Mască naturală din ghimbir pentru păr şi faţă

publicat în Frumusețe pe 13 Martie 2018, 06:23

Ghimbirul are foarte multe proprietăţi benefice pielii, ajută la reducerea inflamaţiilor şi contribuie la ameliorarea sau eliminarea psoriazisului şi a acneei.

Ghimbirul conţine din abundenţă antioxidanţi care luptă cu radicalii liberi şi previne îmbătrânirea şi deteriorarea tenului. Gingerolul, substanţa activă, ajută la netezirea epidermei şi eliminarea ridurilor fine. Dacă vrei să ai o faţă curată şi fără probleme trebuie neapărat să încerci masca naturală din ghimbir.

Mod de preparare: se rade ghimbirul, aproximativ o lingură, şi se amestecă cu o lingură de miere. Se adaugă o linguriţă de suc de lămâie şi se omogenizează. Se întinde masca pe faţă şi se lasă 15-20 de minute.

Ghimbirul elimină mătreaţa

Ai probleme cu părul şi cu măreaţa? Atunci tot ce îţi trebuie este un balsam care face minuni. Ghimbirul ajută la creşterea părului şi elimină cu succes mătreaţa.

Mod de preparare: într-un vas se amestecă două linguri de ghimbir tocat mărunt şi două linguri de ulei de măsline. Balsamul natural se aplică la rădăcina firului de păr. După 20 de minute, podoaba capilară se clăteşte cu apă.

Sursa: one.ro