Actualitate

Nicolae al României a devenit tată: „Trăim un moment cu totul special”

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia me, Alina-Maria şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră şi, în emoţiile acestor clipe, mulţumim cu recunoştinţă pentru sprijinul şi entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă preţuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a scris Nicolae al României pe pagina sa de Facebook.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a anunţat pe 1 iunie a.c. că va deveni tată, spunând atunci că soţia sa, Alina-Maria, este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie. Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina Binder pe 30 septembrie 2018 la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, la nuntă participând 200 de invitaţi.

Absolvent în 2012 al Colegiului Royal Holloway de la Universitatea din Londra, specialitatea management, Nicolae al României s-a dedicat de atunci cauzei României, fiind implicat inclusiv în numeroase acţiuni caritabile.

Născut şi crescut în străinătate, a ajuns prima oară în România în 1992, pe când avea şapte ani, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

Legat de locul botezului, Nicolae al României spunea într-un interviu exclusiv pentru Adevărul acum două luni că „Încă nu am ales loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Trebuie să vorbim nu numai cu Înalt Prea Sfinţitul Calinic, ci şi în celelalte locuri. Printre opţiuni este şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie. Mai este timp până la botez, deci avem timp să luăm în calcul mai multe locuri”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *