Actualitate

Ministrul de Interne Voicu, s-ar fi „întâlnit” cu o „damă de companie” de culoare, în timpul vizitei în Qatar

Cu cine și ce a făcut Pavel Voicu în Qatar

11 MARTIE 2021

La un an de la pandemie, în Republica Moldova au fost confirmate prin teste de laborator peste 200 000 mii de cazuri de infecție cu Covid-19, iar patru mii de persoane au pierdut în lupta cu nemilosul virus. În cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” deputații Alexandr Slusari, Igor Grosu și Pavel Filip susțin că restricțiile impuse nu sunt respectate, iar Ministerul Afacerilor Interne (MAI) ar trebui să intervină în monitorizarea situației. Mai mult, Pavel Filip a declarat atunci că ministrul MAI nu s-ar fi afla în țară.

„Cineva mi-a spus astăzi că ministrul afacerilor interne a plecat în Qatar. Nu știu trebuie de verificat. Dacă este așa atunci este grav pe de-o parte, pe de altă parte să nu ne îmbătăm cu apă rece atunci când nu există o certitudine pe coridoarele Guvernului și nu se lucrează la turațiile cuvenite”, a declarat Pavel Filip.

 

12 MARTIE 2021

Reacția ministrului interimar al Afacerilor Interne (MAI) Pavel Voicu nu s-a lăsat mult așteptată. Acesta a negat informațiile și a declarat atunci că se află la Chișinău și că planifică o vizită în Qatar.

„Cât privește deplasarea mea în statul Qatar, care, nu știu de ce i-ar fi îngrijorat pe cei doi deputați, vă comunic mai întâi de toate că vă scriu aceste rânduri de la Chișinău, unde sunt alături de colegii mei”, a scris ministrul interimar pe 12 martie pe rețelele sociale.

17 MARTIE 2021

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne al R. Moldova , publicat pe pagina oficială a instituției la data de 17 martie 2021, Pavel Voicu, a avut pe 16 martie 2021, o întrevedere cu E.S. Șeicul Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz al Thani, Prim-ministru, Ministru de Interne al Statului Qatar. În cadrul evenimentului, cei doi oficiali au exprimat aprecierea pentru dialogul de cooperare bilaterală și au agreat asupra consolidării relațiilor dintre Republica Moldova și Statul Qatar în domeniul securității.

Întrevederea a prilejuit și un schimb de opinii asupra temelor de interes comun. Relatând despre situația pandemică, ministrul Pavel Voicu a transmis apreciere pentru donația lotului de 8,5 tone de echipamente de protecție individuală oferit Guvernului Republicii Moldova în luna aprilie 2020. În contextul prieteniei dintre instituții, ministrul Pavel Voicu a solicitat sprijinul autorităților de la Doha pentru a examina posibilitatea de a oferi doze de vaccin pentru imunizarea polițiștilor, carabinierilor, polițiștilor de frontieră, pompierilor și salvatorilor, dar și a medicilor și profesorilor”, se arată în comunicatul instituției.

 

18 MARTIE 2021

În alt comunicat, Ministerul Afacerilor Interne ale țării noastre ne aduce la cunoștință că Pavel Voicu, a avut pe 17 martie 2021, o întrevedere cu Excelența Sa Șeic Abdulaziz bin Faisal bin Mohammed al Thani, General-maior, Viceministru al Afacerilor Interne, Comandant al Forței Interne de Securitate Lekhwiya.

În cadrul întrevederii, Comandantul Lekhwiya a lansat o invitație colegului său din Republica Moldova de a întreprinde o vizită oficială la Doha pentru a vizita Forța Internă de Securitate și a se familiariza cu pregătirile pentru Cupa Mondială de Fotbal, care va avea loc în Statul Qatar în 2022. Totodată, ministrul Pavel Voicu a avut câteva întrevederi bilaterale și discuții cu conducătorii altor delegații prezente la Expoziția Internațională Milipol Qatar 2021. Astfel, ministrul a avut un schimb de opinii cu privire la aspectele de securitate și activitățile de prevenire a Covid-19 cu omologul său din Ucraina, Azerbaidjan și Belarus”, se arată în comunicatul instituției.

Pe adresa redacției NordNews au fost trimise mai multe poze în care apare Pavel Voicu în timpul vizitei sale oficiale din Statul Qatar. Din imaginele primite se vede că ministrul de Interne se află în compania unei femei de culoare, pe care o atinge angelic cu degetul arătător pe fața palmei mâinii stângi. Gestul dat ar arăta că între cei doi ar exista chimie.

Pavel Voicu este căsătorit și are un copil.

https://nordnews.md/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *