Actualitate

Medalii de bronz pentru doi boxeri moldoveni la turneul „Beogradski pobednik”

Ambii s-au calificat în semifinale unde au fost învinși prin decizie împărțită (2-1) de Yanis Mehah din Franța, respectiv, Luiz Silva (Brazilia).

„Important este că am luat parte și la această ediție a turneului. Participăm cu regularitate, pentru că este un concurs foarte valoros. Scopul meu a fost să verific unele scheme de luptă, să văd cum pot fi traduse în practică, la nivel internațional, într-o concurență foarte aprigă.Sunt satisfăcut, pentru că am văzut la ce trebuie să mai lucrăm la antrenamente. Numai așa putem progresa, tinde spre performanțe înalte la marile turnee, Campionatele Europene și Mondiale, Jocurile Olimpice”, a declarat astăzi pentru agenție Antrenorul Emerit Petru Caduc, care i-a însoțit pe performeri la turneul de la Belgrad.

Mihail Cvasiuc este angajat în echipa sportivă a Departamentului Trupelor de Carabinieri, iar Dumitru Galagoț în cea a Departamentului Poliției de Frontieră al Ministerului Afacerilor Interne.

La turneu au mai participat coechipierii Victor Carapcevschi (75 kg) și Dumitru Cașciuc (81 kg), care au suferit înfrângeri în runda inaugurală.

Cel mai bun boxer moldovean este Veaceslav Gojan din Grimăncăuți, care e medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing (2008), campion european (Ankara, 2011). 

Sursa: moldpres.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *