Actualitate

METEO 3 Martie. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de îngheţ pentru zilele următoare

Începând de astăzi vremea va fi influenţată de o masă de aer cu presiune atmosferică ridicată, iar în noaptea de 3 spre 4 aprilie se vor înregistra temperaturi negative. La Briceni și Soroca vor fi nouă grade, iar la Bălți şi Orhei va fi cu unul mai mult. La Tiraspol, termometrele vor indica 12 grade, iar la Leova şi Comrat se vor înregistra 13. La Cahul sunt prognozate 14 grade Celsius.

În Capitală, astăzi, se vor înregistra 12 grade Celsius. În următoarele zile, termometrele vor indica între zero şi minus trei grade Celsius pe timp de noapte, iar ziua, maximele vor urca până la 19 grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma, termometrele vor indica 16 grade. La Paris şi Londra vor cădea precipitaţii şi se vor înregistra 10, respectiv 8 grade Celsius. 18 grade vor fi la Berlin. La Viena şi Praga, maximele vor ajunge la 20 de grade Celsius, iar la Budapesta şi Belgrad va fi cu unul mai puţin. La Varşovia, meteorologii prognozează 15 grade Celsius. În capitala României se aşteaptă 14 grade. La Atena se anunţă 18, iar la Ankara, 14 grade Celsius. La Kiev termometrele vor indica 11 grade, iar la Moscova nouă.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *