal la Dobrosloveni, unde predă la o clasă externă a Şcolii Populare de Artă, a povestit că a urcat de mai multe ori în maşina criminalului Gheorghe Dincă. Olga Filip a fost şocată când a văzut la televizor fotografia individului din dosarul Alexandrei Măceşanu. „Nu mi-a dat de bănuit, am făcut naveta cu el şi nu doar o dată. Mi-era frică de alţii... Urci la ăsta, că e om serios. Şi uite ce serios era. Doamne, eu la ăsta m-am urcat în maşină?“. Ea a mărturisit pentru adevarul.ro că ultima dată când a urcat în maşina lui a avut bănuiala că acesta ar fi consumat băuturi alcoolice. „Mi s-a părut că era beat, şi vorbă, şi privire, şi… Mi-a fost frică şi nu m-am mai dus cu nimeni, mă duceam cu microbuzul de Fălcoiu“, adaugă Olga Filip. Bărbatul nu era vorbăreţ, de obicei dialogul se rezuma la salutul de despărţire.
Profesoara a cunoscut-o bine pe Alexandra, care i-a fost elevă la clasa de cusături, din clasa a IV-a şi până în clasa a VII-a. „Ce să vă spun, o fată… A fost un copil-exemplu. Celelalte erau mai băieţoase. Ea avea un rafinament, o drăgălăşenie, aşa. Ne-a dat pe toţi cei care o cunoşteam peste cap întâmplarea asta“, încheie Olga Filip.

«A recunoscut că le-a omorât pe amândouă»
A cedat după două zile în care susținea cu încăpățânare că e nevinovat! Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, a recunoscut ieri uciderea celor două fete, Alexandra Măceșanu (15 ani), răpită pe 24 iulie, şi Luiza Melencu (18 ani), dispărută în aprilie, potrivit Mediafax, care îl citează pe Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al individului de 65 de ani. „Da, e adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, că ele au venit aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, spune Bogdan Alexandru. Asasinul afirmă că puștoaicele ar fi venit de bună voie în casa lui. Anchetatorii au făcut, ieri dimineaţă, o a treia percheziţie la locuinţa lui Dincă, în prezenţa suspectului, adus din arest.

Alexandra Măceşanu, 15 ani

Alexandra Măceşanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar fata a sunat joi, începând cu ora 11.05, de trei ori la 112, anunţând că este sechestrată și că a fost schingiuită și violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) n-a reuşit identificarea unei adrese exacte, ci o arie de căutare. Poliţiştii au avut nevoie de prea mult timp pentru a intra în gospodăria individului. După ce au analizat imaginile surprinse de camerele video din Dobrosloveni, unde fata s-a urcat în mașina lui Dincă, anchetatorii au identificat numărul de înmatriculare și l-au identificat pe monstru. Vineri, 26 iulie, la ora 4.00, polițiștii înconjuraseră locuința, dar au intrat abia la ora 6.00, motivând că abia atunci le-a permis procurorul de caz. Trecuseră nu mai puțin de 19 ore de la apelurile disperate ale copilei.

Luiza Melencu, 18 ani

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Luiza Mihaela Melencu (18 ani), bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă. Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că vor pleca în Belgia şi că este iubitul tinerei. Cel mai probabil, autorul ambelor apeluri e Gheorghe Dincă, săltat vineri de anchetatori.

«Alexandra și Mihaela, iertați-ne!»

Cazul celor două adolescente a stârnit un val de revoltă în România. Mii de oameni au ieșit pe străzi în București și în țară pentru a cere autorităților să facă dreptate.

Aseară, mii de persoane au fost așteptate în Piaţa Revoluţiei, în faţa Ministerului de Interne. Sub titlul „Cade una, cădem toate!”, această manifestație a fost dedicată celor două fete, dar și tuturor femeilor hărțuite și bătute.

Sâmbătă seara, câteva mii de oameni au cerut, în fața Ministerului de Interne, demisia celor responsabili.

Alte sute au mers cu flori în Piața Victoriei din București, într-un marș tăcut. Și la Iași, zeci de români au ieșit în stradă cu lumânări şi o coroană de flori cu mesajul „Alexandra şi Mihaela, iertaţi-ne!”. Iar o sută de persoane au mers la casa criminalului pentru a-i cere socoteală.

Sute de oameni au protestat vineri seara în faţa casei criminalului pentru modul în care poliția s-a împiedicat de proceduri în timp ce un copil murea în chinuri.

La Cluj-Napoca, zeci de persoane au aprins lumânări şi au cerut iertare celor două fete pentru modul în care au murit sub ochii autorităților.

https://www.click.ro/ 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 26 Ianuarie 2020, ora: 07:14

Unul dintre ostaticii pistolarului de la Mălăieşti, Criuleni, a decedat la spital. Informația a fost confirmată pentru Știri.md de ofițerul de presă al IP Criuleni, Irina Burdujan. Potrivit poliției, este vorba despre un bărbat de 56 de ani aflat în stare gravă la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 23:32

Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. VIDEO cu "pădurea" de excavatoare şi camioane mobilizate pe şantier

Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. VIDEO cu "pădurea" de excavatoare şi camioane mobilizate pe şantier

 Criticați pentru că au luat prea târziu măsuri să împiedice răspândirea virusului periculos, oficialii chinezi susțin că până pe 3 februarie va fi gata un spital dedicat în exclusivitate combaterii noului coronavirus.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 20:34

Petrisor Peiu Nu, Milcovul n-a secat inca! Un alt fel de a aniversa 24 ianuarie 1859 si 24 ianuarie 1862

Nu, Milcovul n-a secat inca! Un alt fel de a aniversa 24 ianuarie 1859 si 24 ianuarie 1862

 Aproximativ 2.000 de oameni politici au distrus vietile a 5 milioane de romani si pentru aceasta performanta ne cer astazi salarii imense si pensii speciale. 2 000 de parlamentari, ministri si secretari de stat, prefecti, primari, presedinti de Consilii Judetene, sefi de agentii si...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 18:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 11:44

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

 Volumul transbordărilor de mărfuri prin Portul Internațional Liber Giurgiulești (PILG) a crescut cu 3%, înregistrând un nou record de aproape 1.1 mln tone în 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:49

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

Vladislav Surkov, care a ocupat funcția de președinte, și-a dat demisia din funcția publică, a declarat pentru Interfax directorul Centrului pentru Condiții Politice, Alexey Chesnakov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:47

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Darea în concesiune, în 2013, a Aeroportului Internațional Chișinău a fost soluția optimă în situația dificilă financiară în care se pomenise atunci principala aerogară a țării. De atunci și până acum au fost realizate multe lucruri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:12

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:04

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Vremurile pe care le traim parca sunt pe repede inainte. Asa pot aparea agitatia si anxietatea. Iata care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le adopti ca sa te poti relaxa si sa reduci anxietatea. Evita mesajele si urmarirea lor prin social media Pana la 60% dintre angajati isi verifica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume este o optiune ideala pentru o masa savuroasa si rapida. Iata 10 retete simple pe care le poti prepara pentru toata familia. Aici gasesti o colectie de supe si ciorbe delicioase. 1. Supa crema de legume si ardei copt Ingrediente  Supa crema de legume si ardei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Trei pasageri dintr-un taxi dintre care un minor au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în capitală în prima jumătate a zilei de 24 ianuarie.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 25 Ianuarie 2020, ora: 08:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:17

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

 China a anunţat vineri închiderea unor porţiuni din Marele Zid, precum şi a unor populare atracţii turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime, informează AFP. Mormintele Ming...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:12

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

Jucătoarea română Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe kazaha Iulia Putinţeva cu 6-1, 6-4, sâmbătă, la Melbourne. Halep (28 ani), a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 25 Ianuarie 2020, ora: 07:48

La 25 ianuarie 1475, Ștefan cel Mare anunță victoria de la Vaslui. În 1918, Ucraina își declară independența față de Rusia bolșevică. În 1949 s-a creat CAER. Iar în 2004, roverul Opportunity a atins suprafața planetei Marte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 07:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Ianuarie 2020, ora: 06:33

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

Liderul unionist George Simion și jurnalistul Claudiu Târziu au fost aleși astăzi, în cadrul Congresului național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), copreședinți ai formațiunii politice. La același eveniment care s-a desfășurat la Iași, de Ziua Unirii...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 25 Ianuarie 2020, ora: 06:31

3 femei geniale din zodiac

3 femei geniale din zodiac

Fiecare femeie este înzestrată cu propriile calități care o evidențiază de celelalte, așa că ea trebuie să profite din plin de ele pentru a se face remarcată și pentru a-i cuceri pe cei din jur. Este foarte bine cunoscut faptul că femeile au propriul farmec ce iese prin toți...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)