Ultima oră

Ministrul Mariii Britanii pentru Europa, David Lidington: “Relaţiile dintre ţările noastre sunt mai strânse ca niciodată”

Guvernul Marii Britanii îşi exprimă angajamentul de a susţine perspectiva europeană a Chișinăului şi a reformelor necesare pentru semnarea şi implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, a declarat miercuri Ministrul pentru Europa al Regatului Unit, David Lidington, care efectuează o vizită în Republica Moldova.

Ministrul Lidington, care a vizitat ţara noastră şi acum trei ani, a remarcat că lucrurile în Republica Moldova s-au schimbat în bine. În acelaşi timp, el a sugerat că cetăţenii moldoveni nu vor primi deocamdată dreptul de a călători fără vize în Marea Britanie.

David Lidingtons-a întâlnit în această dimineaţă cu ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, şi cu oameni de afaceri din Marea Britanie.

Programul vizitei mai include întrevederi cu prim-ministrul Iurie Leanca, cu liderii coaliţiei de guvernare, cu liderii opoziției, precum şi cu guvernatorul regiunii găgăuze, Mihail Formuzal.

Sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *