Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:06
Abonamente

Actualitate 11 Noiembrie 2015, ora 08:05

Mobiasbancă a felicitat „Special Olympics” Moldova cu cea de-a 20-a aniversare

Marime Font

Sâmbătă, 7 noiembrie, la Şcoala Auxiliară nr.6 din Chișinău a avut loc festivitatea cu ocazia aniversării a 20 ani de la fondarea mișcării „Special Olympics” Moldova.

„Special Olympics” Moldova este o organizație obștească care are scopul de a integra în societate persoanele cu nevoi intelectuale speciale, prin intermediul programelor de pregătire și competiții sportive. În anul 1994 mișcarea a fost recunoscută de organizația internațională „Special Olympics”, iar din anul 1995 participă cu discipolii săi la campionatele europene și mondiale, câștigând numeroase premii și medalii la probele de minifotbal, tenis de câmp și de masă, înot, atletism, volei.Cu prilejul acestei aniversări, Mobiasbancă a fost alături de „Special Olympics” Moldova participând la celebrarea jubileului cu daruri pentru discipolii școlii și atleții premianți ai competițiilor internaționale,  alături de antrenori, reprezentanți ai federațiilor sportive, parteneri și oaspeți de onoare.

În cadrul evenimentului festiv, Alexandra Danilenco, Preşedintele „Special Olympics” Moldova, a adresat cuvinte de mulțumire partenerilor care sunt alături de sportivii mișcării, oferindu-le şansa să practice sportul și să participe la diverse competiții internaționale de peste hotare. 

Prezentă la eveniment, ministrul Tineretului și Sportului, Loreta Handrabura, a oferit diplome din partea Guvernului conducerii și antrenorilor mișcării, mulțumindu-le pentru eforturile și abnegația depuse pentru dezvoltarea potenţialului și  integrarea copiilor cu dezabilități în societate.

„Dați-mi voie să înving, dar dacă nu voi putea, atunci dați-mi curaj în această încercare”.
BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este partenerul ”Special Olympics” Moldova din anul 2010, susținând participarea persoanelor cu nevoi intelectuale speciale la competiții sportive din țară și de peste hotare. În spiritul responsabilității sociale, Mobiasbancă susține integrarea acestor persoane în societate, promovează toleranța și deschiderea societății pentru a oferi șanse egale fiecărui cetățean al țării noastre.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 10 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

27 de ani

A mai trecut un an de la declararea independenței. Unii dintre noi au sărbătorit, au ţinut discursuri, au dansat, au mers la concerte. De parcă totul ar fi fost minunat. 27 de ani de dezamăgiri.

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md