Sport

Milsami a scos FC Zimbru din lupta pentru titlu

Fundaşul Rhaili a deschis scorul deja în minutul 4. După pauză, Banovic a prins un şut bun din interiorul careului, dar Alex Bruno le-a dat speranţe zimbrilor în minutul 69, cu un alt gol superb. Milsami s-a desprins din nou la două goluri în minutul 90, prim Romeo Surdu, iar căpitanul Vadim Bolohan a stabilit scorul final de 4-1 după ce a transformat un penalty.

Milsami s-a apropiat la 3 puncte de locul 4, ultimul care poate duce în Europa League. Dinamo-Auto este noua ocupantă a poziţiei a 4-a, după ce a învins-o pe Speranţa, cu 2-1. Ivanov şi Bugneac au marcat pentru gazde, în timp ce Plătică a înscris din pasa lui Milinceanu golul de onoare al Speranţei. Nu renunţă la cupele europene şi Zaria, învingătoare 2-0 cu Saxan. Boghiu şi Bamba au marcat cele două goluri.

La titlu luptă Dacia şi Sheriff. „Lupii galbeni” şi-au păstrat avansul de 3 puncte faţă de tiraspoleni, după 3-0 cu Academia. Ucraineanul Serghei Zagynailov a reuşit un hat-trick. Sheriff a tras din greu pentru a învinge la Hânceşti în faţa lui Petrocub. Singurul gol a fost marcat din penalty de golgheterul campionatului, Danijel Subotic. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *