Fotbal

Naţionala Under-19 a eşuat în Norvegia

Meciul Moldova-Norvegia s-a desfăşurat ieri pe stadoinul din Sarpsborg, Norvegia. Pe teren propriu, norvegieinii s-au simţit foarte confortabil şi au reuşit să-i învingă cu un scor convingătorii pe băieţii antrenorului Sergiu Clescenco. Primul gol în poarta tricolorilor a parvenit ca rezultat al unui penalty executat de  Bakenga Mushaga, după ce fundaşul Eugeniu Golovco a luat un cartonaş roşu pentru henţ în minutul 29.

Restul meciului, tricolorii au jucat în zece, dar nu au reuşit să să fructifice niciun atac. În prima repriză, Bekega şi de Lanlay au marcat alte două goluri, asigurând echipei lor un rezultat mai mult decât bun. În a doua repriză, norvegienii au continuat să domine pe teren. Bakenga a reuşit să realizeze un hat-trick în minutul 50, iar echipa de tineret a Moldovei a plecat acasă cu patru goluri încasate. 

În faza de ELITĂ a preliminariilor EURO 2011, echipa de tineret Under-19 a R. Moldova va juca cu Serbia pe 30 aprilie şi Wales pe 3 mai. Ambele meciuri se vor desfăşura în Sarpsbourg, Norvegia. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *