Actualitate

Ministrul Afacerilor Interne Pavel Voicu este INFECTAT cu COVID-19: „Sunt în autoizolare”

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de către el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Pentru a preveni apariția unor informații eronate în mass-media vreau să confirm faptul că, în urma procedurii de testare la infecția cu virusul de tip nou, ieri am fost confirmat pozitiv cu o formă ușoară de COVID-19. Nu a fost necesară spitalizarea mea, iar la moment sunt în autoizolare la domiciliu, starea sănătății este satisfăcătoare”, a scris ministrul Voicu.

De asemenea, Voicu anunță că treburile de a minister nu vor fi afectate: „toate procesele sunt sub control, iar de fiecare domeniu în parte responsabili de gestionare sunt Secretarii de stat și șefii de arme”.

„Cu toate măsurile de protecție, totuși fiind antrenați zilnic în activități de prevenire a răspândirii virusului, nimeni din noi nu este asigurat că nu va fi infectat. Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și chiar dacă unele restricții au fost anulate, continuați să respectați recomandările autorităților”, a punctat Pavel Voicu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *