Actualitate

Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie

Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan dezvăluia presei planurile sale de lifestyle: „Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise”. Potrivit unei surse din Palat, citată de ziarul britanic The Sun, Meghan Markle vrea să transmită şi fiului ei această dietă severă.

Cei ce ştiu acest lucru spun însă că Regina nu va fi mulţumită de aceasta. Aceeaşi sursă spune că Meghan „forţează” nota în privinţa celorlalţi din familia regală şi acest lucru nu e prea bine tolerat de Majestatea Sa. Apoi, obligarea lui Archie spre regimul de hrănire vegetarian nu va fi tolerată de monarhul britanic.

În aparenţă, acest plan provoacă o oarecare tensiune între ea și prințul Harry, mai ales că ducesa este un fan al tuturor lucrurilor naturale, cu cât mai puţină carne. Se zvoneşte că până şi camera lui Archie este vopsită cu vopsea vegetariană, Meghan fiind surprinsă deseori prin magazinele cu astfel de produse.

Tot Meghan l-a inspirat şi pe Harry să adopte un stil de viaţă mai sănătos şi mai prietenos cu planeta. Prinţul se „bucură” acum de mai puţină carne, dar mai multe fructe şi legume, și practică chiar şi yoga alături de soţia sa. Meghan practică de mult tip yoga, pe pagina sa de Instagram, închisă acum, era plin cu poze ale sale practicând yoga. Mama ei, Doria Ragland este instructor de yoga şi în noua casă ducesa are un spaţiu destinat special pentru aceasta.

https://www.tabu.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *