Actualitate

Nicole Kidman vrea să mai adopte un copil

„Nici unul dintre ei nu mai este tânăr și Nicole a acceptat că nu va mai avea un copil pe cale naturală la vârsta sa, deci adopția pare a fi calea cea bună”, a spus o sursă din apropierea vedetei pentru publicația citată.

Cuplul are deja două fetițe – Sunday, de 11 ani, și Faith, de 8 ani – și e pregătit oricând să mai primească o alta. Cu toate acestea, Keith s-a întrebat mereu cum ar fi viața sa dacă ar avea și un fiu.

Într-un interviu acordat celor de la Daily Mail, în 2017, Nicole Kidman susține că micuții sunt centrul universului său: „După toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea, să fiu mamă a fost singurul lucru care a schimbat totul în bine“. Actrița i-a adoptat pe copiii cei mari, Isabella (26 de ani) și Connor (24 de ani), pe vremea când era căsătorită cu Tom Cruise. În ciuda sarcinilor pierdute, ea a reușit să o conceapă natural pe Sunday Rose. Faith, al doilea lor copil, a venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat, dar ea nu vrea să se oprească aici.

Kidman și-a dorit mereu mulți copii. „Keith și cu mine ne-am dori să avem mai mulți copii. Bunica mea a născut-o pe mama la 49 de ani. Aș fi mai mult decât fericită și l-aș aștepta cu brațele deschise“, a povestit ea, în urmă cu doi ani.

https://www.tabu.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *