Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Frumusețe 27 Mai 2016, ora 07:31

Masca de faţă japoneză care te va întineri cu cinci ani

Marime Font

Te-ai întrebat vreodată cum reuşesc femeile din Japonia să îşi menţină pielea tânăra şi să îşi ascundă vârstă? Secretul este o masca japoneză de faţă, bazată pe orez, foarte uşor de făcut!

Orezul este considerat un produs cosmetic natural extrem de bun, fiind folosit de secole, mai ales în reţetele japoneze de înfrumuseţare.

Orezul este bogat în vitamina B, care ajută la dezvoltarea şi recuperarea celulelor. De asemenea, el încetineşte foarte mult procesul de îmbătrânire. Pentru a evita semnele unei îmbătrâniri premature şi pentru a-şi menţine pielea în condiţie perfectă, femeile din Ţară Soarelui Răsare folosesc această masca de faţă japoneză, bazată pe orez.De îndată ce vei folosi această masca făcută cu lapte, orez şi miere, vei observă imediat rezultatele! Pielea ta va deveni mai luminoasă şi mult mai moale.

Această masca facială nu este greu de făcut. Mai întâi, trebuie să pui 2 sau 3 linguri de orez la fiert, până când acesta devine fraged. Strecoară-l după ce ai terminat cu fierberea şi păstrează apă într-un castron curat, pentru că vei avea nevoie de ea mai târziu.

Spală orezul fiert cu puţină apă, apoi adaugă-i o lingură de lapte cald. Amestecă bine, după care mai pune o lingură de miere şi amestecă din nou! Aplică, apoi, amestecul pe faţă şi pe gât. Masca se lasă în jur de o jumătate de ora, după care se spală cu apă rămasă de la fiertul orezului.

Această apă va aduce beneficii nenumărate sănătăţii tale, deoarece conţine antioxidanţi care îţi ajută pielea atunci când această este expusă la razele ultraviolete, hidratând-o.

Poţi folosi această apă şi după patru zile de la preparare, dacă o păstrezi în frigider. O poţi utiliza că loţiune facială şi poţi face din ea cuburi de gheaţă pe care să le foloseşti la masaj facial. 

teotrandafir.com

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul